CIGANSKE KARTE od 01. do 08. Januara: OVA 4 znaka zaista se mogu NADATI NAJLJEPŠIM DANIMA u ŽIVOTU!

OVAN

Ovog tjedna vaše prejedanje i česte prehrambene navike mogu uzrokovati neke probleme. Stoga bi bilo bolje da što prije poboljšate ovu naviku. Također, kako biste bili zdravi, možete pribjeći i redovitoj tjelovježbi. Ako ste u braku, možda ćete cijeli tjedan morati potrošiti mnogo novca na obrazovanje svog djeteta. Zbog toga ćete biti više financijski zategnuti nego što se očekivalo, pa umjesto da sami rješavate ovu stvar, razgovarajte s partnerom o tim problemima.

Svaki neželjeni incident s bliskim srodnikom može uzrokovati smetnje u obiteljskom okruženju tijekom cijelog ovog tjedna. To će povećati vašu mentalnu napetost, kao i razviti osjećaj nelagode. Prema vašem horoskopu karijere, poslovni ljudi ovog horoskopskog znaka dobit će mnogo pohvala i napredovati nakon što se riješe ovog kaosa tjedan, sreća će vas za to vrijeme podržati, zbog čega ćete i uz malo truda moći postići povoljne rezultate. Ovo vrijeme će biti povoljno za one studente koji se prijavljuju za praksu. No, za to također morate imati na umu da prethodno prikupite sve svoje dokumente i tek onda zatražite bilo što.

 

BIK

Ovaj tjedan vaša će se priroda smatrati malo budnijima u pogledu vašeg zdravlja. Zbog čega ćete biti viđeni da uzimate bolju hranu nego prije. Zato zadržite svoj životni standard i uživajte u dobrom zdravlju. Uz pomoć svojih roditelja ovog tjedna moći ćete se izvući iz svake prošle financijske krize. Zbog toga ćete se ne samo riješiti svoje mentalne napetosti, već ćete uspjeti uložiti svoje napore u pravom smjeru nakon što poboljšate svoju situaciju. Ovaj tjedan možete raditi na razvoju društva uz pomoć članova svoje obitelji i to će povećati vaše poštovanje među ostalima.

Tijekom toga također ćete sudjelovati u vjerskim aktivnostima. Zaposleni bi se trebali suzdržati od ogovaranja po uredu ovaj tjedan. U protivnom se možete uhvatiti u politici na radnom mjestu, što će naštetiti vašem imidžu. Oni koji su se pripremali za natjecateljske ispite, u ovom će tjednu postići poseban uspjeh. Osim toga, postojat će mogućnosti povoljnih rezultata za one koji se stječu na visokom obrazovanju jer će im vrijeme podići natjecateljski duh.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete se naći u depresiji ili stresu. Zbog toga vam na um mogu doći i mnoge negativne misli. U takvoj situaciji pokušajte biti što je moguće zauzetiji, a pritom sačuvati svoj mir od uništenja. Oni koji su investirali negdje drugdje najvjerojatnije će ovog tjedna pretrpjeti ekonomske gubitke. Stoga izbjegavajte donošenje rizičnijih odluka i usvojite iskustvo razgovora sa starješinama. Ovaj put ćete se zabaviti sa svojim prijateljima i obitelji.

Uz to, bit ćete puni energije i ogromnog entuzijazma. To će donijeti mnoge pozitivne rezultate u vašem obiteljskom životu, a također će se pokazati korisnim u držanju podalje od kućnog stresa. Ovaj tjedan morat ćete krenuti na dugo očekivano putovanje vezano uz posao. No, dok idete na ovo putovanje, dobro provjerite sve svoje dokumente i stvari, inače ćete se možda morati suočiti s problemima na nepoznatom odredištu. Ovog tjedna mnogi studenti zbog truda na ispitu neće dobiti rezultate zbog čega se kod njih može javiti osjećaj razočaranja. U takvoj situaciji morat ćete se smiriti shvativši da u životu ima poraza i pobjede. Shvatite ovo i počnite ponovo sa svojim teškim radom.

