USKORO: Strijelac će se zaljubiti, Vodoliju će iznenaditi novčani dobitak, Ribe romantični susret, Škorpiju nestvarna sreća, Raka srodna duša, Djevicu bivša ljubav…

USKORO: Strijelac će se zaljubiti, Vodoliju će iznenaditi novčani dobitak, Ribe romantični susret, Škorpiju nestvarna sreća, Raka srodna duša, Djevicu bivša ljubav…

4 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Postoji praktična osnova koja bi mogla ugroziti vaš stil. Vjerojatno ćete biti svjesni vremenskih ograničenja koja vam postavljaju vlastita ograničenja. Možda niste realni u pogledu određenih područja svog života. Ove će stvari postati jasne danas kako stvari budu napredovale. Progurajte ovu blokadu. Bit ćete puno jača osoba nakon što prijeđete ovu točku.

 

BIK

Čuda tehnologije mogu doći u vaš dom. Možda ćete kupiti neku novu opremu poput računala ili telefona ili se odlučiti za najsuvremeniji centar za kućnu zabavu. Što god da je, očekujte puno aktivnosti u svom domu i oko njega dok članovi obitelji uče kako koristiti vaše nove igračke. Bit će uzbudljivo za sve!

 

BLIZANCI

Do vrijednih i zanimljivih informacija moglo bi doći putem moderne tehnologije. Možda ćete na internetu otkriti nove informacije koje će u vama probuditi novo uzbudljivo zanimanje, možda povezano sa znanošću, okultizmom ili metafizikom. Mogli biste otkriti i talent za astrologiju. Online grupne aktivnosti sada također mogu biti privlačne, osobito one koje se tiču ​​humanitarnih aktivnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaše raspoloženjebi trebalo biti dobro, ali pripazite da ga ne nanesete drugima na lice. Ako ljudi ne žele biti veseli, nemojte ih forsirati. Važan osjećaj dužnosti je istaknut i treba ga poštovati pod svaku cijenu. Dajte svojoj pustolovnoj prirodi neku vrstu praktične osnove koju možete koristiti da budete učinkovitiji što god da radite. Ljubav je u zraku, srodna duša ušuljat će se u vaš život.

 

LAV

Vi ste duhovno nastrojeni, a uskoro biste se mogli osjećati posebno tako. Mogli bi vas privući online grupe za meditaciju ili proučavanje tekstova različitih religija. Vjerojatno ćete se osjećati posebno psihički i možda ćete doživjeti neke predosjećaje koji će se zaista ostvariti. Ovo je dobro vrijeme da trenirate svoje psihičke sposobnosti ili da pokušate čitati rune ili tarot karte.

 

DJEVICA

Ako slučajno razmišljate o određenom prijatelju, nemojte se iznenaditi ako se čujete s njim ili njom. Posebno ste usklađeni s telepatskim porukama i mogli biste ih poslati nekoliko. Iako obično uživate u samoći, ovih dana biste mogli biti više zainteresirani za komunikaciju s drugima. Nemojte se boriti protiv poriva. Samo napred. Mogli biste razgovarati s nekim zanimljivim novim ljudima koji će vam postati prijatelji za cijeli život. Iznenadit će vas poziv bivše ljubavi.

VAGA

Nije dobra ideja pričati drugima iza leđa. Ako imate problem s nekim određenim, iznesite ga izravno toj osobi. Ovo nije dobro vrijeme za ogovaranje. Očuvanje povjerenja je trenutno izuzetno važno. Ovakav stav otvorit će vam mnoga vrata. Vjerujte da što više volite druge, to će vam više ljubavi biti uzvraćeno.

 

ŠKORPIJA

Financije bi mogle dobiti novu dimenziju dok tražite tehnologiju koja će vam pomoći da povećate svoj bankovni saldo. Mogli biste odlučiti investirati online ili isprobati neki novi način vođenja evidencije. Što god pokušate bit će dobar znak za vašu financijsku budućnost. Očekujte i jedan ili dva sretna slučaja.

 

STRIJELAC

Očekujte da ćete se zaljubiti na prvi pogled. Netko novi će doći na scenu i odmah ćete osjetiti privlačnost. Hoće li se to pretvoriti u nešto trajno ili ne, nije sigurno, ali što god se dogodilo, ovu ćete osobu dugo pamtiti! Također možete imati iznenadni interes za nove oblike umjetničkog izražavanja i želite početi učiti videografiju ili kompjutorsku grafiku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Teške stvari za balansiranje su vaše emocije i osjećaj dužnosti. Pokušajte ne dopustiti da vam stres zbog dovršetka zadatka procuri u stanje uma. Problem je u tome što vaše emocije možda bježe brže nego što možete podnijeti. U međuvremenu, dolazi do malog usporavanja kada je u pitanju vaš osjećaj dužnosti i odgovornosti.

 

VODOLIJA

Projekti na kojima ste radili u prošlosti bi konačno mogli uroditi plodom. Financijske beneficije i napredovanje u karijeri su snažno naznačeni, a vi se sunčajte u sjaju uspjeha. Međutim, nemojte se predugo sunčati. Ovo je samo početak! U redu si. Bacite se na nove projekte u kojima uživate i vjerojatno ćete nastaviti na ovaj slučajan način neko vrijeme.

 

RIBE

Vaša želja za se**om i romantikom će dobiti snažan val. Možda će vas progoniti sjećanja na bivše partnere, ili će možda trenutna ljubav sada izgledati posebno privlačno. Vjerojatno ćete odavati glamur i senzualnost, pa se nemojte iznenaditi ako vas stranci primijete. Planirajte romantični susret za i obucite se za tu priliku.