LJUBAVNI HOROSKOP za 28. August: Vrijeme je da OVAJ znak prizna svoje EMOCIJE jer samo tako može OSVOJITI nečije srce!

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. August: Vrijeme je da OVAJ znak prizna svoje EMOCIJE jer samo tako može OSVOJITI nečije srce!

27 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Stanje vaše veze u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće i niste bili u stanju protumačiti ili razumjeti signale koje vam partner šalje. Danas ćete prikupiti neke informacije o svom partneru koje će vam pomoći da bolje razumijete i procijenite situaciju. Možda ćete također morati poduzeti neke odlučne radnje na temelju ovih informacija, ali pazite da ostanete smireni dok donosite svoju odluku.

 

BIK

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Danas ćete biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki preokret i dan može izgledati kao neuspjeh koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

 

RAK

Veliki je dan; možda ćeš se vratiti svojoj bivšoj ljubavi! Imali ste određenu razliku među sobom kada ste se rastali od voljene osobe! Međutim, morate uzeti vremena da razmislite o ponovnom useljenju jer ovo nije baš dobar dan za donošenje bilo kakve odluke! Imat ćete dovoljno vremena da razradite što god imate na umu!

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Kontradiktorne planetarne sile danas vas vuku u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotstavljenih učinaka bit će prilično zanimljiv na vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

DJEVICA

Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U izvršenju vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Od vitalnog je značaja da ne dopustite da se u vašoj vezi nakuplja tvrdoglavost. Vaš partner nije raspoložen za kompromise. Dakle, morate imati puno više razumijevanja i fleksibilnosti. Ali ovaj će stav zapravo poboljšati vaš romantični život, a vaš će se partner također početi osjećati mnogo ljubaznije. Pokušajte obnoviti svoju staru vezu smislenom gestom.

 

ŠKORPIJA

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Dan je savršen da ispravite sve probleme koji su se u posljednje vrijeme javljali u vašoj vezi, ali vi ste ti koji morate napraviti prvi korak. Morate ostaviti po strani svoj ponos i uzeti stvari u ruke. U suprotnom, vaš odnos ide prema prilično kamenitoj vožnji. Vaš će partner biti otvoren za prijedloge koje date danas.

 

JARAC

Slavlje iza ugla! Za one koji su u braku mogu se razveseliti zbog osobnog ispunjenja, može biti poput završetka još jedne godine zajedništva ili će se možda u obitelji roditi novo dijete. Za one od vas koji ste nevjenčani čini se da svoju vezu odobrava obitelj, koja vam se već dugo protivi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Možda će vam danas biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste im bliski, ali ipak iz nezrelosti pokušavate se cjenkati o osjećajima s njima. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emocionalnog dijeljenja.

 

RIBE

Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor svog partnera i onda to pokušati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno osigurati da ne dopustite partneru da dominira nad vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.