OVIM znakovima KARMA će vratiti milo za drago i konačno im POKLONITI SREĆU!

OVAN

Ovaj tjedan morat ćete svaki dan započeti dobrim treningom, jogom ili vježbanjem. Za to vrijeme, ako potičete članove svoje obitelji da budu dio vašeg zdravog putovanja, tada možete biti uspješni u održavanju zdravlja sebe i njih. Kao što znate, jutro je vrijeme kada možete skuhati pozitivnost u sebi i ostati tako tijekom dana, a pritom se osjećati dobro u sebi. Dakle, uključite ga u svoju rutinu i redovito ga slijedite. U ovom trenutku dobit ćete velike koristi i moguće je napraviti nove financijske planove.

Prije donošenja bilo kakve odluke, pažljivo razmotrite sve prednosti i nedostatke povezane s bilo kojom vrstom ulaganja. Pomoć možete potražiti i od iskusne osobe. U tom ćete razdoblju, uz kućne poslove, snažnije sudjelovati i na mnogim društvenim okupljanjima. Također, možda planirate ići na hodočašće sa svojom obitelji. To će vam dati priliku za samoanalizu. Ovaj tjedan možete gledati web seriju na svom mobitelu u slobodno vrijeme i možda se nećete svidjeti vašim višim rukovoditeljima.

To će također utjecati na vašu sliku ispred njih. Ovoga puta morat ćete se potruditi kako biste uspjeli na natjecateljskim ispitima i postoje mogućnosti za postizanje povoljnih ishoda. S druge strane, imat ćete uspone i padove u visokom obrazovanju, ali vaš trud će vam se isplatiti i uspjet ćete pronaći rješenja za probleme.

 

BIK

Morate pronaći načine kako prevladati stres za mentalni mir i tako ćete moći ostati zdravi i energični. Ova će vam energija ovog tjedna biti iznimno važna. Ovaj tjedan ćete ostvariti dobru financijsku dobit. Ali uz dobit, vaš se um također može uključiti u različite vrste ulaganja. U takvoj situaciji, savjetujemo vam da poduzmete posebne mjere opreza pri bilo kakvom ulaganju i izbjegavate ulaganje u partnerske poslove i pametne financijske sheme.

Ovaj tjedan djeca i stariji članovi obitelji mogu zatražiti vaše vrijeme za sebe. Ali ako se pokažete potpuno neuspješnim u ispunjavanju njihovog zahtjeva, možete ih iznervirati. Ovo vrijeme ukazuje na samoprocjenu i razumijevanje i učenje iz prošlih pogrešaka i iskustava.

Ali u karijeri, osjećaj kompetitivnosti da budete ispred drugih spriječit će vas u tome, što će negativno utjecati na vas i vidjet ćete da ponavljate svoje greške iz prošlosti. Tjedan će biti povoljniji za one studente koji žele upisati stručni kolegij jer će vam se dosadašnji trud isplatiti, a to će vam dodatno pomoći da upišete fakultet po vašem izboru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj tjedan ćete se u velikoj mjeri osjećati zdravo. Jer tijekom tog vremena ćete biti uspješni u održavanju prave ravnoteže između osobnog i profesionalnog. Također, moći ćete održati svoje zdravlje. Izbjegavajte stavljati svoj novac u bilo kakvu vrstu povjerenstva ili bilo kakvo nezakonito ulaganje, čak i ako vidite neke dobre mogućnosti. Jer u početku biste mogli biti sigurni u svoj novac, ali na kraju ćete možda morati odvagnuti svoje mogućnosti.

Vaša žeđ za znanjem pomoći će vam da steknete nova prijateljstva ovog tjedna. Uz to, ako član ima pravo na sklapanje braka u kući, tada će se, s obzirom na to da im je brak sređen ovog tjedna, svjedočiti i šanse za postizanje povoljne atmosfere u kući. Ovaj tjedan će se pokazati kao ispit vaših profesionalnih vještina u području rada. Da biste postigli željene rezultate, morat ćete se koncentrirati na svoje napore.

Za to također možete iskoristiti iskustvo svojih starijih. Ako ste posljednjih nekoliko dana pokušavali dobiti upis u školu ili fakultet u inozemstvu, morat ćete čekati još više nakon što uložite sve svoje napore ovog tjedna. Jer svaki nepotpuni dokument može iscrpiti vaš naporan rad.

