SREĆA je na strani OVIH horoskopskih znakova i do kraja sedmice će biti nagrađeni za DOBROTU i STRPLJIVOST!

SREĆA je na strani OVIH horoskopskih znakova i do kraja sedmice će biti nagrađeni za DOBROTU i STRPLJIVOST!

16 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Niste imali priliku popraviti ono što je pokvareno, iako ste dali sve od sebe. Ne uzimajte vlastite napore zdravo za gotovo i shvatite koliko ste vremena i energije posvetili određenim pitanjima. Dajte više od toga, ali samo ako ste na konstruktivnom putu.

Motivacija je poljuljana, ali spremni ste za nove početke i ponude života koje bi mogle promijeniti vašu cjelokupnu perspektivu. Dugoročni projekti mogli bi započeti već danas, kao i suradnja koja je na neki način restriktivna ili prezahtjevna za vaše trenutno stanje srca. Postavite jasne granice prije bilo kakvih novih početaka.

 

BIK

Najtočniji sat na svijetu gubi samo jednu sekundu u 15 milijardi godina. Iako je savršenstvo nemoguće postići, savršenstvo možete vidjeti u najčešćim stvarima u svom životu i nećete se zadovoljiti vezama koje ne podržavaju pozitivan pogled na vaše talente.

Pitajući se o ljudima iz svoje prošlosti, mogli biste se zateći kako ponovno proživljavate iste emocije iako ih više ne pokreću trenutni događaji. Pustite se i idite dalje od onoga što je služilo svojoj svrsi u vašem životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vozač limuzine koji ga je odvezao kada je stigao u Chicago postao je najbolji prijatelj Michaela Jordana. Vrijeme govori za sebe, pokazuje red koji je trebalo uspostaviti i podržava one koji su na bilo koji način maltretirani. Ipak, ne možete doći do točke unutarnjeg mira ako se ne odmorite dovoljno i ne usredotočite se na samoljublje umjesto na nečije odobravanje.

Svijet može čekati. Ovo je dobro vrijeme za dan mentalnog zdravlja, čak i ako niste sigurni trebate li ga. Provedite neko vrijeme sami i napravite mjesta za proširenje vašeg osobnog prostora kako biste u danima koji dolaze mogli dosegnuti nove razine osobne slobode.

 

 

RAK

Neke stvari treba cijeniti više, a vjerojatno je i vaš rad trenutno jedna od tih stvari. Niste sigurni trebate li tražiti povišicu, juriti za novim prilikama ili jednostavno odvojiti vrijeme da se odmorite i brinete o svojim primarnim, fiziološkim potrebama kako biste ostali zdravi i udaljeni od onoga što je manje bitno.

Postavite svoje ciljeve što jasnije možete, smanjujući očekivanja i uglavnom se oslanjajući na sebe. Ne morate juriti za ničim kada dođete u poziciju razigranog života.

 

LAV

Našli ste se bez novog cilja i ovo je neugodna pozicija. Odvojite trenutak da cijenite sve što ste učinili kroz organizirane odgovornosti i fokus. Vrijeme koje ste posvetili nekim stvarima u svom životu govori samo za sebe, stoga ne pokušavajte objašnjavati stvari koje se mogu uočiti ako je netko spreman pogledati dovoljno duboko.

Postoji vrlo dobra ideja koja naglašava vašu budućnost, ali morate metabolizirati uspjehe iz prošlosti kako biste krenuli dalje samouvjereno, uzdignute glave.

 

DJEVICA

Ovo vjerojatno nisu najsvjetliji dani, ali možete podići svoje raspoloženje, nastaviti se kretati i ostati dovoljno fleksibilni suočeni s ograničavajućim okolnostima. Stvari su na svom mjestu, takve kakve jesu. Morat ćete se pomiriti s činjenicama koje trenutno ne možete promijeniti ili kontrolirati.

Kada svijet bude pod pritiskom, tražite ravnotežu. Dovoljno se naspavajte, odmarajte se u večernjim satima i započnite dane što mirnije i strpljivije. Pravi trenutak za poteze koje ste planirali je pred vratima.

VAGA

400. godine prije Krista Perzijanci su imali drevne hladnjake koji su ljeti mogli držati led u pustinji. Ne znate dokle su došle određene tehnologije. Imajte na umu da su mnogi ljudi radili na rješenjima nekih vaših problema i da niste sami u onome što osjećate ovih dana.

Što se više pokušavate distancirati, sve je teže ignorirati ono što vam ostaje pred licem. Ako je došlo vrijeme za rješavanje dubokih emocionalnih problema, učinite to temeljito i sa strpljenjem.

 

ŠKORPIJA

Niste iznenađeni današnjim dijalozima i kontaktima, ali imate osjećaj da neke izgovorene stvari neće pokazati onoliko rezultata koliko obećavaju. Držite se malo na distanci i držite niska očekivanja, uvijek spremni za nastavak kada se pokaže da stvari nisu u ravnoteži s onim što jeste i što vam je potrebno ovih dana.

Učinite nešto nesebično, ne očekujući ništa zauzvrat, ali također čuvajte svoje granice i cijenite s kim ste u kontaktu s onima koji vas podržavaju i vole.

 

STRIJELAC

Ovo je dobar trenutak da uzmete slobodan dan, brinete o sebi i krenete na put brige o sebi i zdravih rutina. Neke su navike trebale biti napuštene prije nekog vremena, ali bilo ih je teško napustiti jer se osjećaju povezanim sa stvarima iz prošlosti kojih se pokušavate držati.

Iako lijepe uspomene treba čuvati, one bi vam trebale biti vjetar u leđa, a ne naprezanje koje vas vuče natrag i drži u stagnaciji kada se trebate kretati.

 

JARAC

Niste spremni zanemariti niti jedan dio svoje osobnosti, pogotovo ne sada kada ste prešli iz određenih toksičnih veza. Život je u posljednje vrijeme pun iznenađenja i prilično stresan. Ne dopustite da vam trenutni stres oduzme opći osjećaj smirenosti.

Ovo je izvrsno vrijeme za pronalaženje mira u meditaciji, radu s disanjem i iscjeljujućim energijama zajedništva s onima koji imaju iste ciljeve na umu – evoluirati i živjeti u potpunosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trudnoća je jedna od najvećih briga u planu za uspostavljanje ljudskih naselja na Marsu. Niste sigurni u budućnost i sve izazove koji s njom dolaze. Odvojite trenutak prije nego što prijeđete na sljedeću fazu, jer su vam potrebne konkretnije informacije za nastavak.

Neki projekti će trajati dulje nego što ste mislili. Ovo je sasvim u redu sve dok se ne širite tanko dok pokušavate forsirati rokove o kojima nitko zapravo ne ovisi.

 

RIBE

Dešavat će se planetarni tranziti, a to može postati teško, jer se čini da u vašim društvenim krugovima i među bliskim prijateljima postoji malo suosjećanja za svačije specifične emocionalne potrebe. Svi koji dijele istu grupu, sobu ili trenutni kontekst trebaju poštivati ​​i njegovati razlike.

Nemojte odustati od ideje te zlatne sredine, već tražite ravnotežu u sebi kako ne biste postali previše reaktivni kada ste suočeni s izazovnim riječima i izborima drugih ljudi.