LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Decembar: OVAJ znak od danas više neće sumnjati u VJERNOST PARTNERA, jer će dobiti dokaz vjernosti…

OVAN

Ljubavni horoskop: Previše ste se navikli sami rješavati svoje probleme, ali otkrit ćete da vam njihovo dijeljenje s partnerom može biti od velike pomoći. On ili ona će vam pružiti podršku i čak vam može ponuditi praktičnu pomoć. Ako se problem odnosi na bilo koji problem u vašoj vezi, pokrenite tu temu na javnom mjestu gdje je manje vjerojatno da će vaš partner emocionalno reagirati na njega.

 

BIK

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje u vašu sadašnju ili buduću vezu okupirale su vam um. Danas će sve sumnje biti otklonjene i moći ćete svog partnera kao i odnos sagledati u jasnom svjetlu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   Ljubav i romansa danas su za vas pomalo rizični pothvati! Možda ćete naići na nekoga tko nije zao i želi igrati samo na vrijeme. Ali ne smijete imati za cilj romantičnu vezu s tom osobom. Pokušajte prvo biti prijatelj s ovim tipom ili djevojkom i dajte mu do znanja koliko vam je stalo do njega. Dobro ga poznajte i dajte mu priliku da i to učini.

 

RAK

Danas se vi i vaš partner možda planirate useliti zajedno. Vaš partner vas može lako podržati s stambenim smještajem. No, za promjenu raspoloženja možete prije toga otići na egzotično ljetovanje ili nesvakidašnje avanturističko putovanje kako biste razbili monotonu rutinu i razvedrili raspoloženje.

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

 

DJEVICA

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Decembar: OVAJ znak od danas više neće sumnjati u VJERNOST PARTNERA, jer će dobiti dokaz vjernosti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top