Ljubavna kompatibilnost RAKA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost RAKA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

1 siječnja, 2023 0 By Admin

Kao osjetljivom Raku, vaši najskladniji odnosi su s emocionalnim i brižnim vodenim znakovima poput Škorpiona i Riba, jer vas razumiju. Rakovi se skrivaju u svojim oklopima od tupih ili dramatičnih partnera, preferirajući mirne partnere koji uživaju kod kuće s obitelji.

 

Rak i Ovan

Ti si domaća osoba, Rak. Volite biti u svom elementu, provoditi vrijeme s bliskim prijateljima i obitelji. Kad uđete u vezu, krećete se polako jer ne želite biti povrijeđeni. Ovnovi su, s druge strane, impulzivni i neovisni. Povezanost s jednim može učiniti da se osjećate ranjivima, što će vas natjerati da se ponašate potrebnije nego što inače jeste. Vaša neraspoloženost može iznervirati Ovna, koji nije posebno zainteresiran za suočavanje s osjećajima drugih ljudi. Ako Ovan može naučiti biti suosjećajniji, a vi mu možete dati više prostora, to bi moglo uspjeti.

 

Rak i Bik

Rak i Bik su vrhunski domaći dvojac. Vi s ljubavlju mutite kruh, pite, kolače, kolačiće i muffine, a vaš Bik će vam rado pomoći da ih pojedete. Bik je također dobar kuhar i rado će vam uzvratiti u svakom trenutku. Vas dvoje ste sretni kod kuće, ali možete se tako ugoditi jedno s drugim da zaboravite da imate prijatelje i obitelj koji bi također željeli provesti neko vrijeme s vama. Bik je stabilniji i uzemljeniji od vas i može se lakše prilagoditi na oseke i oseke vaših emocionalnih plima nego većina znakova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak i Blizanci

Kada se Rak i Blizanci sretnu, moraju mnogo naučiti jedni o drugima. Blizanci mogu često povrijediti vaše osjećaje, a kada želite fizičku sigurnost, ponudit će vam isprike i objašnjenja. Dok vi sjedite i čekate da Blizanac shvati zašto ste tako ljuti, on ili ona će morati da izađete i kažete to. Neće biti laka prepreka za prevladavanje, ali isto tako neće biti nemoguće. Jednom kada naučite da riječi za Blizance znače isto što i zagrljaji za vas – i obrnuto – bit ćete u boljoj formi.

 

Rak i Rak

Rakovi nisu navikli da svoje obilne emocionalne potrebe zadovoljavaju. Dakle, kada se dva Raka spoje, možda neće znati kako se nositi s činjenicom da ih netko rasipa istom brigom i odanošću koju obično daju drugima, ali nikada ne dobivaju zauzvrat. Oboje ste čeznuli za ljubavlju koja se čini zauvijek, ali teško vam je to prihvatiti. Kad to konačno učinite – a hoćete – imat ćete sretan zajednički život, s puno deka i udobnog namještaja. Osim toga, konačno ćete imati svo priljubljivanje kojemu ste se ikada mogli nadati.

 

Rak i Lav

Kada prvi put sretnete Lava, oni mogu izgledati samouvjereni i otvoreni. Ipak, nemojte da vas zavara bujna urlika i moćna karizma vašeg Lava. Duboko u sebi, on ili ona je samo nježna maca koja se želi počešati iza uha. Vaš partner se želi osjećati obožavano, a vi ste više nego sposobni to pružiti. Problem je što Lav možda neće moći uzvratiti dajući vam ono što trebate. Sigurnost je najvažnija stvar raku poput vas, a lav možda nije najbolja osoba za taj posao. Međutim, ako su u mogućnosti, ovaj bi odnos mogao funkcionirati.

 

Rak i Djevica

Djevice ponekad mogu biti zahtjevne i kritične. Vaša odanost, brižnost i osjetljivost mogu umiriti užurbani i često komplicirani um Djevice. Rakovi su jedan od rijetkih znakova koji imaju sve što je potrebno da natjeraju ove pretjerane analizatore iz svojih glava u svoja srca. Ako ste u mogućnosti, bit ćete ugodno iznenađeni kako lako spuštaju gard. Vaša će se Djevica osjećati sigurno s vama, što će ih učiniti manje izbirljivima i osuđujućim. U ovom teškom znaku zaista izvlačite najbolje, a njihova će zemljanost privući vašu potrebu za sigurnošću.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2