Horoskop DO KRAJA GODINE za SVE znakove! Životi OVIH znakova će doživjeti VELIKI PREOBRAŽAJ na BOLJE, a OVOG znaka čeka PRAVA KATASTROFA!

OVAN

Bez obzira što vam u ljubavi baš i ne cvijetaju ruže, vi ćete se u periodu do kraja godine fokusirati isključivo na posao i svoju karijeru. Karijeru ćete staviti na prvo mjesto i imat ćete dosta uspjeha. Očekuje vas period sa više nego dovoljno novca kojim ćete si priuštiti ostvarenje jedne davne želje. Trebali bi se malo više potruditi u ljubavnom životu, jer su vam zvijezde naklonjene, pa bi to trebali iskoristiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vas očekuje najljepši period u godini, period u kojem ćete konačno uspjeti ostvariti svoje želje. Bit će to mix ljubavnih i poslovnih uspjeha kakvom se niste nadali. Iznenađenje će biti veliko za vas, jer jednostavno nećete moći vjerovati kako vam sve polazi za rukom. Zvijezde vas vole u narednom periodu pa se opustite i uživajte. Sve ste to zaslužili, jer ste čovjek kakav i trebate biti. Zato ćete biti bogato nagrađeni, svakako jer ste to i zaslužili.

 

 

BLIZANCI

Ako uspijete riješiti neke nesuglasice koje imate sa partnerom do kraja decembra, tada možete biti sigurni da ćete dobiti partnera za cijeli život. Sada nastupa vrijeme da stvari postavite na svoje mjesto i pokažete želju za kompromisom. Sve će se tada samo od sebe riješiti na najbolji način za vas. U poslu će vam krenuti na bolje, pa će i to biti razlog za sreću i zadovoljstvo.

 

 

RAK

Posao će vam ići po planu kako ste i zamislili, ali ćete morati pokazati malo više truda da se vaša ljubavna situacija dovede u stanje kakvo bi i trebalo biti. Morat ćete i vi pristati na kompromise i pokazati dobru volju da se vaša ljubavna priča nastavi. Zvijezde vam nude pozitivan ishod na kraju, ali ćete morati pristati na neke ustupke, jer vezu čine dvoje koji su jednako bitni.

 

 

LAV

Buran period je pred vama, period u kojem ćete morati donijeti neke bitne odluke. Te odluke već dugo odgađate, ali sada će doći vrijeme da konačno prelomite i riješite neke stvari. Bit će tu nekih većih rezova, ali na kraju će sve ispasti kako treba. Morat ćete imati više samopouzdanja i vjere u sebe i odmah će sve biti lakše i jednostavnije. Također i na ljubavnom planu potrebno vam je više vjere u sebe da biste ostvarili svoje naume.

Nastavak na idućoj stranici…

Horoskop DO KRAJA GODINE za SVE znakove! Životi OVIH znakova će doživjeti VELIKI PREOBRAŽAJ na BOLJE, a OVOG znaka čeka PRAVA KATASTROFA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top