FINANCIJE U JANUARU: Početak Januara OVIM znacima donosi FANTASTIČNE i VELIKE NOVČANE DOBITKE, a jednom znaku i OGROMNO BOGATSTVO!

FINANCIJE U JANUARU: Početak Januara OVIM znacima donosi FANTASTIČNE i VELIKE NOVČANE DOBITKE, a jednom znaku i OGROMNO BOGATSTVO!

31 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Financije u Januaru: Što se tiče novca i financija, ovaj bi mjesec mogao donijeti mješovite rezultate. Postoji mogućnost da ćete morati potrošiti novac na renoviranje ili uložiti u nekretninu. Ne donosite ishitrenu odluku o porezu i financijskom ulaganju u novi poslovni projekt. Kada radite velike prilagodbe plana, budite oprezni jer može doći do financijskih gubitaka ili projicirana financijska dobit možda neće brzo stići. Jupiterovi blagoslovi mogu donijeti financijsku dobit od putovanja i novog zaposlenja, ili možete dobiti božanski poticaj ovog mjeseca. Međutim, planetarna konfiguracija ukazuje da se ovog mjeseca ne biste trebali oslanjati na sreću u financijskim poslovima. Prilikom velikog ulaganja u burzu, budite oprezni i potražite savjet stručnjaka kako biste osigurali pristojan i siguran povrat. Moguće je trošenje novca na zabavu i prijatelje. Kupnjom darova i odjeće za proslavu ili zabavu možete imati troškove.

 

BIK

Budite vrlo oprezni u pogledu novca i financija ovog mjeseca. Planetarni tranziti ukazuju na to da biste trebali biti oprezni pri značajnim ulaganjima i potražiti savjet od stručnjaka. Najvjerojatniji su troškovi učenja tajnih znanja kao što su okultne znanosti, čitanje tarot karti ili tečajevi iscjeljivanja. Ne ulažite velika ulaganja u zemljište ili nekretnine. Možda ćete dobiti neočekivani financijski dobitak. Svježa implementacija ideje može donijeti profit tvrtki. Ovog mjeseca šanse za povećanje su velike, a projekt vezan uz inozemstvo vjerojatno će se dobro isplatiti. Ovo nije dobar trenutak za biti u modnoj industriji ili bilo kojoj drugoj kreativnoj industriji. Nemojte se uplitati u pravne aspekte imovine ili imovinske sporove s članom obitelji jer to može dovesti do neočekivanih troškova i gubitaka.

 

BLIZANCI

Možda ćete se morati suočiti s nekim financijskim poteškoćama. Međutim, ovaj mjesec će  donijeti niz financijskih i materijalnih prednosti. Naklonost prema potrebnom luksuzu vjerojatno će vas približiti svima. Moć financijske multiplikacije će vam vjerojatno pomoći da se približite svojim ciljevima. Ovo je savršeno vrijeme da ispunite financijske ciljeve koje ste si postavili. Svojim govornim i komunikacijskim vještinama moći ćete poboljšati svoju financijsku situaciju. Trgovci bi mogli imati koristi od događaja ovog mjeseca, a njihove politike i planovi mogli bi rezultirati unosnim trgovinama. Treba izbjegavati velika ulaganja. Planetarna usklađenost mogla bi vas financijski podržati i utrti put.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Mogu postojati financijski troškovi povezani s pravnim stvarima ili kreditnim problemima. Neplanirani izdaci mogu proizaći iz problema vezanih uz zajam. Ako tražite brzi zajam, ovo je pravo mjesto. Vaša rodbina može tražiti financijsku pomoć ili očekivati ​​da ćete vi preuzeti ovaj teret. Kada ulažete veliku svotu novca na burzu, trebali biste biti oprezni i potražiti savjet stručnjaka prije nego što nastavite.
Zbog promjene mjesta stanovanja, vjerojatno će doći do nepredviđenih izdataka za obitelj ili unutar kuće. Ovog mjeseca izbjegavajte velika ulaganja u imovinu ili projekte vezane uz inozemstvo. Dobitak ima manju vjerojatnost od gubitka.
Vaš bi vam suprug mogao financijski pomoći ili dati savjet koji bi vam mogao pomoći da postignete svoje ciljeve. Ako radite u medicinskom ili jezičnom području, ovaj vam mjesec može pružiti potrebnu novčanu dobit, kao i fantastičnu priliku za stvaranje novca.

