LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Septembar: Jedan znak će imati velike razloge za LJUBAVNU RADOST!

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Septembar: Jedan znak će imati velike razloge za LJUBAVNU RADOST!

4 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaši romantični snovi mogli bi biti korak bliže tome da postanu stvarnost. Manje ste skloni žuriti s nečim, obraćajući više pažnje na svoje namjere s trenutnim ili budućim značajnom osobom. Mogli biste ovu energiju usmjeriti na početak sljedećeg poglavlja vaše ljubavne priče. Ovo je savršeno vrijeme da se zapitate kako zamišljate svoj budući ljubavni život.

 

BIK

Iako vaš znak često voli biti glavni, mogli biste se osjećati nelagodno izazvano ljubavnom vezom. Vaša značajna druga osoba mogla bi ljutito reagirati na uočenu blamažu danas, dok se zabijate u pete i postajete obrambeni. Međutim, postoji mogućnost da se doista ne razumijete. Iako napetosti isprva mogu tinjati ispod površine, postoji rizik da će situacija biti nerazmjerna. Prije nego što se to dogodi, mudro je napraviti korak unatrag i shvatiti izvor problema.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Čini se da se život kreće vrtoglavom brzinom, ali to također može uzrokovati probleme u područjima romantike. Vjerojatno ste pojačani – ali i ekstra osjetljivi. Možda ste zabrinuti kako vas partner ili potencijalni spoj doživljavaju, ali možda vas ne osuđuju tako oštro kao što osuđujete sami sebe. Prije nego dopustite ovoj dinamici da preuzme, pokušajte identificirati izvor ove nesigurnosti kako biste je mogli početi rješavati.

 

RAK

Vaš bi praktičan pristup razgovoru sa dragim danas mogao naići na hladnoću. Možda biste se željeli čvrsto držati svojih tradicionalnih načina. Međutim, na kraju ćete možda morati razmisliti o tome da budete diplomatičniji i fluidniji s nekom posebnom osobom. Ako ste slobodni, možda se borite s pomakom u svom trenutnom romantičnom životu – dok smišljate kako se njime samouvjereno snalaziti. Pokušajte ostati otvoreni i usredotočeni na svoj put.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Dan je pun akcije za vaš ljubavni život! Mogli biste se osjećati impulzivnije nego inače. Možda ste spremniji prihvatiti ljubavne nove planove ili ideje, jer žudite za uzbudljivim događajem. Ako ste slobodni, vjerojatno ste duboko gladni promjene tempa dok tražite nekoga sa svježim i zanimljivim perspektivama. Samo pazite da vas ovaj intenzitet ne obuzme.

 

DJEVICA

Duboko kopanje moglo bi vam pomoći da dođete do korijena strepnje koje sada imate oko ljubavi. Mogli biste vidjeti kako su negativna ili teška prošla iskustva suptilno utjecala na vaše sadašnje stavove prema romansi. Suočavanje s vlastitim prekidima može učiniti čuda kako biste riješili problem u vezi s kojim se susrećete, čak i ako niste jedina osoba koja je uključena. Odvojite trenutak za razmišljanje može vam omogućiti da krenete naprijed s jasnijom perspektivom.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Romantika vam danas postaje vruća i teška! Možda žudite za intimnošću iznad svega, a moglo bi vam se činiti da ste posebno u skladu sa svojim željama. Ako ste slobodni, možda ćete biti ekstra koketni i raspršeni, nezadovoljni običnim susretima. Iako se ova energija može činiti uzbudljivom, nemojte se potpuno izgubiti u ovom trenutku.

 

ŠKORPIJA

Vaša uvjerenja bi danas mogao osporiti ljubavnik. Možda će biti neugodno čuti njihovo stajalište. Možda je ovo prilika da pokušate doći na istu stranicu o važnim temama. Ako ste slobodni, mogli biste dugo pogledati svoja uvjerenja o vašim vezama i kako vam je vaš način razmišljanja do sada služio. Iako se u početku možete opirati, prihvaćanje ovih trenutaka može poboljšati vaš ljubavni život na bolje.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Vaš trenutni stav prema ljubavi mogao bi imati koristi od prilagodbe. Živjeti u skladu s romantičnim idealom koji ste stvorili u svojoj glavi možda neće biti točno onako kako ste se nadali. Može postati očito da pokušavate prekomjerno nadoknaditi nešto. Ovo je posebno plodno vrijeme za ozdravljenje, stoga iskoristite trenutak.

 

JARAC

Duboki sukob bi danas mogao isplivati ​​u blisku vezu. Možda će vam biti iznimno teško afirmirati se s partnerom, čiji se intenzitet čini nadmoćnim. Iako ćete htjeti riješiti problem, teško je učiniti da vas čuje, kao da ste na udaru olujnog vjetra. Ako ste slobodni, pridruživanje igri za spojeve sada bi moglo biti zastrašujuće, jer s pravom ste oprezni da ne padnete pod nečiji neprimjeren utjecaj. Od vitalnog je značaja imati vjeru u vlastitu volju i učiniti ono što mislite da je najbolje za vaš vlastiti romantični život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Intenzivan razgovor s partnerom danas je gotovo siguran. Vjerojatno rješavate neke dublje probleme s nekom posebnom osobom. Možda tražite malo razumijevanja, iako bi to moglo biti teško tražiti. Ako ste slobodni, mogli biste početi identificirati mentalne blokove oko koje imate intimnost. Iako se ova energija u početku može činiti teškom, vi ste ovlašteni da je proradite i s druge strane postanete jači.

 

RIBE

Motivacija i preuzimanje odgovornosti za svoj ljubavni život mogli bi vam donijeti rezultate koje želite sada, ali možda ćete se sjetiti razloga zašto to niste učinili ranije. Kakav god bio vaš trenutni status u vezi, ovo je trenutak za obradu i otpuštanje prošlih bolova u ovom području života.