LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Septembar: Ako bude SLUŠAO SRCE, a ne RAZUM, jedan zodijak će OVAJ DAN PAMTITI sve dok je ŽIV!

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Septembar: Ako bude SLUŠAO SRCE, a ne RAZUM, jedan zodijak će OVAJ DAN PAMTITI sve dok je ŽIV!

5 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Iako vaš znak voli uzbuđenje, mogli biste se odmah nabaciti ideji promjene. Ljubavnik bi mogao poremetiti vaše najbolje postavljene dnevne planove. Možda se od vas traži da učinite nešto oko čega niste baš entuzijastični ili se sukobljavate s njima zbog praktičnih stvari. Nije lako, ali ne dopustite da vas ovo obvlada – dođite do kompromisa ili mirnog rješenja.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  U dobru i zlu, vaš um bi mogao biti zaokupljen nekom posebnom osobom u ovom trenutku. Možda ćete napraviti korak unatrag i usredotočiti se na svoje partnerstvo i smjer u kojem ide. Iako ovo predstavlja izazov, u dobroj ste poziciji da im jasno i jasno prenesete svoje misli. Ako ste slobodni, mogli biste sami provjeriti svoje romantične ciljeve i želje za vezom. Iskoristite ovo vrijeme u svoju korist, dok se u ljubavi krećete na novo i uzbudljivo putovanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Probati nešto novo sa dragim može biti primamljivo, ali možda ćete se predomisliti i povući.  Ako ste slobodni, mogli biste se odbiti od potencijalnih prilika za upoznavanje ljudi, možda iz straha od odbijanja. Ostanite svjesni ovog impulsa kako biste mogli identificirati što je iza njega.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Koketni romantični susret danas bi mogao postati iznenađujuće dubok, a vi ste spremni iskoristiti to. Ako ste slobodni, možda ćete izgledati manje inhibirani i puni entuzijazma, spremni da upoznate fascinantnu i tajanstvenu osobu (a možda i jeste). Ako ste u paru, spremni ste pokazati svoju šarmantnu stranu s većom sigurnošću. Ugušite mučne sumnje u svojoj glavi i djelujte hrabro.

 

LAV

Možda ćete morati poraditi na razbijanju kružnih misaonih obrazaca koji se tiču ​​današnje veze. Moguće je da se zaglavite u vlastitoj glavi dok razmišljate o načinima da “poboljšate” svoju vezu. Međutim, s tom će energijom biti lakše upravljati ako svoju pozornost usmjerite na organiziranje svojih misli i njihovo verbaliziranje partneru. Isto tako, ako ste slobodni, mogli biste zabilježiti za sebe svoje buduće namjere u vezi s ljubavlju. Sada je pravo vrijeme da se osvježite i pogledate naprijed

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Danas biste mogli imati problema s povezivanjem i doživljavanjem intimnosti. Usredotočenost na svoje uočene osobne nedostatke može vas navesti da zazirete od pokušaja značajne druge osobe da se približi. Ako ste slobodni, mogli biste se povući od bavljenja romantikom i umjesto toga postaviti zid, potaknuti traumama iz prošlosti koje se ponovno pojavljuju u sadašnjosti. Iako je razumijevanje korijena ove rane vjerojatno neophodno za vaš radoznali um, ponovno povezivanje s onim što vam donosi radost može biti prvi korak prema rastu i ozdravljenju.

VAGA

Opasnosti su na domaćem planu, a vaše stanište se zagrijava. Mogli biste imati problema da se vidite oči u oči sa svojim zaljubljenim ljubavnikom. Moguće je da ima problem s načinom na koji se trenutno vodi kućanstvo ili kako niste zajedno našli vremena za povezivanje. Ako ste slobodni, možda ćete se osjećati napeto i ne možete se ponašati prirodno pred simpatijom. Iako biste vjerojatno radije bacili stvari ispod tepiha, ravnoteža se može vratiti autentično (čak i brutalno) iskrenim.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Vaše bi se misli mogle okrenuti načinima na koje danas nalazite zadovoljstvo u ljubavi. Možda ćete zauzeti odvojeniji pogled dok ispitujete stvari koje ste naučili o svojim istinskim željama. Bez obzira jeste li slobodni ili u paru, vjerojatno koristite ovo vrijeme da shvatite kako nekom drugom autentično otkriti više svog pravog ja. Razmislite o malim načinima na koje možete prakticirati kreativno samoizražavanje u intimnoj vezi.

 

STRIJELAC

Susret s nekom posebnom osobom mogao bi vas dovesti u pitanje svoju kompatibilnost s njima danas. Iako je poznato da vaš znak cijeni harmoniju, vaša stalna zabrinutost oko toga kako stvari idu i je li vaš partner zadovoljan, može nepotrebno naglasiti vaš ego – pogotovo ako niste provjerili s partnerom njihovu percepciju. Izrazite svoju tjeskobu i steknite potpuni uvid u situaciju prije nego što uložite bilo kakav veći napor na temelju brzih zaključaka.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Možda ćete danas biti povučeni između toga da ste uvučeni u dramu i hirovitost ljubavne veze i nazivanja stvarima pravim imenom. Ako tražite duboko ispunjenu vezu u kojoj samo intuitivno “dobijete” drugu osobu, sada možete ukloniti sve blokove. Samo izbjegavajte da postanete previše mentalno fiksirani na pojam idealnog partnera, inače biste mogli povrijediti svoje osjećaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Mogli biste sada kopati u srž problema u vezi. Mogli biste početi provjeravati temelje svoje veze svojim uobičajenim intenzitetom. Možda skidate slojeve i identificirate stvari koje vas dvoje tjeraju na kucanje. Ako ste slobodni, možda ste na misiji da uistinu shvatite zbog čega se s nekim osjećate ugodno i sigurno. Ova energija može pomoći u jačanju postojeće veze, ili općenito vašeg ljubavnog života.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Frustracije zbog svakodnevnih rutina mogle bi vam sada postati ljubavna veza. Možda vaš prirodni intenzitet gori i željeli biste posebnu osobu koja će vam pomoći u liječenju vašeg nemira, ali jednostavno se ne možete složiti s njim oko osnovnih stvari poput hrane ili rasporeda. Prepuštanje i činiti stvari na njihov način samo da očuvate mir vjerojatno će vas ogorčiti, jer vam je potrebna vaša neovisnost. Međutim, i oni trebaju svoje. Pazite da nikoga nehotice ne pritisnete previše.