 

RAK

Morate sudjelovati u aktivnostima kao što su donacije itd. da biste dobili mentalni mir. Također, možete biti dio društvenih i religioznih aktivnosti jer će vam to pomoći da steknete duševni mir i stvorite vlastiti identitet u društvu. Možda vam dolazi iznenadno stjecanje novca ovog tjedna i to bi vas moglo šokirati. Zbog toga ćete biti viđeni kako donosite ishitrene odluke vezane uz ulaganja i troškove. U takvoj situaciji poboljšajte svoju naviku, a prilikom dogovaranja važnih financijskih poslova svakako se posavjetujte sa starješinom. Mladi pripadnici ovog znaka ovog će tjedna trebati pomoć starijih ili njihove braće i sestara za bilo koji projekt u njihovoj školi ili fakultetu.

Stoga kad god imate vremena, sjedite s njima i pokušajte dobiti njihovo mišljenje. Također, upoznajte ih s vašim projektom. Ovaj tjedan nećete uspjeti dobiti mentorstvo svojih starješina kako biste napredovali u karijeri, ali vjerojatno ćete imati razlike u mišljenjima s njima. Ovo vam može uzrokovati mnogo problema ovog tjedna. Ovog tjedna mnogi studenti bit će pod dodatnim pritiskom obitelji i rodbine po pitanju svoje karijere. S time se neće moći dobro usredotočiti u svom obrazovanju. U takvoj situaciji morat ćete shvatiti da, ako svoju karijeru želite odabrati vi, ne biste trebali donositi nikakvu odluku ni pod kakvim pritiskom. Stoga, sami shvatite ovu stvar i ako je potrebno, sjednite s članovima svoje obitelji i razgovarajte s njima.

 

LAV

Ovaj tjedan ćete se osjećati jako umorno, zbog čega se možete naljutiti i na najsitnije stvari čak i ako to ne želite. To će uzrokovati da drugi pobjegnu od vas, a vi ćete teško dobiti njihovu podršku. Svojim trudom i predanošću moći ćete naići na takve prilike uz pomoć kojih možete zaraditi nešto novca. Pod uvjetom da ćete morati tradicionalno ulagati u dobru shemu umjesto da negdje slijepo ulažete svoje depozite. Ovog tjedna usponi i padovi koji se događaju u različitim područjima vašeg života unijet će razdražljivost u vašu prirodu. A vaš tvrdoglavi stav može uzrokovati da se svađate s ljudima kod kuće, što može povrijediti njihova srca čak i ako to ne želite.

Postoji bojazan da bi vaš spor mogao biti i s nekim od vaših bliskih prijatelja, što bi ih moglo povrijediti. Ako ste profesionalni profesionalac, ovaj tjedan morate biti oprezni na svom radnom mjestu. Inače, vrlo je moguće da ćete upasti u velike probleme zbog planiranja i planova koje iznose vaši kolege. Ovaj tjedan može biti vrlo povoljan za visoko obrazovanje jer možete postići dobar uspjeh u istom polju. Kretanje povoljnih planeta će vam pogodovati da poboljšate svoje odnose s članovima obitelji, rodbinom, prijateljima.

 

DJEVICA

Kako se radni pritisak na radnom mjestu povećava, ovaj tjedan ćete osjetiti mentalni nemir i tjeskobu. Zbog toga će se u vašoj prirodi pojaviti i razdražljivost. Ako je bilo koja stvar u vezi s novcem ili zemljom pod judijom, postoji mogućnost da će vam isto doći u prilog tijekom ovog tjedna. To će pomoći vašem financijskom položaju da se vrati na pravi put. Ovaj će tjedan u vašoj obitelji biti mir i blagostanje. Pod tim izgovorom, ako je bilo problema s novcem, onda se i to može u potpunosti prevladati.

Uspješno ćete dobiti pomoć svoje braće i sestara, a to će vam dodatno pomoći da se riješite nevolja. Ovaj tjedan bit ćete lijeni, zbog čega nećete moći procijeniti nepovoljnu situaciju. Za to vrijeme možete ignorirati svoje protivnike čak i ako to ne želite, koristeći se čime će vaši neprijatelji moći skovati veliki plan protiv vas na radnom mjestu. Ovaj tjedan morate dati sve od sebe, inače vas roditelji i učitelji mogu ukoriti. Vjerojatno je da će cijeli tjedan biti depresivan. Stoga bi bilo bolje da nastavite s napornim radom od početka kako biste postigli svoj najbolji učinak.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE od 01. do 08. Januara: OVA 4 znaka zaista se mogu NADATI NAJLJEPŠIM DANIMA u ŽIVOTU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top