Ovih dana: OVI znaci su prolili more suza zbog ljubavi, a sada im karma konačno dovodi pravu osobu da ih usreći…

Ovih dana: OVI znaci su prolili more suza zbog ljubavi, a sada im karma konačno dovodi pravu osobu da ih usreći…

15 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovih dana:  Svaki pojedinac je jedinstven i želi sebe u potpunosti istražiti! Ali vi ste sputavali svog partnera istog! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog i da poduzeti rizik možda neće biti uspješan. Samo se opustite i dopustite svom partneru da istražuje sebe. Jako mu je potrebna vaša podrška. Dajte mu je i začinite sa malo romantike!ᅠᅠᅠ

 

BIK

Ovih dana: Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam o tom nekom posebnom. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

BLIZANCI

Dani su savršeni za podizanje vaše veze na sljedeću razinu. Ako ste slobodni, možete odlučiti da uđete u ekskluzivnu vezu, a ako ste već mirni, ponuda za brak je u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pomaknuti naprijed ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati neku inicijativu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji društveno kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivno.

 

LAV

Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U izvršenju vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

 

DJEVICA

Vaša radna predanost vas udaljava od partnera. Nisi ti kriv. Ali odvojite kvalitetno vrijeme da izrazite ljubav koju imate u srcu. Vaš partner je žudio za vašom pažnjom i utjehom. U vašoj će vezi ponovno niknuti strast koja postupno nestaje. Suočite partnera sa svojom najdubljom ljubavlju i strahom.

VAGA

Možda ste danas nesigurni i nemirni i možda vam je teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli ovaj osjećaj. Nakon ovog putovanja analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

 

ŠKORPIJA

Planete koje vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će biti uzbudljivo i strastveno vrijeme za vas. Iskoristite ovo na najbolji način. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga/ju odlučite iznenaditi ekstravagantnom gestom i to će vam se vratiti s jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da posvetite potpunu pažnju svom ljubavnom životu.

 

STRIJELAC

Vrlo ste dobri u flertovanju i to možete učiniti s bilo kojim brojem ljudi na koje naiđete. Ali neka bude lagana i ograničena samo na tjelesne užitke, bez da se emocionalno vežete za to. Nitko vas neće shvaćati preozbiljno i ne dopustite nikome da od vas traži nešto puno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Pokušajte započeti razgovor s partnerom. Zapravo niste puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i olako shvaćajući svoju vezu. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto, po mogućnosti blizu prirode, kako bi prirodna ljepota krenula svojim tijekom kako bi ispunila vaše srce emocijama i tako vam pomogla da se otvorite. Vaš odnos će postati jači.

 

VODOLIJA

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

RIBE

Ovih dana:  Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dani su savršeni za romantiku i provođenje u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.