KARMIČKA SUDBINA! OTKRIVAMO – Kraj 2023. godine OVA 3 znaka donosi OGROMNU SREĆU, a OVOM VELIKU TUGU!

KARMIČKA SUDBINA! OTKRIVAMO – Kraj 2023. godine OVA 3 znaka donosi OGROMNU SREĆU, a OVOM VELIKU TUGU!

4 prosinca, 2023 0 By Admin

Duboko je vjerovanje u karmu. Svaki pojedinac kroz život čini dobra djela i loša djela. Postoje oni koji daleko više čine dobrih djela, ali postoje i oni koji većinom čine loša djela. Svakoga tko čini dobra djela, karma će nagraditi sa dobrim i donijeti im sretnu budućnost.

Dok one koji čine loša djela, karma će kazniti sa patnjom i boli. Otkrivamo vam koji znaci će do kraja godine uživati u dobroj karmi, a koji u lošoj…

 

VAGA

Od početka godine, pa sve do danas, susretali ste se sa raznim situacijama i izazovima, kao i odlukama. Vaše odluke nisu bile sve posve ispravne, iako je većina vaših odluka bila posve ispravna i precizna. Kroz period od početka godine činili ste kako dobra djela, ali isto tako i loša djela.

Daleko je više onih dobrih postupaka, nego onih loših. Kraj godine će vam donijeti, kako nagradu za dobra djela, ali isto tako i kaznu. Karma će se pobrinuti za to.

Nagrađeni ćete biti za sva dobra djela, ali karma će vas kazniti za neka loša djela. Griješili ste u međuljudskim odnosima. Vaš odnos sa pojedinim osobama nije bio posve ispravan i korektan.

Svojim ponašanjem ste doprinijeli da se te osobe osjećaju loše i povrijeđeno. Karma će vas kazniti na način da ćete do kraja godine imati brojne probleme na vašem radnom mjestu.

Međutim, sve nastale probleme ćete uspjeti riješiti, te ćete u Novu godinu ući bez navedenih problema. No, karma neće zaboraviti i na sve ono dobro što ste činili, te će vas sa te strane nagraditi.

Karma će vas nagraditi na ljubavnom planu vašeg života, jer će vam ljubav donijeti brojne i nezaboravne trenutke koje ćete zauvijek pamtiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša postojeća veza će dobiti jednu posve drugu dimenziju. Sve ljubavne probleme ćete uspješno riješiti. Oni koji nisu u vezi, do kraja godine će započeti ljubavnu priču, a mnoge veze će opstati i kroz određeni period vremena završiti brakom.

STRIJELAC

Od početka godine, pa sve do danas, možete se slobodno bez imalo pretjerivanja pohvaliti kako ste činili samo dobra djela. Vrlo oprezno i promišljeno ste pristupali raznim situacijama i izazovima i vodili računa o tome da se vaše greške i krive procjene svedu na minimum. Vrlo ste bili pažljivi prema drugim ljudima i vodili računa da nekome ne naneste tugu i bol.

Ako nekoga i jeste povrijedili, to zasigurno nije bilo namjerno i bez takve namjere. Karma će vas nagraditi za sva dobra djela koja ste u proteklom vremenu činili.

Do kraja godine, uspjet ćete riješiti brojne probleme koje imate. Sve će vam polaziti za rukom i sa lakoćom ćete riješavati stare probleme, a novih nećete imati. U iduću godinu ući ćete posve rasterećeni i zadovoljni i spremni za nove izazove i nove pobjede.

 

 

BLIZANCI

Još jedna godine je iza vas u kojima niste učinili gotovo ništa loše. Još jednom ste mogli biti primjer drugima kako treba u životu raditi i postupati.

Mudro ste pristupali svemu, a time ste svoje greške sveli na one najmanje koje nisu ostavile traga drugima. Ono što ste griješili, zapravo ste najviše time sami sebi naštetili. Upravo će vas karma nagraditi zbog vaše dobrote i posve opravdano, jer nema sumnje da ste zaslužili samo najbolje.

Karma će vas obilato nagraditi sa brojnim sretnim trenutcima. Ostvarit ćete veliki poslovan uspjeh koji će se odraziti i na vašu budućnost, a ne samo na ovo sadašnje vrijeme, odnosno vrijeme do kraja ove godine.

Karma će vam donijeti i veliku ljubavnu sreću. Nema sumnje da ste sve zaslužili svojim brojnim plemenitim postupcima. Sva dobra djela uvijek budu nagrađena.

 

 

RIBE

Susretali ste se sa raznim situacijama od početka godine, pa sve do danas. Može se reći da niste previše griješili, iako ste imali neke ishitrene odluke koje nisu rezultirale plodom. Ali ipak ste u nečemu griješili. Neki vaši postupci su nanijeli tugu vašim dragim osobama.

Nisu to bile krupne stvari, kao što ni vaša namjera nije bila da ih na bilo koji način povrijedite. To su više bili oni trenutci u afektu. Iz toga razloga, do kraja ove godine susrest ćete se sa manjim problemima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ti problemi neće ostaviti dubok trag u vašem životu. No, ipak će vam se malo život zakomplicirati. Ne bi bilo u redu da vas karma i ne nagradi.

Karma će vas nagraditi, jer ste imali brojna dobra i plemenita djela tijekom ove godine. Karma će vas nagraditi sa ogromnom ljubavnom srećom. Period do kraja godine donijet će vam brojne sretne ljubavne trenutke koje nećete moći zaboraviti.