Mjesečni TAROT HOROSKOP za Januar 2024: Došao je red i na sreću OVIH znakova; ni LJUBAV ni NOVAC ih NEĆE ZAOBIĆI…

Mjesečni TAROT HOROSKOP za Januar 2024: Došao je red i na sreću OVIH znakova; ni LJUBAV ni NOVAC ih NEĆE ZAOBIĆI…

26 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Mjesečna tarot karta: Presuda

Mjesečni Tarot horoskop: Presuda, vau. Odmah na vrhu, dobivate kartu presude. To je suludo! Što to znači za tvoj mjesec? To znači da ćete ovaj mjesec provesti obnavljajući svoje razmišljanje.

‘Presuda’ se događa u vama. Vi ćete procijeniti što vrijedi, a što mora ići, a cijeli će ovaj mjesec biti kao svojevrsno osobno proljetno čišćenje. Vrijeme je da bacite smeće, i spremni ste!

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja

Mjesečna tarot karta: Petica pehara, obrnuto

Čini se da ste izbjegli veliku uzrujanost ovog mjeseca, zahvaljujući obrnutom stanju ove kartice. Ono što ćete primijetiti je da se radi kao i obično.

Drama je niska, a angažman visok; želite raditi ono što radite, nema straha, niti osjećaja da se od vas očekuje da nešto učinite. Radite što želite, na svoj način, a ovaj mjesec vam daje do znanja da je to samo početak.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Mjesečna tarot karta: Carica

Pa, htjeli ste posao, a sada ga imate. I bacit će vas točno u središte svega. Ova kartica znači vrlo malo drugo u svom jednostavnom stanju.

Ovdje se radi o napornom radu kako biste shvatili svoju financijsku situaciju i pronalaženju uspjeha u poslu, utoliko što pruža sve više posla za budućnost. Radi se o uključivanju i ostanku uključenosti. Pripremite se za posao!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Mjesečna tarot karta: Sedam pentakula

Ovaj mjesec će donijeti ideju borbe za ono što je vaše. Ovo može biti bitka za razvod ili problem u vezi s poslom.

Ono što se ovdje zna je da vam netko nešto duguje, a vi mislite vratiti ono što je vaše u svoje ruke.

Šanse su ovdje prilično uspješne, tako da nije riječ o brizi; uspjet ćeš. Međutim, ono što će vam oduzeti većinu vremena je smišljanje kako dobiti ono što ste dužni.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Mjesečna tarot karta: Kralj pehara

Ovaj prvi mjesec  je poput ostvarenja sna, a zašto? Jer to je ono što ste planirali. Mislite da ako učinite pravu stvar, onda će prava stvar biti tu za vas kada vam zatreba, i pogodite što?

U pravu si. Bili ste pošteni i pobrinuli ste se da svi u vašem životu budu zbrinuti. Sad je tvoj red. Siječanj će vam početi izlijevati blagoslove, u ljubavi i novcu. Dobro je biti Kralj.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Mjesečna tarot karta: As od štapova

Ah, taj osjećaj svrhe…to će vam biti svjetlo vodilja tijekom ovog prvog mjeseca u godini. Gotovo je kao otkrovenje; nisi to očekivao, a opet, evo te, znaš što ćeš sa svojim životom.

Ovo je zadnje što ste planirali znati, zapravo, pripremali ste se za veliku žalosnu zabavu ovog mjeseca. Nema potrebe za tim sada, jer se čini da se sve što učinite, kažete ili dotaknete pretvara u zlato. Čak i ideje.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Mjesečna tarot karta: Dvojica štapića, obrnuto

Lijepo je dobiti ovu kartu u obrnutom smjeru, jer sada znači iznenađenje i čuđenje, a ne svađu i neposlušno ponašanje.

Ono što možete očekivati ​​tijekom ovog mjeseca je ideja da se bacite na nešto novo. Ovaj novi hobi, posao ili aktivnost oduševit će vas i primijetit ćete da ima potencijal da nema kraja.

Ovaj mjesec vam donosi zanimanje koje može trajati cijeli život, na sve prave načine.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Mjesečna tarot karta: Vitez od štapova

Pa, vrijeme je za pripreme, kako kažu, znači da ćete krenuti na put. Ova karta govori o letu, odmoru i bijegu.

Potreban vam je bijeg, to je sigurno, i dok nitko zapravo ne razmišlja kao o vremenu za odlazak, to je upravo ono o čemu se bavite: radite ono što je neočekivano od vas, kako vam se sviđa, na svoj način.

Ovaj mjesec ćete uzeti slobodno vrijeme za istraživanje. I… možda ćete također odlučiti biti sami tijekom ovog putovanja. Dobro za tebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Mjesečna tarot karta: Kraljica mačeva, obrnuto

Ovaj mjesec ćete se ozbiljno baviti kopanjem, a ono što se pod tim podrazumijeva je da ćete primijetiti stvari na sebi koje vam se ne sviđaju i bacit ćete se na posao da ih popravite.

Postali ste tako umorni i osuđujući, i to vas počinje iscrpljivati. Ne želite biti ta osoba, želite se vratiti u stanje u kojem zapravo uživate u stvarima, umjesto da ih ismijavate.

Imat ćete uspjeha. Kada trud susreće milost, rezultat je uspjeh.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Mjesečna tarot karta: Deset mačeva

Daleko gledano, nije ničija omiljena karta, ali ipak imate način da izvučete lošu situaciju i učinite je uspjehom. I to je ono što ćete raditi tijekom januara.

Ono što možete doživjeti su povrijeđeni osjećaji; netko koga volite i kome vjerujete učinio vam je nešto jeftino i loše i gotovo neoprostivo u svojoj bezosjećajnosti.

Ali znaš kako to zaobići i izdići ćeš se iznad boli. Ostani na svom mjestu.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Mjesečna tarot karta: Kočija, obrnuto

Dobar je mjesec za razmišljanje o januaru, ako uhvatite moju vibru, evo. Ovaj mjesec je o parnicama, zakonskim aktima i puno papirologije.

Možda će na kraju biti zabavno kao porezno vrijeme, ali vjerojatno ne tako uzbudljivo.

Obrnuto stanje ove kartice podrazumijeva planove koji NE prolaze i puno birokracije kako bi se spriječilo da stvari teku lako. I ovo će proći. Drži se.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Mjesečna tarot karta: Zvijezda

Iako postoji nekoliko tumačenja za ovu kartu, ovdje je osjećaj da za vas, ovaj mjesec donosi nadu i obećanje.

Nešto je na horizontu što vas čeka. To može biti manifestacija vašeg sna i stvarne izglede da dobijete upravo ono što želite.

Profesionalno, ovaj će mjesec biti izvanredan i koristan za vaš dom, ali i za vaš džep.