 

LAV

Unatoč teškim okolnostima i izazovima, ovaj biste mjesec trebali uspjeti održati svoju financijsku situaciju stabilnom. Planet koji vlada novcem može biti u kući gubitaka, što može uzrokovati napetost i probleme u životu. Međutim, uskoro se možete osloboditi svih ovih poteškoća. Možda će biti nekih kućnih troškova, ali će gospodarstvo i dalje biti snažno. Vjerojatno se neće dogoditi ništa značajno. Ako je potrebno, vaš horoskop za novac i financije predviđa da biste mogli lako dobiti financijsku pomoć od prijatelja ili obitelji. Prije donošenja bilo kakve konačne odluke, svatko tko razmišlja o ulaganju u špekulativne aktivnosti trebao bi dobiti profesionalni savjet. Klonite se bilo kakvih pretpostavki koje bi vas mogle dovesti u lošu situaciju. Također, ovaj mjesec nemojte nikome posuđivati ​​novac. Moguće je da nećete dobiti isti odgovor. U svim aspektima života odmjereno riskirajte s novcem.

 

DJEVICA

Kako bi poboljšali svoju financijsku situaciju, većina će možda morati uložiti mnogo truda. Ne samo da morate smanjiti svoju potrošnju, već ćete možda morati i osmisliti proračunski plan koji vam omogućuje uštedu više novca. Ako ne mislite tako, možda nećete uštedjeti dovoljno; možete potražiti savjet od članova obitelji ili supružnika.

Ovaj će vas odmor vjerojatno koštati puno novca, ali bi vam mogao pružiti mentalni mir. Međutim, neki od vas će možda morati potrošiti svoj novac dok ste na službenom putovanju. Kao rezultat toga, iako bi vam to moglo nadoknaditi troškove, moglo bi potrajati. Članovi vaše obitelji možda se ne slažu oko posjeda predaka. Sve što trebate je optimističan stav da biste pronašli rješenje za rješavanje ove situacije.

VAGA

Kako mjesec počinje, mogli biste imati dobru planetarnu pomoć. Ako se vaša financijska situacija poboljša, možda ćete moći kupiti luksuz koji ste oduvijek željeli. Dobro obratite pozornost na to kako se višak sredstava ulaže. Potražite sigurne staze. Vaše mudre odluke i razumna ulaganja mogu vam se nedvojbeno isplatiti u budućnosti. Sredina ovog mjeseca može biti prilično aktivna i briljantna, posebno u smislu financijskih pitanja. Možda ćete dobiti očekivani prihod, što će rezultirati povećanjem vaše financijske snage. Kroz drugu polovicu mjeseca može vas voditi utjecaj planeta. Vaša zarada može biti dosljedna i ispuniti vaša očekivanja. Iskoristite svaku priliku da poboljšate svoju financijsku situaciju. U ovoj fazi nema potrebe da se u potpunosti usredotočite na očuvanje novca. Također možete pokušati iskoristiti ovaj trenutak za kupnju neke imovine za sebe i svoju obitelj.

 

ŠKORPIJA

Ovaj mjesec bi vam mogao biti povoljan za jačanje financijske pozicije i ostvarenje vaših ciljeva. U nastavku mjeseca vaša učinkovita financijska priprema može vam pomoći u jačanju vaše financijske pozicije. Čini se da ste ovdje na pragu nove prilike. Sredinom ovog mjeseca vaš bi financijski napredak mogao biti dobar. Planeti, s druge strane, mogu zahtijevati da uložite više truda kako biste ostvarili svoje ciljeve. Također bi mogao ponuditi neke pozitivne vijesti o nekim stavkama koje su bile na čekanju. Posljednji dani ovog mjeseca mogli bi biti povoljni za donošenje važnih financijskih odluka. Vaši napori mogu dati pozitivne rezultate i dobitak. To bi također pružilo malo zabave i sreće u tjednima koji vode do završetka mjeseca. Skloni ste trošiti novac na svoju obitelj i kupovati skupe darove za svoje najdraže.