 

RAK

Stresne aktivnosti koje se događaju u obitelji i privatnom životu mogu učiniti da se iznutra osjećate frustrirano i nemirno. Međutim, tijekom tog vremena vidjet ćete kako skrivate svoj nemir od drugih, zbog čega se može povećati i neka agresija u vašoj prirodi. Ako ovaj tjedan vodite poslove vezane za inozemstvo, vjerojatno ćete postići golem uspjeh u stvaranju veze s mnogim novim izvorima i ostvarivanju ekonomske koristi od njih.

Da biste to učinili, morat ćete usvojiti ispravnu strategiju dok ste spremni od samog početka. Vaše energično, živahno i toplo ponašanje svidjet će se svima u vašoj okolini, a posebno članovima vaše obitelji. Zbog toga ćete također dobiti ljubav i naklonost svojih roditelja. Ovaj će se tjedan isplatiti naporan rad koji ste prethodno obavili, a od nadređenih ćete dobiti unapređenje i priznanje.

Iako svaki napredak rađa ego kod ljudi, vjerojatno će se nešto slično dogoditi i vama. Stoga, ako dobijete dobro promaknuće, izbjegavajte biti arogantan. Ovog tjedna svim studentima posebno se savjetuje da pojačaju koncentraciju, pribjegnu meditaciji i jogi te pokušaju ostati mirni, umjesto ishitrene reakcije ako je situacija suprotna.

 

LAV

Ovaj tjedan morat ćete se dobro hraniti nakon što napravite prava poboljšanja u svojoj prehrani. To će biti od pomoći u povećanju vaše mentalne snage, kao i da živite svoj život ispunjeno. Stoga uživajte u svježem voću i povrću, a izbjegavajte začinjenu hranu. Ovaj tjedan možete lako skupiti nešto novca. Jer za to vrijeme možete dobiti novac koji ste posudili drugim ljudima.

Također, postoji mogućnost da u ovom trenutku možete zaraditi nešto novca za ulaganje u svoj novi projekt. Nemojte greškom loše postupati s članovima svoje obitelji ovog tjedna. Pogotovo sa svojim starcima. U protivnom, ako to ne učinite, možete narušiti mir u obitelji, što vam može izazvati psihički stres. Ovog tjedna imat ćete sreće u svakoj situaciji vezanoj za karijeru.

Dobit ćete zahvalnost i podršku svojih nadređenih. Istovremeno, neki od vas mogu dobiti i željenu promociju. Učenici tijekom ovog tjedna mogu gubiti većinu vremena u beskorisnim aktivnostima, nakon čega će biti prekasno za uviđanje svojih pogrešaka. Stoga bi za vas bilo bolje da se krećete u pravom smjeru uz pravo vodstvo od svojih učitelja i starijih.

 

DJEVICA

Ovog tjedna možda ćete se suočiti s određenim stresom u vezi sa svojom karijerom jer ćete možda morati patiti od neke manje bolesti. Dakle, da se opustite i opustite svoj um, provedite neko vrijeme s prijateljima i obitelji, a ako je moguće, možete planirati i otići na kratko putovanje s njima. Ovaj tjedan je vrlo povoljan za obavljanje bilo kakvih malih nekretnina i financijskih transakcija.

No, za sada izbjegavajte velika ulaganja, a ako to nije moguće, preporučamo da veću investiciju napravite nakon što zatražite pomoć starije ili iskusne osobe. Financijska situacija će se popraviti ovaj tjedan, ali loše zdravlje člana obitelji može zahtijevati liječničku skrb, što će također povećati vaš psihički stres. Ovaj tjedan, viši rukovoditelji i vaš šef bit će ljutito raspoloženi na radnom mjestu.

Zbog toga će postati izbirljivi i stalno će tražiti pogreške u svakom vašem zadatku. To također može uzrokovati pad vašeg morala, a ponekad se možete osjećati neugodno s drugim kolegama. Tjedan će biti povoljniji za one studente koji žele upisati stručni kolegij jer će vam se dosadašnji trud isplatiti, a to će vam dodatno pomoći da upišete fakultet po vašem izboru.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVIM znakovima KARMA će vratiti milo za drago i konačno im POKLONITI SREĆU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top