Horoskop otkriva kome do kraja sedmice stižu prava LJUBAVNA IZNENAĐENJA. Netko će biti JAKO SRETAN!

Horoskop otkriva kome do kraja sedmice stižu prava LJUBAVNA IZNENAĐENJA. Netko će biti JAKO SRETAN!

9 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop otkriva: Zanimljiv susret mogao bi vam vratiti vjeru u ljudsku prirodu, pogotovo nakon što vam je u posljednje vrijeme bilo vrlo teško vjerovati ljudima. Kretanje planeta znači da ćete možda biti dirnuti ljubaznim obzirima ove osobe i osjećati se vrlo sretno i opušteno u njenom društvu. Za vas je važno da vratite svoju unutarnju snagu i samopouzdanje, a to bi moglo i uspjeti.

 

BIK

Sadašnja astralna konfiguracija može dovesti do nagađanja zašto ste se uopće uključili u određenu vezu. Ako ste ozbiljno sumnjali u mudrost svoje odluke, možda trebate odvojiti malo vremena da razmislite o svojim motivima i onome što vas je izvorno privuklo. Možda trebate sjesti i razgovarati sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) o tome kako se osjećate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaša uobičajena metoda prevladavanja prepreka je pretvaranje da one ne postoje i da im ne dajete mjesta u svojim mislima. Položaj nebeskih tijela potiče vas da pogledate jedan problem koji se tiče vašeg ljubavnog interesa koji ste, slučajno, namjerno ignorirali, da vidite možete li igdje igrati ulogu u tome. Priznanje ove činjenice bit će oslobađajuće za oboje.

 

RAK

Trenutna planetarna usklađenost zasigurno će vas nasmiješiti, pogotovo kada vam se u život vrati lice iz prošlosti. To bi mogao biti netko s kim ne biste mogli imati odnos kakav biste željeli, iz bilo kojeg razloga. Međutim, kada vidite kako ste se oboje promijenili, možda ćete htjeti pokušati ponovno. Oboje ste znali da tada nije bilo pravo vrijeme; možda sada jeste.

 

LAV

Čini se da su promjene i transformacija dnevni red, s sadašnjom astralnom konfiguracijom. Možda ste vjerovali u neke stvari jedno o drugome kada ste se prvotno uključili, ali kako je vrijeme prolazilo, oboje ste se promijenili. Možda je prikladno vidjeti kako oboje gledate na svoju zajedničku budućnost i gdje morate jedno drugome dopustiti više slobode u istraživanju različitih istina.

 

DJEVICA

Položaj nebeskih tijela može vas navesti da se zapitate što je s vašom dragom, obično oličenje nježnosti i vječne odanosti, a sada se mogu činiti bezosjećajnim kao komad mašinerije. Problem bi mogao biti u tome što mu je trenutno potrebno i vrijeme i prostor da razmisle o određenim stvarima koje su ga mučile. Jednom kada se iznutra osjeti jasno, sigurno će se vratiti.

VAGA

Toplina, raspoloženje i smijeh karakteriziraju naredne dane, a ako i vi s nekim izlazite na prvi spoj, onda ćete se zasigurno lijepo provesti. Planetarni raspored dana znači da ste s tom osobom opušteni i sigurni, iako se možda jedva poznajete. Razgovor će se kretati od magičnog do metafizičkog, a vi ćete se osjećati sjajno.

 

ŠKORPIJA

Sadašnja astralna konfiguracija može se činiti kao da stvara dojam razdora između vas i vašeg partnera (trenutni ili budući). Ali sve dok ne paničarite, možda ćete naučiti nešto korisno što inače nikada ne biste otkrili. Mogli biste saznati da vas, iako se ne slažete uvijek, ljubav koju dijelite povezuje na još dubljoj razini. Imate snage ostati zajedno.

 

STRIJELAC

Vaš pristup preprekama je ili dramatizirati i napraviti veliku stvar od njih, ili alternativno, baciti bijes, kao malo dijete. Položaj nebeskih tijela znači da možda nije preporučljivo ići ni jednom od ovih cesta. Možda se vi i vaš voljeni nećete vidjeti oči u oči, ali razgovor će vas zbližiti.

 

JARAC

Planetarno poravnanje može značiti da jedna posebna veza ovih dana započinje život s vrlo dugim i dubokim razgovorom. Osoba o kojoj je riječ možda vam je htjela dati dobar savjet ili vam je htjela pomoći da se nakon krize vratite na noge. Bez obzira na razlog vašeg okupljanja, vjerojatno ćete nastaviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Odnosi se često svode na učenje određenih lekcija koliko i na radost zajedničkog života. Astralna konfiguracija može pomoći u stvaranju osjećaja da je jedna lekcija vrlo duboko proučena i da je sada temeljito probavljena. Sve što vam preostaje jest poduzeti konkretne mjere, sada kada razumijete zašto ste okupljeni. Naučili ste vjerovati.

 

RIBE

Položaj nebeskih tijela ukazuje da bi lice iz prošlosti moglo biti pravi katalizator. To vam je potrebno kako biste shvatili da biste trebali krenuti s određenim problemom. Možda vam je vaša veza pokazala nešto o vama samima što još niste riješili. Jasno vidite da je vrijeme za poduzimanje mjera, kako biste mogli krenuti dalje.