LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA u JANUARU: Promijenit će se ljubavna situacija OVIH znakova – evo tko će se RADOVATI, a tko će TUGOVATI!

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA u JANUARU: Promijenit će se ljubavna situacija OVIH znakova – evo tko će se RADOVATI, a tko će TUGOVATI!

17 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesecc možete se suočiti s nekim izazovima koji bi vam mogli dati stres. Samci mogu dobiti ponudu za vezu od prijatelja. Ipak, savjetujemo vam da ne budete agresivni i zahtjevni u vezi. Ne sumnjajte u male stvari o svom partneru. Pokušajte provesti kvalitetno vrijeme zajedno i izbjegavajte jedni druge okrivljavati za greške iz prošlosti; inače može stvoriti probleme u vašoj vezi. Morate imati strpljenja da biste imali skladan odnos. U bračnom životu može doći do komunikacijskog jaza i odnosa na udaljenosti. U bračnom životu, poruke i telefonski pozivi vjerojatno će igrati ključnu ulogu u jačanju vaše veze.

 

 

BIK

Ovaj mjesec možete se suočiti s određenim izazovima u svom ljubavnom životu. Sukobi ega mogu uzrokovati stres i stvoriti probleme u vašoj vezi. Pokušajte provesti kvalitetno vrijeme zajedno. Predanost može igrati važnu ulogu tijekom ovog mjeseca, stoga pokušajte ispuniti prazninu u bračnom odnosu ispunjavanjem svojih obećanja. Ako ste u pravnoj stvari, onda ćete se ovog tjedna vjerojatno suočiti s nekim izazovima. Pokušajte izbjeći svađu s partnerom. Možda neće biti povoljan tjedan za početak nove veze i pokušaj držanja podalje od obvezivanja u vezi. Savjetuje vam se da budete ponizni sa svojim supružnikom kako biste održali sklad u svom bračnom odnosu.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec možete se suočiti s nekim izazovima u vašoj vezi. Kako biste ojačali svoju vezu, savjetujemo vam da izbjegavate teške riječi. Početkom mjeseca postoje šanse za neke probleme, ali kako mjesec bude odmicao, vjerojatno ćete ih riješiti. Vaš ljubavni život mogao bi se vratiti na pravi put u drugom dijelu tjedna. Samci će možda morati još malo pričekati. Ovaj mjesec možda nećete upoznati tu posebnu osobu. Međutim, ne biste trebali biti tužni zbog toga jer sve u životu ima svoje slatko vrijeme. Sve u svemu, tjedan bi mogao biti pozitivan za vaš odnos.

 

 

RAK

Ovaj mjesec može donijeti neke strastvene trenutke u vašem ljubavnom životu. No, razdoblje oko sredine ovog mjeseca može vas učiniti prilično nemirnim. Ako ste u predanoj vezi, ovaj mjesec može zahtijevati oprezno rukovanje vašom vezom. Kasniji dio ovog mjeseca može biti nezgodna faza ispunjena nekim uzbuđenjem i trenucima tjeskobe. Možete postati pomalo agresivni i ishitreni u svom stavu, a to može uzrokovati probleme u vašoj vezi. Smiren i staložen pristup može vam pomoći da prevladate prepreke u vašem ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

LAV

Ako ste predani i želite svoju vezu podići na sljedeću razinu, planeti vam mogu biti naklonjeni. Pokušajte provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom; može vam pomoći da ojačate svoju vezu. Bračni parovi moraju podići razinu prilagodljivosti i kompatibilnosti kako bi održali mir i sklad u svom bračnom životu. U srednjoj fazi ovog mjeseca možete se suočiti s nekim problemima koji mogu utjecati na sklad u vašem bračnom životu. Morate dati dovoljno prostora svom supružniku i pokušati riješiti stvari uz obostrano razumijevanje.

 

 

DJEVICA

Početkom ovog mjeseca, planetarni utjecaji mogu vas natjerati da razumijete jednadžbe vašeg odnosa kako biste podigli razinu razumijevanja. Možda je idealno vrijeme da nađete realno razumijevanje sebe i svojih odnosa. Kako mjesec bude odmicao, vjerojatno ćete dobiti priliku za stvaranje čvrste emocionalne baze. Ovaj mjesec može vam pomoći da ojačate svoju vezu i podignete je na sljedeću razinu radosti i zadovoljstva. Sada ćete možda biti motivirani proširiti svoj emocionalni svijet, a možda ćete dobiti priliku u drugom dijelu mjeseca.

