HOROSKOP RASTANKA i NOVOG POČETKA! Ova 2 znaka čeka RASTANAK, ali i NOVI POČETAK!

HOROSKOP RASTANKA i NOVOG POČETKA! Ova 2 znaka čeka RASTANAK, ali i NOVI POČETAK!

24 rujna, 2023 0 By Admin

Neke veze i ljubavi jednostavno ne uspiju. Nekim ljubavima nije suđeno da opstanu. Nažalost, zvijezde nemaju dobre vijesti za dva horoskopska znaka i prognoziraju da će njihovim ljubavima doći kraj. Ali isto tako zvijezde prognoziraju da će ubrzo pronaći sreću kraj druge osobe i započeti novu ljubavnu priču…

Prvi od njih je:

 

LAV

Horoskop rastanka i novog početka: Iako sada ništa ne ukazuje da bi vaša veza mogla dosegnuti kraj, nažalost tako nešto nećete moći izbjeći. Ulažete dosta snage, energije, volje i ljubavi u vaš ljubavni odnos da bi vaš odnos bio što kvalitetniji, ljepši i bolji.

Iako se druga strana ne trudi dovoljno, vi na to žmirite i ne želite vidjeti. Opravdavate takvo ponašanje nekim drugim mogućim razlozima, a zapravo ne vidite pravu istinu. Prava istina je da kod vašeg partnera nema više one ljubavi i onih osjećaja kakvi su nekad bili.

Da bi se postigao uspjeh u jednoj vezi, potrebno je dvoje. Vi kao jedinka ne možete sami uspjeti ukoliko vaš partner ne radi isto. Nažalost ljubavni kraj nećete moći izbjeći ma koliko se trudili. Ipak ćete shvatiti da više niste voljeni na način na koji to želite.

Prihvatit ćete činjenično stanje i prekinuti vezu. No, zvijezde prognoziraju da ćete ubrzo nakon prekida upoznati jednu osobu sa kojom ćete nakon što razvijete bliski odnos, ostvariti i ljubavnu vezu.

Zapravo ćete sa tom osobom osjetiti onu pravu ljubav i doživjeti neke stvari koje niste imali prilike doživjeti u prošloj vezi. S osobom koju ćete upoznati i ostvariti vezu, doživjet ćete pravu istinsku ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ta osoba će se boriti za vas i vašu ljubav na način kako se vaš bivši partner nije nikada borio. Naredni period donijet će vam tugu, ali ipak na kraju doživjet ćete veliku sreću.

ŠKORPIJA

Vaša veza prolazi razne kušnje i iskušenja. Konstantni usponi i padovi. Već dosta vremena vaša veza ne funkcionira dobro. Previše se nervoze i svađe uvuklo među vas. Do nedavno trudili ste se na sve načine da sačuvate vašu vezu.

Stalo vam je bilo do partnera i vaše zajedničke sreće i budućnosti. No sada ni vi sami niste sigurni što zapravo želite.Previše se svega nakupilo, previše nepravde i nerazumijevanja sa strane partnera jednostavno vas odbija i vaši osjećaji su počeli slabiti.

Nažalost, ljubavni kraj nećete moći izbjeći. Vaša veza nema svijetlu budućnost i zvijezde prognoziraju da će vaša veza uskoro završiti. Ipak, zvijezde smatraju da nećete dugo biti sami nakon što prekinete vezu. Vaš životni put naići će na vašu bivšu ljubav sa kojom ste bili prije zadnje veze.

Vaš susret probudit će neke zaspale emocije u vama.Zapravo ćete shvatiti da je samo bio potreban susret sa bivšom ljubavi da vam ponovo navru emocije i probudi se nostalgija. Shvatit ćete da zapravo nikad niste u potpunosti izbacili bivšu ljubav iz srca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ćete ubrzo nakon raskida veze započeti ljubavnu vezu sa bivšim partnerom. Vaš susret sve će promijeniti. Nanovo ćete obnoviti staru ljubav i pronaći zajedničku sreću. Ovaj put vaša veza će opstat.