Prvi novogodišnji dani vraćaju BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka, dok će OVAJ znak upoznati nekoga toliko savršenog da bi bio istinit i započet vezu…

Prvi novogodišnji dani vraćaju BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka, dok će OVAJ znak upoznati nekoga toliko savršenog da bi bio istinit i započet vezu…

1 siječnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Previše ste se navikli sami rješavati svoje probleme, no otkrit ćete da dijeljenje problema s partnerom može biti od velike pomoći. On ili ona će vam biti podrška i čak vam mogu ponuditi praktičnu pomoć. Ako se problem tiče bilo kojeg problema u vašoj vezi, tada razgovarajte o temi na javnom mjestu gdje je manje vjerojatno da će vaš partner emocionalno ili burno reagirati na to.

 

BIK

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za doživjeti ići dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što ne voli. Umjesto da bude agresivan, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

BLIZANCI

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Možda ste poželjni od strane mnogih, ali to se ne može dobro priznati jer pokretna priroda vašeg posla čini vas nepodobnima za boravak u blizini kuće! Vaš partner je u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati nekim situacijama dok ste u pokretu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dani su savršeni da podignete svoju vezu na novu razinu. Ako ste s nekim bili stabilni, ovo bi mogli biti dani kada će to konačno biti riješeno. Možda čak odlučite zasnovati obitelj. Samci imaju velike šanse upoznati nekoga novog tko će vjerojatno igrati važnu ulogu u budućnosti. Svakako provedite vrijeme sa svojim najdražima.

 

LAV

I vi i vaš partner ste puni ideja! Možete zajednički organizirati događaje na svom radnom mjestu ili organizirati druženje kod kuće s vama dragim osobama! Svaki od dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo nemojte zvati one koji vam nisu dobri!

 

DJEVICA

Budite oprezni jer prijevara brzo maršira prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Malo je teško vrijeme, ali slučajevi će samo učiniti vašu ljubav snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Izbjegavajte previše izražavanja.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2