JARAC: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

JARAC: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

20 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Jarca koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

2023. je godina prilika kada se mogu otvoriti nevjerojatna vrata kada se uloži dovoljno vjere u putovanje. Ovo je uglavnom pozitivno vrijeme, ali također je i godina za preispitivanje veza s prošlošću, obitelji i svima onima čija prisutnost unosi restrikcije i ograničenja u vaš život. Zajedništvo se može osjećati kao teret, kao i sve stvari srca, ako ne donose radost i ne pomognu vašem srcu da zacijeli. Nove modrice se neće dobro nositi, ali kako su postavljene nove granice, trebali biste biti na dobrom putu.

April i maj ispunjeni su svim vrstama novih energija otvorenih, svijetlih i nevjerojatno jakih. Previše priče moglo bi vas omesti i učiniti da stvari izgledaju manje značajne nego što stvarno jesu za vaše vlastito srce. Dijeljenje bi trebalo biti na neki način ograničeno, dok ne saznate na čemu ste i što možete učiniti s nizom situacija koje imate. Prvo obradite stvari, a kasnije razmišljajte o drugim ljudima, ostavljajući prostora vašem unutarnjem glasu da govori glasnije od bilo kojeg drugog. Status može biti razočaravajući kao i sve javne prezentacije. Ali vaš emocionalni svijet je bogatiji nego ikad i imate priliku razviti nove obrasce koji će uveličati vaše uspjehe u budućnosti.

 

Najveći izazovi

Budući da su predstavnici ovog znaka obično ekstrovertirani i otvoreni u pogledu svojih namjera, teške lekcije bi mogle uslijediti ako s pogrešnim ljudima razgovaraju o intimnim stvarima i idejama. Zadržavanje informacija za sebe može biti vaš najveći izazov, jer nikakva količina povjerenja ne može poduprijeti osjećaj koji morate izgraditi u sebi prije nego što krenete van, u svijet. Čak i najbolji prijatelji ili ljubavnici mogu loše utjecati na vaše izbore, jer jednostavno imaju različite sustave uvjerenja od vaših. Oduprite se porivu i radite prema cilju u tišini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Najekstremnije teme u ovoj godini. su prava ljubav, Božanska ljubav i podrška Univerzuma. Oni koje je blagoslovilo pozitivno raspoloženje imaju priliku napredovati i otkriti da je ono što žele tu, nadohvat ruke. Iznimno moćna godina poput ove može donijeti razočaranje ako se očekivanja popnu iznad razine stvarnosti u kojoj ste odabrali živjeti. Pazite da ostanete prizemljeni, da se krećete i zaštitite svoje vrijednosti i ideje od onih koji ih nenamjerno koriste za njihove vlastite slike Sebstva. Malom egu nema mjesta u vašoj jurnjavi za dječjom radošću i inspiracijom. Prihvatite svaku priliku otvorenog srca.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2