Blizanci će MORATI DOBRO PROMISLITI, a OVAJ znak će UŽIVATI U NEOPISIVOJ SREĆI!

BLIZANCI

Zvijezde potpuno razumiju vaše želje i vaše namjere. Oduvijek je u ljudskoj prirodi težnja za boljim. Tako i treba biti. Jedino tako možemo napredovati kao ljudi i jedino tako možemo doseći zvijezde. Čovjeku je dana i još jedna osobina. Ta osobina zove se razboritost.

Razboritost je ono kada dobro promislite i razmislite da li ćete nešto učiniti ili nećete. Uvijek vam na pameti moraju biti posljedice vaših djela. Svaka akcija nosi i određenu reakciju. Svako djelo nosi i svoju posljedicu.Da li će posljedice vaših djela biti dobre ili loše, ovisi koliko dobro možete procijeniti, a procjenjujete upravo vi.

Sve posljedice loših odluka past će na vaša leđa. Morate uvijek imati na umu da vidite da li vam se nešto isplati. Ako smatrate da je neka vaša odluka dugoročno isplativa, bez obzira na neke loše stvari koje će to izazvati, onda odlučite po vašoj savjesti.

Zvijezde vam žele reći, one vam žele naglasiti, da ste jedino vi gospodar vaše sudbine i da jedino o vama ovisi rasplet budućih događaja.Budućnost sami određujete svojim postupcima, svojim odlukama. Ponekad i neka za vas ne tako važna odluka može imati dalekosežne posljedice.

Ponekad važna odluka ne donosi značajne promjene u vašem životu. Zato dobro promislite, jako dobro razmislite, odvagnite da li ste zaista spremni za bitne promjene u životu i da li će vam to odgovarati i kasnije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite pametni, a ne brzopleti. To je ono što vam zvijezde poručuju u narednom periodu. Sve ostalo je naravno samo na vama.

Nastavak na idućoj stranici…

Blizanci će MORATI DOBRO PROMISLITI, a OVAJ znak će UŽIVATI U NEOPISIVOJ SREĆI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top