ŠKORPIJA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

ŠKORPIJA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

21 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Škorpije koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

U svijetu Škorpija, 2023. je početni apel za zadovoljstvom i ljepotom. Niste više raspoloženi tolerirati stvari koje ste nekoć pokušavali trpjeti u svom životu, a to može zahtijevati sukobe kako biste se mogli razviti da postanete moćni i produktivni. Proljeće je ispunjeno šarenim i širokim idejama, poslovnim prijedlozima i mogućim velikim ljubavnim pričama. Atmosfera vas ima tendenciju ponijeti i važno je pažljivo promatrati i slušati kako ne biste bili uhvaćeni u zablude i projekcije kada se odnosite prema drugim ljudima. Ostanite iskreni i otvoreni o svojim namjerama. Koliko god dobri bili, osoba ispred vas se možda ne slaže.

Kada se neki problemi čine predobrima da bi bili istiniti, zapitajte se o svom udjelu i o tome što unosite u njih da biste se osjećali jednako dobro kao i vi. Vaš osjećaj zadovoljstva nije vezan ni za jednu drugu osobu ili vanjske okolnosti. Vanjski svijet samo iskri tko ste vi, možete se držati bilo koje verzije sebe sa zdravim smislom za humor i otvorenim umom da slušate svoju intuiciju. Zajednička borba bila je ograničavajuća, ali ovo je godina snažna za putovanja, studiranje i širenje vaših horizonata. Promjena perspektive uslijedit će nakon promjene krajolika. Čak i ako ne možete daleko, provedite barem dovoljno vremena u prirodi, šumi, uz rijeku ili ocean.

 

Najveći izazovi

Najveći izazov s kojim ćete se suočiti je održati svoje noge na zemlji. Previše situacija može izgledati čarobno kada su zapravo samo redovite situacije na koje ste spremni upravo sada. Metabolizirajte ih s nježnošću. Svaka osoba koju sretnete samo je čovjek i nije namijenjena da postane bilo kakav oblik opsesije ili autoriteta. Ovo je vrijeme velikih nada, putovanja i ekspanzije s jedne strane, a s jedne strane i vrijeme velikih razočarenja ako ne djelujete kako biste manifestirali svoju viziju bez obzira na dugove i veze s onima koji vam stoje na putu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Pozitivni pogledi pomoći će svakoj teškoj životnoj situaciji, osobito ako ste odlučili krenuti na samotno putovanje, prekinuli toksičnu vezu, pokrenuli vlastiti posao ili se iselili iz obiteljskog doma. Velike promjene uskoro će rezultirati brojnim otvorenim vratima, a hrabrost će biti duboko nagrađena dok ulažete u stvari koje čine vaše srce radosnim. Ne želite predugo stajati u zoni komfora. Vjera u sebe vaša je najveća vrijednost.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2