VIKEND HOROSKOP: OVA 3 znaka mogu se nadati FANTASTIČNOM VIKENDU, dok OVOM znaku stižu problemi!

OVAN

Sjećanja koja danas naviru mogla bi potaknuti želju da stupite u kontakt sa starim prijateljima ili rođacima koje niste dugo vidjeli. Neka od tih sjećanja mogu biti gorko-slatka, izvlačeći bol proživljenu u prošlosti još jednom na površinu. Nemojte se držati ovih drevnih žalbi. Razradite ih u svom umu i onda ih pustite. Možda ćete doživjeti duboko ukorijenjeno olakšanje. Mogli biste se čak osjećati i malo vrtoglavo.

 

BIK

Poslovni ili romantični partner danas može izgledati pomalo zaokupljen nekim vrlo ozbiljnim stvarima, i vjerojatno ih neće podijeliti s vama. Traženje razgovora o tome neće uspjeti, pa ćete vjerojatno na kraju ovisiti o svojoj intuiciji. Vaš prijatelj vjerojatno je zabrinut za zdravlje člana obitelji koji bi mogao trebati operaciju. Nemojte se osjećati isključeno. Vaš prijatelj će progovoriti kada bude pravo vrijeme. Budi strpljiv!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Koji god posao koji danas radite mogao bi ići sporije nego inače, jer ste skloni da budete malo ometeni. Možda ste zaokupljeni prošlošću, posebno osjećajima i događajima za koje ste mislili da ste ih odavno zaboravili, a koji na različite načine utječu na vaše raspoloženje. Ovo bi mogao biti dobar dan za koncentriranje na rutinske zadatke koje možete obavljati automatski, ako je moguće. Tako ćete biti produktivni kao i uvijek.

 

RAK

Društveni događaji orijentirani na posao danas bi vam mogli oduzeti mnogo vremena. Možete ih planirati ili pohađati. Međutim, ako je ovo drugo, moglo bi biti više od jednog. U ovom trenutku se osjećate posebno otvorenim, pa biste trebali ostaviti dobar dojam i možda čak steći nekoliko novih prijatelja. Međutim, također je važno zapamtiti da odvojite malo vremena za sebe.

 

LAV

Možda ćete morati riješiti neke prilično opsežne i dosadne papirologije. Vjerojatno će zahtijevati svu vašu pažnju, pa ako možete, pobrinite se za to prvo ujutro dok ste još svježi. Ovo može biti ugovor ili polica osiguranja ili nešto drugo puno nerazumljivog žargona. Nemojte se bojati zamoliti nekoga tko je upoznat s tim da vam objasni jezik.

 

DJEVICA

Telefonski pozivi i e-poruke između vas i vaših prijatelja mogu se zalutati ili na neki drugi način zalutati. Potrebno je malo strpljenja kada pokušavate doći do bilo koga u ovom trenutku, posebno ako je riječ o modernoj tehnologiji. Ako je stvar hitna, možda bi bilo najbolje učiniti staromodnu stvar i otići vidjeti dotičnu osobu. To je jedini način da se u ovom trenutku osigura bilo kome.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND HOROSKOP: OVA 3 znaka mogu se nadati FANTASTIČNOM VIKENDU, dok OVOM znaku stižu problemi!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top