HOROSKOP od 15. do 31. Decembra: OVIM znacima dolaze zanimljivi preokreti koji će njihove živote promijeniti iz korijena, slijedi im nestvarno lijep period života…

HOROSKOP od 15. do 31. Decembra: OVIM znacima dolaze zanimljivi preokreti koji će njihove živote promijeniti iz korijena, slijedi im nestvarno lijep period života…

8 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop od 15. do 31. Decembra: Neke stvari zapravo ne zahtijevaju vašu pažnju, bez obzira na to što imaju za ponuditi, jer više niste uključeni u njih i ne osjećate se dobro zbog prekrajanja svojih uvjerenja.

Cijenite novu razinu slobode koju ste sami sebi stvorili. Učinili ste dobro čak i ako se činilo preintenzivnim ili malo izvan razuma. Budite ponosni na ono što ste postigli.

 

BIK

Horoskop od 15. do 31. Decembra: Trigoni koji su trenutno intenzivni u elementu zraka donose vam nove dijaloge, stavljajući komunikaciju u zenit i pomažući vam da se nosite s problemima iz prošlosti. Iscjeljenje dolazi kroz prijateljstva i čvrste veze, gdje je vaše srce opušteno i vaša strast može biti podržana.

Niste imali pojma o djelićima informacija koje vam dolaze. Uživajte u trenutku i umjesto da se fokusirate na problem, upijajte ono što je dobro i podupire vašu unutarnju istinu.

 

BLIZANCI

Horoskop od 15. do 31. Decembra: Dijalozi mogu biti inspirativni, posebno oni s dobrim prijateljima i ljudima koji razumiju vaš osjećaj za osobni prostor i slobodu potrebnu za vaš kreativni proces. Tko zna što bi vam mogla ostaviti dobra i zdrava interakcija, jer timski rad preuzima i ideje se počinju množiti.

Netko je zainteresiran za vaš napredak, ali nije spreman razgovarati o načinu na koji ste u posljednje vrijeme upravljali vezom. Držite vrata otvorenima za one koji vas istinski vole i potaknite najbolju verziju svoje osobnosti, čak i ako su neko vrijeme bili distancirani i povučeni.

 

RAK

Horoskop od 15. do 31. Decembra: Mjesec je veći od Plutona. Koliko god teško bilo prihvatiti određene norme i pravila društva, ona imaju smisla kada stvarno razmislite o tome. Zaštita proizlazi iz općih pravila i da biste iskoračili iz određenih zona udobnosti, morate biti spremni suočiti se sa svime što taj korak može donijeti.

Dajte drugima prostora da pokažu svoje osjećaje i govore o svojim unutarnjim demonima ako trebaju. Uvijek postoji način da pružite ruku pomoći, a da se ne opečete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Horoskop od 15. do 31. Decembra: Držali ste se emocija kojih više nema, ali one su poslužile napretku koji je mnogo brži nego što ste nekada zamišljali. Čini se da je nečija ruka pomoći nevidljiva sila čak iu okolnostima i mračnim situacijama s kojima oni nemaju nikakve veze.

Otvorite svoj um za razgovore koji uključuju kompromise, samo nemojte kompromitirati svoje unutarnje glasove dok pokušavate hodati po ljusci oko onih koji vas na neki način osuđuju ili pokušavaju odbaciti vaše mišljenje.

 

DJEVICA

Horoskop od 15. do 31. Decembra:  Niste baš razmišljali o određenim odnosima u svom domu i obitelji kada ste donosili neke od svojih izbora. Vrijeme je za komunikaciju, s pažnjom, fokusirajući se na potrebe onih koje volite i pokušavajući ih uključiti u širu sliku ako želite da budu uključeni za početak.

Ne donosite nove izbore iz osjećaja krivnje. Ako vam instinkti govore da se distancirate od određenih ideja i uvjerenja, ovo je dobro vrijeme da poslušate svoj unutarnji glas i ispričate se od onoga što vam ne pomaže da se osjećate dobro.

VAGA

Horoskop od 15. do 31. Decembra: Nikada niste razmišljali o poštenim temeljima nečijih postupaka i iznenađenje je vidjeti ih kako se okreću od projekta ili cilja za koje ste mislili da dijelite. Stvari će se dovesti u svoje najproduktivnije stanje, ali morate usput izliječiti neke odnose.

Dajte prostora za samoizražavanje na isti način na koji biste željeli uzeti prostora za ono što uistinu jeste. Autentični izbori su oni koji su najvažniji i govore najglasnije.

 

ŠKORPIJA

Vidite da iznenađenja na koja ste navikli unose previše stresa u vaš emocionalni svijet i potrebna vam je distanca od okoline koja je donijela napetost. Vašem srcu je potreban mir i da biste ga dosegli, možda će vam trebati više samoće, meditacije i rada na kontaktu s duhovnim sferama koje vas inspiriraju na svakom koraku.

Na vama je da materijalizirate određene ideje, ali samo kada ste spremni i sposobni zadržati fokus na jednoj po jednoj. Ako raspršite svoje misli na previše stvari, nijedna neće biti dovedena do cilja bez cijene za vaše zdravlje.

 

STRIJELAC

Znate da se u nečijim riječima, pjesmama i pokretima krije snažna poruka. Pažljivo slušajte, ali nemojte gubiti previše vremena na opiranje onome što je već tu, vrišteći da se riješi.

Potražite rješenja negdje u sredini, čak i ako se osjećate previše ponosni da biste popustili. To ne znači da biste trebali kompromitirati svoje granice, samo razmišljajte izvan okvira, ono što radite najbolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Zahtjevi tih ideala i udaljenosti koje želite doseći su prilično specifični i praktični. Držite se temelja koji vam pomaže da stvarno napredujete, tako da ne odlutate u emocionalne i mentalne dileme koje vam ne dopuštaju da radite prema cilju.

Možete učiniti ono za što ste se odlučili, sve dok ste usredotočeni na ono što doista želite postići, bez obzira na tuđe mišljenje ili uplitanje na tom putu. Na vama je da manifestirate svoje vizije.

 

VODOLIJA

Ono što ste zaboravili vraća se da vas podsjeti na njegovu dubinu i talente koji su potrebni za kretanje prema određenom cilju. Ne možete zanemariti dijelove sebe koji su konačno spremni evoluirati, donoseći vam osjećaj vlastite vrijednosti koji ste dugo tražili.

Vrijedni ste truda, vrijedni svake ljubavne priče, i iako ste nesavršeni, vrijedni ste truda da ostanete u blizini. Samokritičnost vam može pomoći da se osjećate bolje u vezi svojih izbora, ali ona bi trebala biti uravnotežena sa samoprihvaćanjem kako biste mogli osjetiti mir.

 

RIBE

Imate važna uvjerenja u koja se morate ugledati. Ipak, ne biste htjeli krivo izračunati i naći se u problematičnoj situaciji, u kojoj učiniti nešto iz najboljih mogućih namjera nekoga čini ovisnim ili ga dovodi u opasnost.

Viši cilj može zahtijevati određene osobne žrtve, samo čuvajte druge ljude od vlastite agende i ciljeva koji bi mogli biti opasni i opterećujući za nečiji krhki svijet.