Jarac, Ribe i OVAJ ZNAK su pod zaštitom zvijezda. Pred njima je VELIKA SREĆA i IZNENAĐENJA na koja PREDUGO ČEKAJU!/

Jarac, Ribe i OVAJ ZNAK su pod zaštitom zvijezda. Pred njima je VELIKA SREĆA i IZNENAĐENJA na koja PREDUGO ČEKAJU!/

1 siječnja, 2023 0 By Admin

RIBE

Polako gubite vjeru u sreću, jer vas samo prate situacije koje vam prouzroče probleme, tugu i bol. Kako je vaš zodijak pod zaštitom zvijezda, to će se u narednom periodu promijeniti. Položaj planeta ima jak utjecaj na ljubav. Ako ste u vezi, onda ste u vezi koja ne obećava mnogo.

Vaša ljubavna situacija će pronaći svijetliju budućnost. Probleme i nesuglasice ćete zajedničkim snagama riješiti, a upravo je zajedništvo ono što u vašoj vezi nedostaje.Za vezu je potrebno tvoje. Isto tako, da bi se određeni problemi riješili, isto je potrebno dvoje.

Osim toga, nastupit će jedan bezbrižniji period koji vam neće stvarati nove probleme i koji vam neće donositi neočekivane neugodne situacije. Pod zaštitom zvijezda bit ćete narednih 5-7 dana.

 

 

ŠKORPIJA:

Ukoliko ste slobodni, vas čekaju promjene na ljubavnom planu. Zvijezde imaju jak utjecaj na vaš zodijak po pitanju ljubav, posebno na slobodne. Iako vam sada izgleda da tako stvari ne stoje, to je trenutni privid. U  vaš život ući će jedna osoba.

Ne može se reći da ste potpuno nezadovoljni sa svojim životom, ali fali uvijek ono nešto.Ono što vam najviše fali je upravo ljubav da bi vaša sreća bila potpuna. U narednom periodu upoznat ćete osobu koja će već od prvog susreta na vas ostaviti dubok dojam.

S tom osobom ćete ostvariti ljubavnu vezu s kojom ćete doživjeti mnoge sretne trenutke. Mogla bi to biti veza na duge staze.Zvijezde pod zaštitom drže i osobe koje su u vezi u znaku ovog zodijaka. Pod zaštitom ćete biti 4-6 dana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U tom periodu imat ćete stabilnu situaciju u kojoj ćete mirnim putem moći riješiti sve svoje nesuglasice i probleme koji su prisutni u vašem ljubavnom životu. Veza vam je upala u krizu, no uskoro će vaš ljubavni život imati svijetliju budućnost.

Stranice: 1 2