3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Mjeseca nasuprot Veneri od 8. januara

Gotovo je teško NE misliti na svoje bivše tijekom ovog tranzita. Jer ovaj tranzit ima tendenciju potaknuti osjećaj nostalgije, ali i žaljenja.

Možda i sami imate te osjećaje. A možda ćete se zateći kako šetate stazom sjećanja, prisjećajući se dobrih starih dana kako je bilo biti s posebnom osobom koja više nije u vašem životu. Barem ne kao romantični partner.

Također možete imati osjećaj da netko iz vaše prošlosti misli na vas.

Znate kakav je taj osjećaj? Reagirate na miris ili vizualno, i odjednom se prisjetite nečega iz svoje prošlosti i mogli biste pretpostaviti da oni ‘negdje’ osjećaju i osjećaju istu stvar.

I bio bi u pravu. Ovo je ipak vrijeme za zajedničke teme: praznike, darove, druženja. Sve su to stvari koje stvaraju sjećanja, a ako ih se sjećate i mislite na njih, one su bez sumnje, misle na vas , isto.

Ovaj tranzit može probuditi ta sjećanja, iako je njegova priroda da ih probudi, previše razmišlja o njima i na kraju ih požali.

Može nas natjerati da izazovemo snažne emocije. Ali također može pretvoriti tu emociju u žaljenje ako ostanemo predugo.

 

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave:

Bik

Ne treba vam puno da skrenete pažnju na nekoga iz prošlosti, a u ovom slučaju, to ćete i učiniti.

Želite se prisjetiti dobrih vremena. Ali vaša ratnička narav ne može pomoći, a da se ne osjećate kao da vam je učinjena nepravda i da nešto još nije dovršeno s time kako ste vas dvoje stali.

Sasvim ste sigurni da za to vrijeme misle na vas jer je ovo bilo godišnje doba u kojem ste dijelili mnoge stvari zajedno. On mora misliti na vas! Kako ne bi?

Dakle, vaše će misli o njemu biti više zabrinute za to misli li na vas ili ne tijekom tog vremena.

To je kao da razmišljate o razmišljanju, a može se završiti tako da se osjećate više poniženo i glupo nego o završetku i konačnoj povezanosti.

Nastavak na idućoj stranici…

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Mjeseca nasuprot Veneri od 8. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top