HOROSKOP PREVARE: OVI znakovi okusit će GORAK OKUS PREVARE, a razočarenje u partnera dovest će do GUBITKA VJERE u LJUBAV!

prevare

Jedna fatalna ljubavna romansa partnera, kod ovih znakova uzrokovat  će stanje u kakvom još nisu bili. Gorak okus prevare potaknut će veliko razočaranje u ljubav.

Ljubav nije uvijek jednostavna, puno prepreka se nađe na ljubavnom putu. Neke od tih prepreka možemo zaobići ili preskočiti, ali neke i ne. Zbog prevare je teško vratiti izgubljeno povjerenje, pa i ljubav.

 

RAK

Nikada ne biste ni u snu prevarili svog ljubavnog partnera. Takvi ste i tako nešto nikada nećete učiniti. Da tako nešto i učinite, smatrali biste da ste pogazili sve u što vjerujete, a to si sigurno nećete dozvoliti. Međutim, ono što ne znate o svom partneru je to da vaš partner ne misli isto kao i vi po tom pitanju,

Vaš partner je učinio prevaru i vi to znate. Bilo je to šokantno iskustvo za vas i vi sami još uvijek ne znate što da radite. Vaša veza je na čekanju, u fazi kada morate razmisliti i odlučiti što dalje. Ni sami ne znate što i kako dalje, kako se nositi sa nečim novim što do sada niste iskusili. Morate si dati dovoljno vremena da donesete ispravnu odluku.

Ispravna odluka bit će odluka koju ćete donijeti i iza koje ćete stajati. Međutim, ono što je loše je to da bilo koja odluka koju donesete neće donijeti sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako ostanete i dalje u vezi, nepovjerenje će uvijek biti prisutno, pa će uvijek postojati i problem. Ako se odlučite prekinuti vetu, jako loše ćete se osjećati, jer ljubav još postoji. Ipak, morat ćete izabrati jednu od dvije loše stvari po vas.

Nastavak na sljedećoj stranici…

HOROSKOP PREVARE: OVI znakovi okusit će GORAK OKUS PREVARE, a razočarenje u partnera dovest će do GUBITKA VJERE u LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top