VIKEND HOROSKOP : Bit će ovo VIKEND za PAMĆENJE ako ste rođeni u OVOM znaku – ČUDA su ipak MOGUĆA…

OVAN

Ovo bi mogli biti izuzetno teški dani. Ako se osjećate nemoćno ili kao da ne možete napraviti ni jedan korak naprijed, dajte si pravo neko vrijeme stajati mirno, dok ne naučite što je potrebno da se taj nadahnuti potez pokrene.

Ništa se puno ne smije dogoditi. Možda vam je sve što trebate danas pronaći radost u jednostavnim i malim stvarima u vašoj svakodnevnici, tako da možete krenuti od pitanja iz prošlosti koja su bila duboko bolna.

 

BIK

Dok razmišljate o svojim ciljevima i svojoj budućnosti, ne smijete zaboraviti situaciju u kojoj se danas nalazite. Previše projektiranja otežava stvari upravo tamo gdje se nalazite i znate da je vrijeme da se suočite sa stvarnošću i napravite neke velike, važne promjene kako biste stigli do odredišta za kojim žudite.

Ne želite odustati od stvari koje vas inspiriraju i tjeraju čak i u najtežim vremenima. Dajte si prostora da podignete razinu energije i popravite fokus, postavivši ga tamo gdje želite.

 

 

BLIZANCI

Nemate se čega sramiti i želite to podijeliti sa svijetom, čvrsto držeći svoj prirodni položaj i ponosni na sve što ste usput postigli. Dvije greške ne definiraju vašu sposobnost uspjeha, niti govore o vašem nedostatku kompetencije.

Naučite, proširite horizonte i otkrijte energije koje su utjecale na vaše okolnosti ispod površine, gdje izvori nisu jasno vidljivi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Odnosi za koje se pretpostavlja da su bliski mogu biti malo udaljeni ili poljuljani u svojoj srži. Pobrinite se da svoju pozornost posvetite pravoj osobi, umjesto da je razbacujete po onima koji vas vuku za rukav i čine da se osjećate kao da imate dug za otplatu kad očito nemate.

Jasno i bez oklijevanja postavite udaljenosti. Znate gdje vaše vrijednosti leže i ne smiju se poljuljati za tuđe potrebe i djela koja nisu u vašem moralnom kontekstu.

 

 

LAV

Imate posla i ne želite gubiti vrijeme na nebitna i mala pitanja koja vas neće odvesti daleko. Ipak, potrebno je učiniti i neke male korake, čak i ako biste odmah skočili u vatru ili s litice kako biste postigli veliki cilj i riješili brojne probleme odjednom.

Imajte na umu da ovo nije dobro vrijeme za žurbu. Stvari moraju biti usklađene s tempom vašeg unutarnjeg svijeta i Svemir neće podržati ništa prebrzo i dolazi samo iz uma.

 

 

DJEVICA

Razmišljate o putu nizbrdo iza sebe, ali sada je dovoljno daleko da se slobodno okrenete budućnosti i tražite nove načine i projekte koji će vam srce napuniti radosnom energijom.

Pokušajte ne razmišljati o onome što je sada iza vas kada vam srce želi da se pomaknete naprijed. Niste dužni držati se stvari koje su sada nestale i koje su trebale biti objavljene.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND HOROSKOP : Bit će ovo VIKEND za PAMĆENJE ako ste rođeni u OVOM znaku – ČUDA su ipak MOGUĆA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top