LJUBAVNI HOROSKOP za 21. August: Jedan znak će dobiti POZIV ili PORUKU od osobe u koju je ZALJUBLJEN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. August: Jedan znak će dobiti POZIV ili PORUKU od osobe u koju je ZALJUBLJEN!

20 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Afere će danas biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užicima!

 

BIK

Preozbiljni ste i vjerojatno previše razmišljate o problemima u vezi. Osvijetliti. Neka vam bude cilj provesti vrijeme sa svojim partnerom. Jednom kada prestanete pokušavati otkriti dvostruko značenje svake geste, otkrit ćete da je vaš odnos izgrađen na jakoj osnovi i ponekad jednostavno trebate raspustiti kosu i uživati ​​u stvarima kakve jesu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Ljubav je danas u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu magiju koja ju je učinila tako posebnim. Intimni planovi će vjerojatno biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati svog budućeg partnera.

 

RAK

Onaj koga ste čekali je blizu! Sanjali ste o mnogim fantazijama koje danas možete pretvoriti u stvarnost! Bit ćete intenzivno uključeni u ovu aferu i ona će trajati dulje nego inače. Možda ćete morati propustiti druge prilike u životu za bolje izglede kako biste ostali u ovoj vezi!

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Oni od vas koji ste slobodni kujete planove za početak svoje veze. Oni koji su već predani tražit će načine kako dodati izgubljenu romantiku u svoju vezu. Odvažne akcije nadvladat će sve izazove s kojima se susreću i otjerat će strah ako ga ima!

 

DJEVICA

Vaš će partner danas vjerojatno biti pod velikim stresom i morat ćete izraziti svu svoju sućut i razumijevanje. On/ona može ukloniti frustraciju na vama. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Svoje osjećaje morate za sada staviti na čekanje i posvetiti se potrebama svog partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2