DO KRAJA SEDMICE u život OVOG znaka ulazi PRAVA ČAROLIJA, a OVOG NOVAC i LJUBAV

DO KRAJA SEDMICE u život OVOG znaka ulazi PRAVA ČAROLIJA, a OVOG NOVAC i LJUBAV

5 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Razočaranje u istaknutu javnu osobu kojoj ste se oduvijek divili moglo bi izazvati etičku krizu. Možda ćete sumnjati u uvjerenja i vrijednosti koje ste bez sumnje prihvaćali većinu svog života. Imajte na umu da je ovo zapravo zdrav proces. Ubrzo ćete se vjerojatno pomiriti sa sobom i u međuvremenu nešto odrasti. Drži se!

 

BIK

Do kraja sedmice: Blagostanje je odmah iza ugla, ako već nije ovdje. Sav vaš trud će se isplatiti i to u velikoj mjeri. Može se dogoditi da veliki prijedlog bude prihvaćen na poslu ili da vam rukopis koji ste napisali postane izdavač. Vaš urođeni talent i sreća u kombinaciji donose prekrasne stvari na vaš način. Uživajte u ovoj dobrodosloj promjeni događaja!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Do kraja sedmice: Intenzivna strast se oslobodila u vama. Teško vam je odoljeti porivu da odvedete voljenu osobu i pobjegnete na neki napušteni otok. Dobro bi vam došao odmor od civilizacije. Ali ako baš ne možete stići do tog otoka, što kažete na stvaranje oaze u vlastitom domu? Naručite hranu iz svog omiljenog restorana, ponesite je kući i uživajte u intimnoj večeri s partnerom.

 

RAK

Nedostatak kontakta između vas i romantičnog partnera moglo bi u vama izazvati priličnu depresiju. Možda ćete doći u iskušenje da preskočite pogrešan zaključak da vaš voljeni više ne brine o vama i da vam zato telefon ne zvoni. Nemojte upasti u ovu zamku. Ako pokušate biti objektivni, shvatit ćete da to nije istina. Velika je vjerojatnost da je vaš prijatelj na neki način zadržan i da će nazvati čim se ukaže prilika.

 

LAV

U zraku je strast, a vi ste uvjereni da ste vi taj koji naelektrizira zrak oko sebe. Da budemo iskreni, ovih dana ne možete razmišljati ni o čemu drugom osim o s…su. Možda je to rezultat previše napornog rada predugo i ne odvajanja vremena da se prepusti svojoj senzualnoj strani. Pa, nema vremena kao što je sadašnjost. Zašto ne biste pozvali nekog posebnog na domaći obrok? Zapalite svijeću, otvorite bocu vina i vidite što će se dogoditi.

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete se trenutno osjećati posebno senzualno. Odišete nekom vrstom nevinog erotizma i privlačite mnoge zadivljene poglede. Osjećate se živo i strastveno, željni da prigrlite svoj život i posebne ljude u njemu. Ovo bi bli izvrsni dani za planiranje romantične večeri kod kuće. Skuhajte fino jelo, ohladite vino, zapalite svijeće i pustite prirodi da ide svojim tokom.

VAGA

Skloni ste biti vrlo intuitivni, ali ovih dana bi se vaš kanal s druge strane mogao činiti potpuno blokiranim. Ne možete osjetiti što drugi osjećaju. Možda ćete se pokušati vratiti na logiku, ali ni to ne funkcionira. Međutim, nemojte misliti da je ovo trajna situacija. Vaši mentalni bioritmi su niski. Trebali biste se vratiti u normalu za nekoliko dana.

 

ŠKORPIJA

Imate urođenu psihičku sposobnost koju je potrebno samo fino ugađati i ojačati da bi se razvila u zastrašujuću moć. Čak i sada ponekad se nađete kako čitate tuđe misli. Ova vas osjetljivost ponekad dovodi u nevolje, ali uglavnom ide u vašu korist. U vezama, posebno, možete stati na kraj povrijeđenim osjećajima prije nego što se razviju u nešto nepopravljivo.

 

STRIJELAC

Pokušajte ne dopustiti da budete uvučeni u sudjelovanje u besposlenim tračevima. Ovih dana će se širiti glasine i bilo bi vam dobro da se sklonite. Iako je istina da u tračevima ima istine, uljepšavanje priče sve je raznijelo. Osjećaji će vjerojatno biti povrijeđeni. Ako ne želite da vaš bude među njima, klonite se hladnjaka za vodu.

 

JARAC

Obično ste vrijedni radnik, bilo da posao uključuje posao, osobni projekt ili jednostavno kućne poslove. ovih dana, međutim, prolazite kroz napad lijenosti. Velika je vjerojatnost da ne želite raditi ništa osim ležati i čitati ili gledati TV. U redu je. Svima nam treba vremena da raspustimo kosu i opustimo se. Ne trpite pretjeranu krivnju jer vam se ne da raditi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Iznenađujete sami sebe prijavom na grupni sat, a ne na privatni. Ovo je za razliku od tebe; ipak, otkrijete da uživate u društvenoj interakciji. Osim toga, bilo da učite kuhati ili penjati se, uvijek je mnogo zabavnije učiti s drugima. Na taj način možete učiti iz njihovih pogrešaka, a oni iz vaših. Bit će to zabavan, avanturistički dan. Uživaj.

 

RIBE

Nadajmo se da se ne bojiš visine, jer bi ti danas moglo biti da se popneš na nekoliko stepenica na korporativnoj ljestvici. Čini se da se vaš trud u posljednjih nekoliko mjeseci isplatio. Nemojte se ustručavati prihvatiti izazov koji vam se nudi. Ako ste zabrinuti zbog kostura zakopanih u vašim uredskim ormarićima za dokumente, bilo bi dobro da se razjasnite s informacijama. Vjerojatno će vas vaši šefovi poštovati zbog vaše iskrenosti i hrabrosti.