 

STRIJELAC

Što se tiče financijskih pitanja, čini se da bi vam ovaj mjesec mogao biti prilično povoljan. Tijekom mjeseca moguć je dobar priljev novca. Možda ćete uspjeti prevladati financijske poteškoće i otplatiti svoje prethodne obveze i posuđena sredstva. Ovo je izvrsna prilika za ulaganje u dionice i tržišta dionica, sve dok ste svjesni promjenjivih obrazaca tržišta. Prethodne investicije mogu se u ovom trenutku pokazati vrlo korisnima. Vjerojatno ćete potrošiti dio svog novca na renoviranje doma, opremanje i planiranje povoljnih događaja koji bi se mogli dogoditi u vašem domu ovog mjeseca. U poslu možete zaraditi pohađanjem raznih tečajeva. Ovo bi bilo dobro vrijeme za vas i vaša bi se sreća poboljšala. Trebali biste izbjegavati ulaganje u špekulativne instrumente jer su rizični.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Tijekom ovog mjeseca, Jupiter gradi vezu između kuća bogatstva i dobitaka. Došlo je do dobrog povećanja prihoda, pa čak i stjecanja bogatstva. To vam može podariti zlatne mogućnosti kao i financijske prednosti. To bi moglo poboljšati vašu financijsku situaciju i učiniti vas prilično financijski sretnim. Postoji velika vjerojatnost da ćete moći raditi u drugoj zemlji. Ova avantura može biti izuzetno korisna za vašu tvrtku. Međutim, Saturn najavljuje moguće gubitke ili velike izdatke u drugoj polovici mjeseca. Trebali biste proračunati svoje troškove kako biste povećali svoju sreću. Ovo je razdoblje kada morate biti oprezni s novcem. Ovo je mjesec u kojem biste mogli biti zadovoljni načinom na koji će vaš život krenuti u pozitivan smjer.

 

VODOLIJA

Vaš mjesečni horoskop predviđa da bi ovaj mjesec mogao biti pun financijskih mogućnosti. Poduzetnici će možda morati raditi mnogo više nego što su očekivali. Također možete imati puno lijepih prilika za partnerstvo. Prije sklapanja bilo kakvog posla dobro pročitajte dokumentaciju jer ima par sitnih netočnosti. Vaše mjesečne prognoze savjetuju da se spremate ući u pomalo riskantan posao s nekretninama za neku nekretninu ili zemlju i trebali biste voditi računa o uključenim opasnostima. Vodite računa o papirologiji. Ako razmišljate o ulaganju, provjerite jeste li procijenili sve svoje mogućnosti prije nego što krenete naprijed. Potrošnja bi se održavala do kraja mjeseca, ali bi zbog blagdana mogli potrošiti prekomjerno. Jedini savjet koji mogu dati je da pratite svoju potrošnju i osigurate da vaš prihod premašuje vaše troškove.

 

RIBE

Što se tiče novca, ovaj mjesec će vam biti fantastičan. Možda ćete imati uspješan financijski period. Prema vašem mjesečnom horoskopu, dobar protok prihoda i dobro kontrolirani troškovi mogu stvoriti ravnotežu za dobru, sigurnu financijsku egzistenciju. Možda ćete imati koristi od dodatnog izvora prihoda koji će vas ugodno iznenaditi. Ako posjedujete tvrtku, također možete tražiti financijsku potporu za zajam. Kako se vaša financijska situacija popravlja, izbjegavajte velike kupnje. Prema vašim mjesečnim prognozama, ovaj je mjesec također povoljan za ulaganje novca jer biste mogli vidjeti dobre povrate. Ovaj tjedan trebali biste doživjeti poboljšanje svojih financijskih ulaganja i povrata. Ako upotrijebite odgovarajući pristup u pravom trenutku, bit ćete zadovoljni rezultatima koje ćete postići ovog mjeseca. Nemojte podizati nikakvu vrstu kredita osim ako nije za određenu svrhu.