Ljubavna kompatibilnost BIKA sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost BIKA sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

6 siječnja, 2023 0 By Admin

Bik i Djevica

Bik i Djevica su oboje zemaljski znakovi, ali ne mogu biti drugačiji. Vašom Djevicom vlada mentalni planet Merkur, što znači opsjednutost detaljima i savršenstvom. Ovo je osoba koja uređuje život češljem s finim zubima. Vaša vladajuća planeta, Venera, je planet ljubavi. To ipak ne znači da ste beznadni romantik. To znači da razumiješ stvarnost ljubavi. Srećom, vaše razlike vas neće razdvojiti. Zapravo, to je ono što vašu vezu čini tako snažnom. Kad se spojite s Djevicom, to je savršen spoj glave i srca. Ne samo da ste sjajan tim, već se i jako zabavljate zajedno.

 

 

Bik i Vaga

I Bik i Vaga su povezani s Venerom, što znači da oboje tražite ljubav, ljepotu i dobru komunikaciju. Međutim, vi ste znak Zemlje, što vas čini daleko senzualnijim od vašeg ljubavnika Vage. Morate osjetiti stvari kako bi vam one išta značile. S druge strane, Vaga je više zaintrigirana idejom ljubavi nego samim osjećajem. To bi moglo stvoriti probleme kada je u pitanju fizička ljubav. Želite da vas obasipa ljubav, dok bi Vaga radije čitala, slikala ili pričala o tome da vas obasipa ljubavlju (umjesto da to zapravo čini). Može li ovo funkcionirati? Da, pod pretpostavkom da se oboje potrudite da se nađete negdje u sredini.

 

Bik i Škorpion

Škorpion i Bik su oboje fiksni znakovi, što znači da oboje imate tvrdoglavi niz. Vi i Škorpion također ste poznati po tome što se durite kada ne stignete na svoj način. Razlika između vas dvoje je veća vjerojatnost da ćete drugoj osobi dati do znanja što je pogriješila nego vašem Škorpionu, koji će ostati tih i neraspoložen. Niste od onih koji se ljutite i mogli biste postati ogorčeni kada Škorpion ne želi samo iznijeti stvari i krenuti dalje. To ne znači da je veza nemoguća. Svatko od vas želi duboku, sigurnu vezu s drugom osobom i to ćete pronaći jedno s drugim. Ako oboje možete izbjeći previše tvrdoglavost i naučite cijeniti međusobne razlike, a ne dopustiti da se one pojave između vas, možete to učiniti.

 

Bik i Strijelac

Odnos između Bika i Strijelca neće baš biti glatki. Strijelac voli ići, ići, ići, a vi volite polako. U nekim slučajevima, vaš praktičan pristup životu može vašem ljubavniku Strijelcu dati prijeko potrebnu stabilnost, praktičnost i fokus. U mnogim drugim, međutim, na kraju izgledate poput velikog starog tulumca koji vuče za sobom vašeg pustolovnijeg partnera. Kad se vas dvoje spojite, nemirni Strijelac će se ili smiriti zauvijek, ili će mu dosaditi i uperiti tu strelicu u smjeru većih snova i zelenijih pašnjaka.

 

Bik i Jarac

Jarac i Bik su oboje zemaljski znakovi, što znači da imate puno toga zajedničkog i da se brzo i lako slažete. Oboje ste uporni, stabilni i strpljivi. Ipak, postoji nekoliko važnih stvari koje vam nisu zajedničke. Jarčevi mogu biti nakaze za kontrolu, preferiraju da uvijek imaju prednost kada su u pitanju odnosi. Vjerojatno ćete se složiti s tim sve dok se snađete kada su u pitanju važne stvari za srce. I dok ste oboje marljivi radnici, Jarac je više zabrinut za karijeru i financijski status od vas. Uglavnom se divite svom Jarcu i uvijek ćete biti odani, što Kozi znači cijeli svijet.

 

Bik i Vodenjak

Ako postoji jedna stvar koju Bik mrzi, to je da vam osjetila zvecka nesigurnost. Volite znati gdje stojite. Nažalost, ekscentrični načini i čudne ideje Vodenjaka neće vam pružiti sigurnost za kojom žudite. Vi ćete htjeti bliskost, dok Vodenjak želi slobodu. S druge strane, moguće je da imate umirujući, prizemni utjecaj na prozračne Vodenjake. Budući da ste oboje znakovi Fiksni, oboje ste na putu. To može uzrokovati problem kada se svađate – vaša tvrdoglavost ne odgovara Vodenjakovom sveznajućem stavu. Ova utakmica nije nemoguća, ali trebat će raditi.

 

Bik i Ribe

Vaš vladajući planet je Venera, dok je Riba Neptun. Ova dva planeta dobro se igraju zajedno – i u fizičkom carstvu i u zemlji bajki. Na površini izgledate kao potpune suprotnosti. Vi ste pragmatični, dok su Ribe osjetljive. Ribe žive u svijetu magije, dok ste vi ukorijenjeni u stvarnosti. Međutim, ovdje se radi o razlikama koje vezu čine još jačom. Vaš prizemni senzibilitet i stav vaše Ribe prema ljubavi iznenađujuće se dobro stapaju. Ovo je jedna od onih kozmičkih utakmica koje imaju potencijal da odu na daljinu.

Stranice: 1 2