3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Biku od 01. Januara 2023./

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Biku od 01. Januara 2023./

30 prosinca, 2022 0 By Admin

Ako postoji razlog zašto vaš ludi bivši osjeća potrebu da se vrati u vaš život, posebno danas, to je zato što osjeća učinke ovog snažnog tranzita, što produbljuje njegove osjećaje prema vama.

Iako vam to može izazvati užas u srcu, budite spremni, jer ovaj bivši znači posao, a on će se truditi koliko god može da vas ponovno pridobije.

Naravno, ponovno vas osvojiti posljednja je stvar koju biste ikad poželjeli u trilijun godina, a vi ćete se sagnuti i pokriti pokušavajući pobjeći od njegovog križanja. Ima na oku i ne, nije razlog za uzbunu, tu nema opasnosti, ali postoji to mukotrpno inzistiranje i upravo ste zbog toga pobjegli od njega. Ova je osoba previše, previše nasrtljiva i sklona je vjerovati da ste vi u njegovom vlasništvu. uf.

Imajte na umu da on nije samo bivši, već ‘ludi’ bivši, a ludost dolazi sa svojim padovima.

Vidjeli ste te padove i iskusili ste sve što ova osoba ‘ludi’ ima za dati, a ne želite ništa od toga. Ikad. Kaput. Gotovo. Planirajte svoju rutu za bijeg sada, znakovi, jer ludi dolaze u grad.

3 horoskopska znaka čiji se ludi bivši vraća:

 

VAGA

Uvijek ste bili osoba koju privlače ljudi koji su čudni, drugačiji, individualni ili umjetnički. Volite ljude koji nisu kopije svih ostalih, a čak ste se i upleli s ljudima koji graniče s opasnim ili destruktivnim.

Imali ste aferu s nekim tko se toliko zaljubio u vas da se činilo da je izgubio razum; iz zabave je prešlo u “Vadi me odavde!” za samo nekoliko tjedana.

Izvukli ste se odande i bilo je dobro pobjeći; fuj! To je bio blizak poziv.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

A sada vas je ta osoba ponovno kontaktirala. I odjednom ste opet na oprezu, čekajući da ta osoba prekine vaš sada sretan život bez nje u njemu. Živac! Ovaj čudak zapravo želi natrag, nakon svih nevolja koje je izazvao. Nećeš ga pustiti unutra. Ali pokušat će.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2