KAD SE IZ PRIJATELJSTVA RODI LJUBAV: OVI zodijaci će započeti vezu sa prijateljem!

KAD SE IZ PRIJATELJSTVA RODI LJUBAV: OVI zodijaci će započeti vezu sa prijateljem!

16 prosinca, 2022 0 By Admin 2

RIBE

Dugo vremena vas proganja nešto što niste spremni nikome priznati. Što dalje, sve je gore po vas, osjećate da ćete se raspuknuti i morate nešto učiniti po tom pitanju. Vaš dugogodišnji prijatelj predmet je vašeg zanimanja već duže vrijeme.

Vaši osjećaji su prerasli prijateljstvo i vi osjećate nešto sasvim drugo, osjećate ljubav. Zaljubili ste se i željeli bi ući u vezu, a ne znate kako da to kažete toj osobi. Još više se bojite posljedica toga, jer ako ta osoba ne gaji iste osjećaje prema vama, ne samo da ćete izgubiti ljubavnog partnera nego i prijatelja.

To prijateljstvo bi se moglo raspasti, a vezu možda nikada ne ostvarite. To je ono što vas proganja i što vas tišti, ali došlo je vrijeme kada morate riskirati, jer ovako više ne možete. Uskoro će vam se ukazati prilika da otvoreno kažete što osjećate i da prijateljstvo preraste u ljubavnu vezu.

To će vam vjerojatno biti jako teško jer ne znate što očekivati, kakva će reakcija biti sa druge strane. Morate pokušati jer nećete dugo ovako izdržati. Zvijezde vam predviđaju da će ta vaša odluka da izrazite svoje osjećaje dobro završiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Mogli biste se ugodno iznenaditi kada shvatite da gajite iste osjećaje jedno prema drugom. Svakome od vas je bilo teško reći što doista osjeća, ali ishod ovoga bi mogao biti pozitivan za oboje. Zvijezde kažu da će vaše prijateljstvo prerasti u pravu ljubavnu romansu, zato hrabro izrazite ono što osjećate.

Stranice: 1 2