Jedan znak će konačno uspjeti preboljeti BIVŠU LJUBAV, a OVOM znaku stiže BRAČNA PONUDA!

OVAN

Dani su posebno pogodni za strast. Zadnjih se dana suzdržavate i pokušavate svojoj romantičnoj vezi pristupiti s dozom umjerenosti. Ovih dana ćete shvatiti da to više nije dovoljno. Umjesto toga, prepustite svoju strastvenu prirodu i pogledajte kako vaša ljubav cvjeta. Vaš partner može biti iznenađen, ali će uskoro odgovoriti s oduševljenjem.

 

BIK

Ovo su prilično jedinstveni dani za vas jer ćete možda prvi put moći povezati ljubav s duhovnošću! Oni koji su duboko zaljubljeni žele svoju vezu podići na drugu razinu planirajući ceremoniju kojom će obilježiti njihovo zajedništvo. Međutim, ako se zbog toga pojave obiteljski problemi, morate pričekati pravo vrijeme!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nakon što ste doživjeli suhu, vaš će ljubavni život vjerojatno postati prilično aktivan. Vaš partner vas je vjerojatno ignorirao i sada će udvostručiti napore da nadoknadi ovu nepažnju. Ne budite agresivni u ljubavi. Umjesto toga, uživajte u onom što vam drugi poklanjaju. Morate se prestati držati pritužbi i žaljenja iz prošlosti.

 

RAK

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašoj romantičnoj vezi. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koje osjećate prema svom partneru koji su zatrpani brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i vaše predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

LAV

Eksperimentiranje je ključna riječ narednih dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite da se svijet miješa u vaše stvari.

 

DJEVICA

Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnom i romantičnom vezom. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

Nastavak na idućoj stranici…

Jedan znak će konačno uspjeti preboljeti BIVŠU LJUBAV, a OVOM znaku stiže BRAČNA PONUDA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top