LJUBAVNI HOROSKOP za 31. August: Ovaj dan jednom znaku će donijeti LJUBAV i ROMANTIKU, a nekome RAZOČARANJE i SLOMLJENO SRCE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 31. August: Ovaj dan jednom znaku će donijeti LJUBAV i ROMANTIKU, a nekome RAZOČARANJE i SLOMLJENO SRCE!

30 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas je prava eksplozija romantike, i to je nevjerojatno vatreno – vaš omiljeni kozmički stil! Položaj planeta vas tjera da žudite za dobrim vremenima i dajući vam poticaj da odete na zabavu koju zaslužujete. Bez obzira jeste li u dugoj vezi, tek se zabavljate ili još uvijek tražite partnera, ova faza je idealna da budete otvoreni i pomalo divlji. Trenutno ste željni eksperimentiranja, stoga riskirajte s nekim.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Očekujte neočekivano u području vaše veze danas! Položaj planeta se stidljivo smiješi impulzivnom Uranu i mogao bi vas držati na nogama. Možda ćete biti u iskušenju kontrolirati način na koji vaš ljubavnik predstavlja vašu vezu vašoj poslovičnoj publici, pogotovo ako prvo želite napraviti neke izmjene. Samo se nemojte uzrujati ako ljudi vide nešto što ste se nadali zadržati iza zavjese – svi će vas sigurno prihvatiti onakvima kakvi jeste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Duboko ozdravljenje odnosa danas je moguće ako se udubite u detalje. Je li romantika u vašem rasporedu ili pretpostavljate da će doći sama od sebe? Planiranje ugodnih trenutaka koje ćete provesti s ljubavnikom je zdravo, čak i ako se brinete da ovom pristupu nedostaje spontanost. Možete se snažnije povezati sa svojim partnerom ako ga stavite u svoj kalendar.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Povratak na početak može vam ponovno otvoriti srce za ljubav. Vaš bi se roditeljski uzor mogao pokazati u vašim odnosima na dubok način. Međutim, ovo bi mogao biti povoljan trenutak za nevjerojatan proboj koji će vas približiti vašem ljubavniku. Ako ste trenutno slobodni, to bi vam moglo pomoći da manifestirate odnos u kojem ćete svladati tu dinamiku odnosa. Ne morate ponavljati prošlost, ali biste je trebali ispitati.

 

LAV

Mogli biste se iznenada zateći da aktivno razmišljate o s…u, ljubavi ili romantici u naizgled neprikladnom trenutku vašeg uobičajenog dana. Danas se sve može dogoditi u bilo koje vrijeme. Neplanirani sastanak mogao bi postati novi plan koji definitivno niste očekivali. Pokušajte biti spremni na bilo koji zaokret, jer se vruće teme mogu pojaviti kada se bavite potpuno nepovezanim zadatkom.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Ljubav je posvuda – samo si morate dopustiti da se ugodite s njom. Vaš jedini izazov je dopustiti sebi da uživate u malo zasluženog blaženstva. Vaše uživanje može biti ugroženo iskušenjem da se zapitate postoji li nešto produktivnije što biste trebali raditi sa svojim vremenom. Vjerujte da je dopuštanje sebi zarona u ljubav produktivno, kreativno i jednostavno dobro za vašu dušu!

VAGA

Biti bezosjećajno iskren nije uvijek vaša stvar, ali surova istina mogla bi pomoći vašem ljubavnom životu danas. Vaše riječi imaju dodatnu težinu, a vaš ih ljubavnik vjerojatno pozorno sluša. Iako biste obično radije bacili komad šećera na bilo kakvu neukusnu povratnu informaciju, to trenutno nije potrebno. Možete biti diplomatski bez izbjegavanja izravne stvarnosti predmetne teme – pokušajte, samo kao eksperiment!

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop: Vaš bi ljubavni život danas mogao malo skrenuti s kursa na najneočekivaniji, ali divan način. Komunikacijski planet Merkur je u uzbudljivom plesu s neobičnim Uranom u vašem sektoru. Ovo je totalno vruće, ali to nije vrsta vrućine na koju ste navikli – potpuno je električna! Pobrinite se da ostanete otvorenog uma o svemu što sugerira ljubavnik ili novi romantični interes jer bi vas to moglo na kraju odvratiti do kraja.

 

STRIJELAC

Romantika vas danas može podsjetiti na vaše korijene. Planeti vas tjeraju da se prisjetite odakle ste došli. To može biti vaša obitelj podrijetla, dio svijeta u kojem ste odrasli ili čak vaš DNK koji seže unatrag mnogo stoljeća. Nekako, sve to utječe na vaš ljubavni život upravo sada, u stvarnom vremenu. Za rješavanje obrazaca potrebno je prvo ih prepoznati, stoga ispitajte što radite, a možda je već učinjeno.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Kada je u pitanju romantika, vaša samopoštovanje mora voditi ples. Na sreću, danas ćete vjerojatno biti izvrsna balerina, zahvaljujući Mjesečevoj prisutnosti. Jedini izazov je potencijal da postanete pretjerano posesivni prema nekome ili nečemu, uzrokujući tako nepotreban sukob. Ples, naravno, zahtijeva slobodu kretanja. Sve dok volite sebe unatoč svim negativnim porukama koje ste možda upili iz kulture ili obitelji, dobit ćete ovacije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ne morate ići daleko od utabanog puta da biste danas pronašli potpuno nove pristupe romantici. Srećom, trebali biste moći pronaći uzbuđenja koja tražite kod kuće ako se potrudite tražiti. Pošaljite poruku svom partneru, ljubavniku koji živi ili nekome s kim tek izlazite i radite zajedno na tome da se ti mentalni kotači zavrte.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Danas ste pravi majstor komunikacije u odnosima. Spremni ste za veliki razgovor putem bilo kojeg medija koji vam je trenutno na dohvat ruke. Možda ćete svom ljubavniku odgovoriti emotikonom ili GIF-om umjesto cijele rečenice, ali sada ste toliko artikulirani i do točke da će vas vjerojatno odmah uhvatiti. Ipak, osobna komunikacija, licem u lice, uvijek je vaš najbolji izbor.