RIBE – najmanje misli na sebe. Njen smisao života su njeni voljeni i njima podredi CIJELI SVOJ ŽIVOT

RIBE – najmanje misli na sebe. Njen smisao života su njeni voljeni i njima podredi CIJELI SVOJ ŽIVOT

1 siječnja, 2023 0 By Admin

Ponosna je na sebe zbog toga. Ona je osoba koja ne vara. Svima će pomoći ako je u mogućnosti. Za neke osobe je primjer ponašanja. Neki se dive njezinoj dobroti i toploti, te im je veliki uzor u životu. Ona je svjesna toga koliko vrijedi i zato ne dopušta svima da se prema njoj odnose kako oni to žele.

Ako vam treba osoba koja će vas iskreno i iz sveg srca voljeti onda je to riba. Prava je sreća imati takvu osobu pokraj sebe. Ako imate ribu pokraj sebe ne morate se bojati prevare ili pričanja iza leđa. Ribe to ne rade. One ne rade ništa što ne bi voljele da se njima radi.

Riba je vjerna i u dobru i u zlu. Njezina parola je milo za drago. Ako ju povrijedite namjerno, očekujte da će vam ona to vratiti. Ne iz ljutnje nego samo kako biste shvatili koliko ste nekoga povrijedili. Ona je osoba koja će vas iskreno voljeti i biti uz vas.

Njezina dobrota i osjećaji su iskreni i nikada nema u cilju nekome nanijeti bol. Riba kaže da kakvi su ljudi prema njoj da je i ona takva prema njima. Ona uvijek govori istinu ma koliko god bila teška. Nikada nikome ne laže. Ona nikada neće preći preko prevare.

Ako ju prevarite ona će vas maknuti iz svojeg života i krenut će dalje svojim putem. Kada ona nešto zamisli ona će to ostvariti ma koliko god bilo teško.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nikada nije odustala od nekih svojih ciljeva do kojih joj je stalo. Osobe koje ju imaju u svojem životu su sretne osobe jer imaju takvu osobu pokraj sebe.

Riba je toliko nesebična da najmanje misli da sebe. Njen smisao života su njena djeca i njena obitelj i njima podredi cijeli svoj život.Često se žrtvuje samo da bi voljenima ugodila. Njena sreća nije moguća ako su njeni voljeni nesretni. Sreća voljenih je zapravo njena najveća sreća i zadovoljstvo. Riba je pravi mali anđeo na zemlji.

Stranice: 1 2