VAGA

Ovaj mjesec možda neće donijeti baš zadovoljavajuće vrijeme za vašu ljubav i vezu. Možda ćete biti grubi i agresivni u svom govoru prema partneru. To može poremetiti harmoniju i sreću u vezi. Možda ćete biti skloni ozbiljno shvaćati čak i lagane stvari. Možda bi bilo pametno da se prilagodite s partnerom i budete opušteni. Savjetuje se da izbjegavate svađe s partnerom. Postoje šanse za pogrešnu komunikaciju s partnerom, a to može utjecati na vaš sklad u vezi. Samci će možda morati čekati više vremena da upoznaju onoga koga su tražili.

 

 

ŠKORPIJA

Bračni parovi mogu uživati ​​u pozitivnom provodu tijekom ovog mjeseca. Oni koji su nedavno sklopili bračni čvor mogli bi planirati kratko putovanje. Ovo putovanje može vas oboje zbližiti i može vam pomoći da poboljšate svoju povezanost. Također, ako izlazite, vidi se nešto pozitivnosti u vezi u kojoj bi vas dvoje konačno mogli odlučiti ostati jedno s drugim. Vjerojatno ćete imati dugotrajnu vezu. Također, parovi koji planiraju podići svoju obitelj, ovaj mjesec može biti podrška.

 

 

STRIJELAC

Mjesec će vjerojatno donijeti pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu ako se uspijete kretati iskreno i smireno. Vaš partner može cijeniti ove kvalitete u vama. Osim toga, možete doživjeti intenzivne emocije i strast, kao i sada možda više zanimati svog partnera i izražavati se bez laži i isprika. Kasnije tijekom mjeseca pritisak može biti intenzivan, a vaše ponašanje može postati arogantno. Možda ćete se suočiti s nekim problemima u odnosu s obitelji ili partnerom u drugom dijelu ovog mjeseca. Ovo se može pokazati kao ozbiljan problem ako ne date sve od sebe da radite na istom. Savjetuje vam se da ostavite svoj ego po strani, pokažete malo razumijevanja i vodite sadržajan razgovor o svakom aspektu vaše veze.

 

 

JARAC

Ovaj mjesec može se pokazati kao nezaboravan za vas i vašeg partnera. Međutim, polaganje velikih nada jedno drugom može postati prepreka u vašim životima. Preporuča se ne očekivati ​​velike stvari jedno od drugog, jer male stvari nadoknađuju veće geste. Slušajte svog partnera i pokušajte riješiti nesuglasice otvoreno komunicirajući i ne skrivajući se iza svojih sumnji i prepreka. Svi vaši izlasci iz snova mogu se ostvariti, a oboje ćete vjerojatno ojačati svoju vezu progresivno nastavljajući i podizati svoju vezu na drugu razinu. Samci mogu pronaći svoju pravu paru i krenuti na put stvaranja lijepe veze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj mjesec može donijeti pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu. Predviđamo da će se vaš bračni odnos vjerojatno pomaknuti za jedan korak ka jačanju veze. Ako ste slobodni, možda nije povoljan trenutak da zaprosite svog prijatelja ako ste zaljubljeni. Dajte malo vremena sebi za analizu i razumijevanje odnosa, a zatim krenite naprijed. Kako zvijezde predviđaju komunikacijske praznine u ljubavnoj vezi, tako može doći do neslaganja u mislima. Postoje šanse za emocionalnu odvojenost s partnerom. Možda ćete se suočiti s nekim izazovima u bračnom odnosu. Možda nećete moći izraziti svoju ljubav svom supružniku. Pravne stvari s vašim partnerom mogu izazvati stres u smislu bračnih odnosa. Pokušajte ne ulaziti u svađe s partnerom. Isplanirajte mali izlet ili zatražite spoj kako biste ovaj mjesec mogli provesti neko vrijeme zajedno.

 

 

RIBE

Ovaj mjesec vjerojatno će dati prosječne rezultate u pitanjima ljubavi i veza. Možda se iznenada pojavi plan za putovanje ili putovanje u domovinu sa supružnikom. Možda ćete imati naporan raspored za ovaj mjesec, što može utjecati na vaš bračni život. Pokušajte uspostaviti ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Budite romantični i kreativni dok darujete svog partnera. To vam može pomoći da ojačate svoj odnos i provedete dobro vrijeme jedno s drugim. Ako ste slobodni, možda ćete dobiti iznenadnu ponudu za vezu od bivšeg partnera. Međutim, savjetujemo vam da ne donosite nikakve odluke u žurbi.