Horoskop LJUBAVNE SREĆE i TUGE: Evo šta čeka sve znakove u naredna tri dana; nekome osmjesi, nekome suze!

Horoskop LJUBAVNE SREĆE i TUGE: Evo šta čeka sve znakove u naredna tri dana; nekome osmjesi, nekome suze!

10 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Volite li filozofiju bilo koje vrste, možete otkriti da ona postaje neodoljiva tema razgovora između vas i voljene osobe. Doista, vaš razgovor može postati vrlo dubok, na granici mističnog. Ovo bi vas moglo odvesti u vrlo zanimljive rasprave, da niste samo tako pedantni u tako važnim trenucima. Pokušajte vjerovati u magiju – samo ovaj put!

 

 

BIK

Obožavate onu dvorsku vrstu romantike koju su prakticirali stari vitezovi u viteškim danima, kada se sve radilo s besprijekornim ukusom. Energija planeta vas tjera da žudite za nekim da dođe i postupi s vama na isti način. Iako su ovo moderna vremena, ne gubite nadu. Osoba s upravo takvim vjerodajnicama mogla bi upravo sada prijeći na vašu stranu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sasvim je u redu da osjećaš da trebaš raditi nešto drugo osim sjediti i turpijati nokte, papire ili bilo što drugo što ti je na vidiku. Vašem bi se partneru jako svidjelo kada biste ga barem jednom odlučili oboriti s nogu, odvesti ga negdje gdje nikada nije bio. Samo naprijed – samo jednom!

 

 

RAK

Često vam je teško priznati probleme unutar vaših veza, radije zabijate glavu u pijesak i pretvarate se da je sve u redu. Međutim, trenutno vam vaš partner neće dopustiti da izbjegavate temu razgovora o kojoj trebate razgovarati. Možda se osjećate posramljeno, ali nema potrebe. Nakon što ste razgovarali, oboje ćete se osjećati mnogo sretnijim na svim razinama.

 

 

LAV

Ovih dana možete započeti proces ponovnog rađanja unutar svoje veze. Ono što se u početku može činiti kao kraj puta može biti tek početak vašeg sljedećeg romantičnog poglavlja. Vjerojatno ćete shvatiti da imate više dostupnih resursa nego što ste nedavno priznavali. Također možete računati s magnetskom moći koju ponekad imate nad svojim ljubavnikom. Pazite da svoju vatru držite u ravnoteži!

 

 

DJEVICA

Ovih dana biste mogli dobiti priliku poboljšati svoje komunikacijske vještine. Mogli biste se osjećati ohrabreni prenijeti poruku svojoj voljenoj osobi. Možda ćete se zabaviti više nego što očekujete pretvarajući proces u igru. To ne znači da svoju vezu ili partnerove osjećaje ne shvaćate ozbiljno. Riječ je o iskorištavanju vašeg prirodnog osjećaja zaigranosti. Prihvatite inovacije!

VAGA

Ako ste maštali o susretu s određenom mračnom, tajanstvenom osobom, onda bi vam se snovi ovih dana mogli ostvariti. Mogli biste ga pronaći na najnevjerojatnijem mjestu – ali kad vam se pogledi sretnu, znat ćete da je to to. Ovo je onaj kojeg ste čekali i evo ga, napokon, pred vama!

 

 

ŠKORPIJA

Atmosfera dana daje vam dašak misterije. Kako će ljudi moći odoljeti širokom zamahu tvojih trepavica, koje lepršaju poput para anđeoskih krila? Vi ste magnetski i imate vrhunsko samopouzdanje za to, ali ono što imate u ponudi sigurno nije nimalo anđeosko. Ta posebna osoba može shvatiti da ste više nego što može podnijeti. Pravi vražićak, zapravo!

 

 

STRIJELAC

Imate oko za detalje kada je u pitanju velika slika vaše veze u ovom trenutku. Položaj planeta nadahnjuje vas da se otvorite svom partneru i podijelite nekoliko ideja koje su vam se nedavno pojavile. Budući da neki od vaših planova možda u početku neće inspirirati vašeg voljenog, moglo bi trebati malo vremena da prenesete svoju viziju. Dajte svom partneru priliku da izrazi sve svoje brige.

 

 

JARAC

Romantika se za vas često sastoji od beskrajnih osvajanja, ali nikako ne možete pronaći onu s kojom se osjećate kao kod kuće. Nije tako čudno, kad uzmete u obzir da ste ionako jedva ikada tamo. Planetarna energija može donijeti svježu nadu. Morate biti u mogućnosti mirno sjediti barem pola sata i slušati, a možda i puknete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vjerojatno ćete danas biti usklađeni sa svojim emocionalnim potrebama. Povrh toga, možete dati uvjerljiv argument o tome koliko ste predani svojoj dragoj. Iako vaš znak ne mora nužno imati jaku reputaciju odgovornog, ovo je prikladan trenutak da pokažete svom partneru da kada je u pitanju ljubav, mislite ozbiljno. Samo pazite da ne sakrijete svoju nježnu stranu.

 

 

RIBE

Romantika upravo sada ima dašak avanture. Razmišljanja se vrte oko toga kako bi to moglo biti biti sa svojim voljenim na izletu, promatrati prekrasna mjesta i grliti se pod zvjezdanim nebom. Čak i ako je jedno od vas nije za tu soluciju, mora postojati barem jedna nova i uzbudljiva stvar koju oboje možete isprobati!