LJUBAVNI U NAREDNOJ SEDMICI: Netko će DOBITI POZIV koji je DUGO ČEKAO i koji će mu RADOST DONIJETI…

Ovan
(19. ožujka – 19. travnja)

Ako niste zadovoljni svojom romantičnom vezom, važno je razmisliti o odlasku, ali ne zbog ideje da će vam život magično postati bolji s ovom razdvojenošću.

Bit će teških dana ako odlučite ići ovim putem, ali napuštanje jedne osobe ne znači da se život poboljšava, pogotovo ako gledate bilo gdje osim u sebe. Sretni dani počinju prelivanjem te ljubavi koju dajete drugima u sebe.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovog tjedna svatko tko ima nezreo mentalitet potpuno će vas izluditi. Nemate vremena zadovoljiti se s nekim za koga smatrate da morate podučavati.

Želite nekoga tko vam je jednak i može biti ukorak s vama, emocionalno i inteligentno. Održavajte visoke standarde; vrijedno ih je podržati.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako tražite nekoga u koga ćete uliti svoje srce i pitate se gdje je taj netko poseban, jeste li razmišljali da ga možda već poznajete?

Osoba za kojom je vaše srce žudilo možda je već etablirani prijatelj o kojem prije niste razmišljali. Sve dok se poštuju granice, nema razloga da vidite postoji li nešto više od vaše već uspostavljene veze.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Zaron u vezu je nešto čemu uvijek nastojite biti u mogućnosti. Kada se posvetite, u tome ste na duge staze i volite vidjeti kamo vas zaljubljenost može odvesti.

Ovaj put, međutim, svakako rano utvrdite svoje emocionalne potrebe. Nemojte ugrožavati ono što vam je potrebno iz romantične veze za udobnost drugih. Budite otvoreni.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ako ti netko zapne za oko ovog tjedna, trebali bi istražiti. Ne brinite toliko o tome što će drugi ljudi misliti o ovoj novoj ljubavnoj vezi, nego ako smatrate da su vaše potrebe zadovoljene.

Ako vam je netko neobičan zapeo za oko, to je zato što je izvanredan.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Često otkrijete da se romantično izražavate čineći dobro za druge. Međutim, možda će i oni to morati čuti.

Ovaj tjedan pokušajte svom partneru dati do znanja koliko je važan na njegovom jeziku, a ne samo na vašem. Trud će biti vrlo cijenjen i prepoznat od strane njih.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI U NAREDNOJ SEDMICI: Netko će DOBITI POZIV koji je DUGO ČEKAO i koji će mu RADOST DONIJETI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top