DNEVNI HOROSKOP za 10. Decembar: Pred OVIM znacima je DAN IZ SNOVA, dok je pred jednim znakom pakleno težak dan…

OVAN

Dnevni horoskop: Imate puno povjerenja u sebe, ali ne biste trebali biti previše samouvjereni ili dominirati. Pokušaj nametanja vlastitih stajališta drugima danas može završiti uzaludno. Nije dovoljno biti u pravu. Također se trebate ponašati na način da ne uvrijedite druge. Skroman pristup može vam pomoći da danas dovršite brojne zadatke na čekanju.

 

BIK

Dnevni horoskop: Postoji povjerenje u zrak. Pokrenut ćete projekt na čekanju koji je ostao nedovršen. Čini se da se pojavljuju prepreke, ali one vam neće blokirati put. Bliski prijatelj će doći da vas spasi. Važna veza na poslu otvorit će vam vrata mogućnosti za razbijanje mašte. Ne okreći se natrag da kopaš po prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas vas vaš ego uzima u svoje ruke jer možete dopustiti svom egu da djeluje i razmišlja. Iz tog razloga se možda nećete vidjeti oči u oči s osobom na vlasti. Hoće li biti dobro ili loše, misao je koju morate nositi. Jedan savjet, danas slušajte svoju glavu. Budite taktični i diplomatski.

 

RAK

Dnevni horoskop: Danas ste uhvaćeni u juhi. Otvoreno razgovarajte s ljudima koji su vam važni. Razgovarajte o problemima koji vas muče. Oblak neizvjesnosti će se povući za tjedan dana. Bliski prijatelj ili član obitelji može vam pružiti utjehu. Budite oprezni dok izgovarate svoje riječi. Danas ste skloni da budete neshvaćeni. Radno mjesto će biti stabilno.

 

LAV

Neočekivani troškovi ozbiljnih razmjera danas su na kartama. Vjerojatno ćete kupiti nešto što vam nije potrebno, ali što se sviđa vašem ukusu i to može ozbiljno utjecati na vaše financije. Kontrolirajte svoje porive za trošenjem i na kraju ćete imati prilično nesretan dan. Možda ćete danas upoznati neke financijske sheme.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:Možda sklapate jedan od najvećih zajedničkih poslova danas. Ali morate još jednom eksplicitno spomenuti svoju misiju i ciljeve svom partneru. Ako dođe do svađe, možda ćete biti vođeni impulsima i to je ono što trebate držati pod kontrolom. Kraj dana možete posvetiti svojim intelektualnim aktivnostima ili proučavanju umjetničke strasti.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 10. Decembar: Pred OVIM znacima je DAN IZ SNOVA, dok je pred jednim znakom pakleno težak dan…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top