VIKEND HOROSKOP: Nekome će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada, a evo i zašto…

OVAN

Ovih dana vas očekuje mnogo neočekivane komunikacije, ali budite oprezni s ljudima kojima vjerujete. U sliku je uključen element fantazije. To bi moglo uzrokovati poremećaj ako automatski sve prihvatite po nominalnoj vrijednosti. Prije nastavka provjerite izvore barem dvaput. Bit će vam puno bolje ako se pripremite na najgore.

 

BIK

Pretjerano uživanje sinoć moglo vas je ostaviti da se osjećate pomalo omamljeno danas. Možda biste željeli provesti dan u krevetu, ali izgledi da ćete ostaviti neobavljene zadatke ionako bi vas mogli natjerati. To je loša ideja. Odmor je upravo ono što vam treba. Ne prisiljavajte se ni na druženje. Trebate malo vremena da se oporavite i prikupite svoje resurse kako biste se mogli suočiti sa svijetom bistre glave.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Putovanje zrakoplovom danas bi vam moglo biti jako puno na umu. Možda planirate odmor sa svojom obitelji ili romantičnim partnerom. Mogli biste biti zahvaćeni uzbuđenjem koje danas, čini se, predstavlja pokretačku emociju. Prijatelji bi mogli ponuditi savjet, ali niste u mogućnosti to prihvatiti jer je vaše samopouzdanje visoko. Očekujte da ćete provesti večer u prijatnom društvu prijatelja.

 

RAK

Možda ćete otkriti da ljudi nisu nužno jako suosjećajni s vašim današnjim osjećajima. Sasvim je moguće da više reagiraju na činjenice i informacije nego na emocije. Moguće je da trebate angažirati neku vrstu prevoditelja kako biste stupili u kontakt s osobom s kojom pokušavate komunicirati. Nemojte se ustručavati tražiti više pojašnjenja o nečemu ako vam je potrebno.

 

LAV

Planovi za okupljanje s grupom bliskih prijatelja možda će se morati otkazati zbog iznenadnih neočekivanih događaja. Ovo bi vas moglo pomalo razočarati, Jarac, pogotovo ako je u pitanju romantični partner. Pokušajte ne brinuti previše o tome. Moći ćete promijeniti raspored, a ionako biste mogli iskoristiti vrijeme nasamo da se opustite i usredotočite.

 

DJEVICA

Trenutno imate puno na umu, a drugi možda tumače vaše tiho ponašanje kao da ste povučeni. Samo naprijed i neka misle što žele. Morate razmisliti o nekim stvarnim problemima i donijeti odluke s važnim posljedicama. Kasnije ćete moći zagladiti njihovo nabrano perje. Sada se samo usredotočite na brigu o sebi.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND HOROSKOP: Nekome će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top