DJEVICA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

DJEVICA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

22 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Djevice koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

Djevice očekuje emotivna godina 2023., kada se stvari obično guraju pod tepih ili preduboko zakopavaju. Najviše od svega, ova godina zahtijeva vrijeme koje ste posvetili sebi, svojim unutarnjim procesima, da prođete kroz njih jedan po jedan i budete slobodni krenuti dalje s naučenim lekcijama. Prvih nekoliko mjeseci naglašava razinu frustracije s kojom ste se nosili. U nekom trenutku nećete imati drugog izbora nego prekinuti obrasce koji vas drže u negativnom okruženju i društvenim krugovima. Kako se godina nastavlja u pozitivnom tonu, neće biti lako promijeniti vlastita emocionalna stanja. I vratiti se osobi od povjerenja kakva možete biti kada se uistinu osjećate sigurno.

Smatrajte ovo vremenom pokušaja i pogrešaka, kada je sve dopušteno i stvari se moraju isprobati ako želite naučiti što možete, a što ne možete očekivati u određenom okruženju. Baš kao što vas jedna situacija ponese i podsjeti na vašu vlastitu radosnu prirodu i motivaciju… Druga dolazi podsjetiti vas na ono što je zakopano i opterećuje vas. Iako ovo može biti frustrirajuće, to je izvrsna prilika za učenje iz iskustva i pronalaženje novih načina da se brzo oporavite, oslobađajući emocije koje su toksične za vaše srce. Iluzije se moraju razbiti da bi se pokazale prave prilike.

 

Najveći izazovi

Sačuvajte vjeru, prvenstveno vjeru u sebe. To bi trebalo omogućiti vašem unutarnjem svjetlu da se bori protiv demona prošlosti i krutih obrazaca koji se neprestano ponavljaju u vašem životu dok pokušavate krenuti dalje. Konačna jasnoća opterećujućih pitanja bit će postignuta u novembru i pronaći ćete smisao u događajima kojima ste se mjesecima vraćali. Ovo bi mogao biti i najizazovniji mjesec jer se čini da vaši ciljevi ne nalaze odgovarajuće temelje ako niste pažljivi. A vaši bi korijeni mogli biti uzdrmani kako biste mogli pronaći svoje središte stvarnih potreba.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Jednom kada se prašina slegne i nježno pustite prošlost da ostane tamo gdje joj je mjesto, vidjet ćete more mogućnosti pred sobom. Ljetni mjeseci pravo su vrijeme za avanturu i jurnjavu za spontanošću bez obzira na duboko učenje i sva pitanja koja vam oduzimaju puno energije. Oni koji se sa zahvalnošću i predanošću uspiju osloboditi osjećaja radosti svoje Duše, ne samo da su dosegnuti ideali, već su i doista dostupni.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2