LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Septembar: OVAJ znak danas konačno započinje vezu, ali i jedna bivša veza će ponovo oživjeti…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Septembar: OVAJ znak danas konačno započinje vezu, ali i jedna bivša veza će ponovo oživjeti…

31 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

BIK

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njih!

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Danas se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do neke zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

 

RAK

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s brojnim zanimljivim osobama i jedan od ovih sastanaka može dovesti do smislenijeg odnosa. Oni koji su već u vezi staru romansu moći će obnoviti intimnom večerom ili izlaskom. Vaš partner je možda zadnjih dana bio odvojen i otuđen, ali danas će se situacija definitivno popraviti.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete danas pokazati svoju nježniju stranu svom partneru nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/ona osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

DJEVICA

Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Oni od vas koji ste slobodni kujete planove za početak svoje veze. Oni koji su već predani tražit će načine kako dodati izgubljenu romantiku u svoju vezu. Odvažne akcije nadvladat će sve izazove s kojima se susreću i otjerat će strah ako ga ima!

 

ŠKORPIJA

Mars raspiruje vaše romantične želje i borbenim duhom i višom razinom samopouzdanja koračate s partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Sjajan je dan jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Dugo ste tražili ovu priliku! Otkrijte sve svoje tajne s njima i podijelite brige koje imate! Dopustit će priljev entuzijazma u vašu vezu, zbližavajući vas kao prijatelje, ali i kao par.

 

JARAC

I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete kolektivno organizirati događanja na svom radnom mjestu ili organizirati društveno druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Svaki od ta dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo ne pozivajte one koji vam nisu dobronamjerni!

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Možda će se neke promjene pojaviti u umu vašeg partnera. Možda želi usvojiti avanturistički pristup životu, a to će uključivati ​​nekoliko eksperimenata kako bi postigao željeni cilj. Možda ćete čak morati promijeniti svoje prehrambene navike ili mjesto stanovanja. Samo pazite da kontrolirate svoj smijeh nad bilo čim novim što vaš partner pokušava učiniti!

 

RIBE

Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.