Nažalost, za Ribe, Vagu i OVAJ znak Januar neće dobro početi. Evo s kakvim ćete se poteškoćama i situacijama susresti…

Nažalost, za Ribe, Vagu i OVAJ znak Januar neće dobro početi. Evo s kakvim ćete se poteškoćama i situacijama susresti…

17 prosinca, 2023 0 By Admin

UVOD:

Kao što svi znamo, dobre namjere ponekad počinju sa par grubih zakrpa. A kako sada stoji, u januaru će biti tri horoskopska znaka sa lošim  mjesečnim horoskopima. Osjećaju da im je potrebna pomoć za ubrzani početak naše nove godine.

Januarski tranziti su zvjezdani i inhibirajući; svi počinjemo s najboljim namjerama i neverovatnom energijom da podržimo naše entuzijastične poglede, ali život nas nije sustigao.

Za neke horoskopske znakove u astrologiji danas, gledamo na planove koji su pošli po zlu jer nam je tajming bio pogrešan.

Stoga, ima smisla da se, kolektivno, borimo za postizanje određenih vanjskih ciljeva. Što je još gore, možemo se ljutiti na sebe zbog nedostatka inspiracije. U ovome smo razočarali sami sebe u januaru jednostavno zato što se takmičimo sa ostatkom svijeta, a u našim glavama mislimo da svi oni ‘pobjeđuju’.

Ono što se ovde dešava je ljubomora. Za one koji su opušteniji kada je u pitanju početak godine, mogli bismo s ogorčenjem gledati na druge, misleći da su već krenuli. Njihovi napori nas navode da mislimo da smo lijeni klošari.

A onda, sve se okreće 12. januara.

Kako se ovaj tranzit daje do znanja, osjećat ćemo se mnogo lakše sami sa sobom i nećemo osjećati da više moramo da se takmičimo sa onima oko nas.

Očekuje nas težak mjesec koji ima potencijal da se preokrene za nas. Možda ćemo osjećati stres, ali također ćemo znati da neće trajati.

Tri horoskopska znaka sa grubim mjesečnim horoskopima u januaru su:

1. RIBE

Radi se samo o tome da prilagodite sebe i svoj raspored za više od onoga na šta ste navikli, jer vas visoka energija ovog novog mjeseca vodi na vožnju rolerkosterom na mjesta na koja ne želite nužno ići. Ovog mjeseca vam sve izgleda dobro, ali u vama postoji nešto čemu ne možete vjerovati.

Osjećate se kao da će dno ispasti svake sekunde, a to je zato što se još uvijek držite nečega iz prethodne godine. Šta god da ti se dogodilo,  povrijedilo te je do srži, i dobro znaš da ovo treba da pređeš, a opet, ne možeš, ne još.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dovoljno ste pametni da shvatite da ste veći od svojih problema, i moći ćete se izvući iz svake situacije koja zahtijeva previše vašeg vremena i energije.

2. VAGA

Ono na šta ćete morati da pripazite ovog meseca je ideja da se uvalite u nevolje jer ste obećali previše i ništa od toga ne možete da ispunite. Nevjerovatni ste kada se uzbudite. Vjerujete u sve i svakoga, a kada uđete u ovakva stanja postajete izuzetno šarmantni.

Što više šarma nosite, to je ljudima lakše da se stanu u red za vašu konga liniju, ali evo u čemu je stvar, tek treba da naučite kuda idete.

Svi vi pričate, i dok vaš govor zvuči nevjerovatno i dragocjeno, to je samo pričanje, a vaši ‘vjernici’ će početi da proziru kroz vas… A kada to učine, tkanje vaše obmane će početi da se raspliće.

Misliš dobro – uvijek misliš. Ali ovaj put ste obećali mnogo više nego što možete dati, a tokom ovog mjeseca drugi ljudi će početi primjećivati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. STRIJELAC

Stalno se podsjećate da ne radite stvari koje ste uradili prošle godine koje su vas zbunile, i iskreno, teško vam je slušati vaše dobre savjete. Nagovorili ste se u ovu novu godinu kao da ste ‘jedini, i još uvijek se tako osjećate, iako ste toliko nestrpljivi da već prosuđujete godinu… a još je tek januar.

Znate šta trebate učiniti da biste se osjećali bolje u životu, a to je POKUŠATI. Ne možete se više samo tako držati, misleći da zaslužujete da nam drugi služe. Ti si jedini koji će te spasiti, i ti to znaš. Januar, idite ispred sebe. Brinut ćete o posljedicama stvari koje još niste uradili.

Jedino mjesto na kojem nećete biti je u sadašnjosti; još uvijek ste zaglavljeni na prošlogodišnjem festivalu.  Morate da zauzmete pozitivan stav, inače će vam februar donijeti ponavljanje januara.