DNEVNI HOROSKOP za 27. August: Lav dobija zbunjujući poziv, Djevica uznemirujuće vijesti, Blizanci će upoznati osobu koja će im promijeniti život…

DNEVNI HOROSKOP za 27. August: Lav dobija zbunjujući poziv, Djevica uznemirujuće vijesti, Blizanci će upoznati osobu koja će im promijeniti život…

26 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas biste se trebali osjećati posebno emocionalno, snažno reagirajući na gotovo svaku sliku koju vidite, bilo da se radi o fotografiji iz vijesti o ratu, grupi djece koja se igraju ili mačiću koji sjedi na pragu. Duhovno ste visoko motivirani i čeznete za saznanjem više o svjetovima izvan ovoga.

 

BIK

Dnevni horoskop: Praktične misli mogu biti rezultat nesvjesnih impulsa koje na površinu izvlače događaji u domu. Oslobađanje od starih trauma i fobija moglo bi rezultirati – iako biste trebali paziti da se ne zadržavate previše na njima, inače ćete ih pojačati umjesto da ih se riješite. Vaša mašta leti visoko i mogli biste je usredotočiti na uređenje svoje kuće. Antikvitete bi mogle biti posebno privlačne u ovo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Društveni događaji ili grupne aktivnosti mogli bi vas dovesti u kontakt s puno ljudi, kako bliskih prijatelja tako i slučajnih poznanika. U vaš život može doći nova osoba koja bi vam mogla promijeniti sve. Mogu se pojaviti problemi za koje se snažno osjećate, i vjerojatno nećete htjeti izraziti svoje mišljenje o njima. To je u redu, jer ćete vjerojatno biti vrlo taktični, a drugi će cijeniti vašu iskrenost.

 

RAK

Nedavni razvoj događaja donio je nove interese u vaš život, a kao rezultat toga, možda ozbiljno razmišljate o upisu na formalni studij koji uključuje ove predmete. Ako to stvarno želite učiniti, ovo je definitivno pravo vrijeme za početak. I drugi u vašoj zajednici možda bi htjeli učiniti isto, pa bi druženje za raspravu o ovoj temi i drugi mogli pomoći svima vama da razbistrite glavu. Knjige i časopisi također mogu biti od pomoći.

 

LAV

Kratka putovanja i dugi razgovori s posebnom osobom u vašem životu trebali bi biti na dnevnom redu za danas. Nemojte se iznenaditi ako se odlučite provozati na selo, možda isprobati neobične trgovine i rustikalne restorane. Poprilično zbunjujući telefonski poziv mogao bi doći od poznanika navečer. Čini se da vam osoba ništa ne govori, ali očekujte neku vrstu povratne informacije. Nemojte se bojati tražiti objašnjenja!

 

DJEVICA

Uznemirujuće vijesti koje primate iz daleka, možda putem faksa ili e-pošte, mogle bi vas dovesti u emocionalni vrtlog. Međutim, postoji aura nesigurnosti u vezi s onim što čujete – možda nema smisla. Prije nego što prenesete vijest ili upadnete u paniku, provjerite znate li sve činjenice. Vjerojatno ćete otkriti da je sve napuhano izvan proporcija. S obzirom na to, zaslužujete večernji izlazak. Samo naprijed!

VAGA

Možda ćete danas morati staviti čvršću kožu. Nemojte automatski nekoga otpisivati ​​svojom radnjom za koju mislite da je uvredljiva. Dopustite drugima da imaju svoje mišljenje i poštujte njihovo pravo da ih otvoreno izraze. Budite otvorenog uma i ne osuđujte. Zadržite diplomatski stav i zadržite svoje kritičke misli za sebe. Nemojte misliti manje na druge kako biste se sami osjećali bolje.

 

ŠKORPIJA

Možda ćete biti zainteresirani za prijatelje tijekom ovih dana. Danas biste mogli shvatiti da vreba previše prašine i previše nereda. Dobar je dan da obavite pravo čišćenje ili izbacite stare stvari koje vam više nisu potrebne. Osjećat ćete se dobro ako napravite više mjesta za sebe i bolje složite stvari. I vaši će se gosti osjećati ugodnije kada dođu u posjet!

 

STRIJELAC

Danas je sjajan dan za obilazak svih lokalnih prodavaonica rizičnih proizvoda. Vaše oko za ljepotu i dobar posao je oštro. Sreća je s vama i spremni ste za neke sjajne kupnje. Koncentrirajte se na nove predmete za svoj dom i lijepe predmete koji mogu ukrasiti vaš život. Smeće jedne žene je blago druge žene. Pogledajte koliko možete biti kreativni kada uzmete stare predmete i napravite od njih lijepe ukrase za svoju blagovaonicu.

 

JARAC

Danas biste mogli otkriti novi osjećaj jedinstva sa ženama u vašem susjedstvu, možda kroz neku vrstu projekta zajednice. Zajednička briga koju svi možda imate mogao bi biti izgled vašeg susjedstva i načini da ga malo uljepšate. Mogli biste stvoriti prilično jake veze koje nikada prije niste očekivali. Djeca i stariji ljudi također mogu biti izvor pomoći i uživanja

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Povežite se s ljudima na dubokoj razini danas. Otkrit ćete da je velik dio vaše pažnje posvećen emocionalnoj sigurnosti. Pobrinite se da vaš dom bude mjesto utočišta gdje se možete osjećati slobodno i ugodno da budete upravo ono što jeste. Pokažite strpljenje i razumijevanje svim svojim riječima i djelima danas. Shvatit ćete da što ste čvrstiji i postojaniji, to ćete više raditi i više ćete se povezati s ljudima oko sebe.

 

RIBE

Vaša intuicija je danas posebno akutna i mogli biste se naći više nego inače usklađeni s mislima i osjećajima drugih. Proučavanje psihologije, filozofije ili metafizičkih pitanja moglo bi donijeti uvide iz dubina vašeg nesvjesnog, bacajući novo svjetlo ne samo na vaš vlastiti život već i na svijet oko vas. Ovo je sjajno vrijeme za meditaciju ili za jednostavno šetnju i druženje sa svojim mislima.