Zvijezde otkrivaju hoćete li u 2023. godini pronaći LJUBAV i svoju SRODNU DUŠU ili će vam se vratiti BIVŠA LJUBAV…

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vi se ne zaletavate u svaku vezu u koju bi mogli. Imate svoje principe i ako osoba ne ispunjava ono najosnovnije, ne želite se upuštati u takvu vezu. Obzirom da imate mnogo strpljenja, dugo možete održavati prijateljski odnos sa osobom koja vas zanima dok ne budete sigurni u određene stvari. Kako god, u idućoj godini malo ćete promijeniti svoj pristup i zaploviti u ljubavne vode. Ispostavit će se da je to bila dobra odluka i taktika.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vi također imate određene kriterije pri odabiru partnera. Obzirom da se vrlo komunikativni i društveni, tražite osobu sa kojom ćete imati te karakteristike iste i sa kojom ćete moći razgovarati o brojnim temama i po mogućnosti da imate ista mišljenja i stavove. No problem je što vas kad netko zainteresira, često ubrzo izgubite interes za tom osobom. No kako bilo, iduća godina će vam donijeti ljubav i biti ispunjena ljubavnom srećom.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Kada je ljubav u pitanju, zaljubljive ste prirode i vrlo brzo stvorite povezanost za osobu. Kada se zaljubite,  nema toga što nećete napraviti za partnera. Vas definitivno čeka ljubav u idućoj godini.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Svoje partnere gušite svojom ljubomorom, pa vam zbog toga često veze pucaju. Uskačete iz veze u vezu i u one u kojima postoje emocije i u kojima ne postoje u nadi da će to ipak biti prava ljubav. Malo usporite i naoružajte se strpljenjem dok ne upoznate nekoga sa kime ćete se vidjeti u pravom smislu ljubavi. Ukoliko ćete uskakati iz veze u vezu, najvjerojatnije nećete pronaći ljubav.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Osobama koje su u vezi sa vama smeta što sve previše analizirate i što stalno tražite dokaze da li je to prava osoba za vas ili nije. Ali bez obzira na to, iduća godina će vam donije nova poznanstva i novu vezu

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vi ste odličan organizator i ma koliko da dan ima raznih obaveza, uskladit ćete sve i poslovni i ljubavni i društveni život. Nema sumnje da će vam iduća godina donijeti nova poznanstva i nove ljubavi.

Nastavak na idućoj stranici…

Zvijezde otkrivaju hoćete li u 2023. godini pronaći LJUBAV i svoju SRODNU DUŠU ili će vam se vratiti BIVŠA LJUBAV…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top