VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: U život OVOG znaka se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a veza OVOG znaka će doživjeti TOTALNU PROPAST i ZAVRŠITI!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: U život OVOG znaka se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a veza OVOG znaka će doživjeti TOTALNU PROPAST i ZAVRŠITI!

30 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Današnji aspekti znače da ćete upoznati nekoga uzbudljivog. Ne samo da izgleda uzbudljivo, već ima i lijepu frazu i neke iznimno fascinantne ideje. Poraženi ste, toliko da vam se može pokazati teškim prestati govoriti dovoljno dugo da poslušate što imaju za reći. Što je šteta, jer možete čuti nešto u svoju korist.

 

BIK

Vikend ljubavni horoskop: Astralna konfiguracija danas vam stvarno pomaže da shvatite gdje je povučena granica u smislu određene bliske veze i koliko bi se granice mogle dalje proširiti ako ste vi i vaš partner (sadašnji ili budući) spremni na to. Ne morate se odlučiti za potpunu promjenu, ali ćete morati poboljšati neke od načina na koje komunicirate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vikend ljubavni horoskop: Uvijek volite izazov zagonetke, a današnja astralna konfiguracija nudi vam jednu zagonetku na koju ćete sigurno poželjeti pronaći odgovor. Radi se o određenoj osobi za koju se čini da je imuna na vaš neodoljivi šarm. Očajnički tražite način da mu se približite s namjerom da dobijete spoj. Iskoristite svoj prirodni genij da predložite put naprijed.

 

RAK

Volite da vam se tako nježno udvaraju u bilo kojoj romantičnoj situaciji i ne cijenite pristup koji ne uzima u obzir vašu osjetljivu osjetljivost. Ipak, s današnjim planetarnim usklađivanjem, možda ćete se jednom zapravo dogoditi da želite da vas odmah zavede netko nevjerojatno poseban. Zaboravit ćete svoje uobičajene standarde ponašanja u svojoj želji da doživite toplinu zagrljaja ove osobe!!

 

LAV

Ovo je rijetka prilika da popričate s voljenom osobom i saznate jeste li oboje sretni. Položaj planeta znači da bi bilo sjajno kada biste mogli biti iskreni jedni prema drugima i razgovarati o onim pitanjima koja mogu biti razlog za zabrinutost. Ako ne možete doći do srži ovih poteškoća u jednom potezu, onda samo učinite najbolje što možete.

 

DJEVICA

Nebeska atmosfera ukazuje na to da ćete prije nego što počnete uključivati ​​svoj ljubavni interes u one emocionalne eskapade u kojima toliko uživate, morati pronaći intelektualniji pristup. Možda nećete odmah zarobiti njegovo srce, ali biste mogli zarobiti njegovu maštu svojim smislom za humor i sposobnošću da govori o gotovo svim temama pod suncem.

VAGA

Današnji planetarni aspekt može signalizirati početak vrlo uzbudljivog vremena za vas – vremena kada nova veza zapravo izgleda kao da će ispuniti obećanja koja su dolazila s njom. Upravo ćete prijeći novi prag koji će promijeniti vaša uvjerenja i poglede, ali i okolnosti u kojima se nalazite. Život možda više nikada neće biti isti.

 

ŠKORPIJA

Planetarna usklađenost danas vas potiče da se opustite kada su u pitanju vaši bliski odnosi. Ako ste slijedili nekoga s određenom vrlo odlučnom svrhom, a zapravo niste nigdje postigli, onda bi možda bilo najbolje ostaviti dovoljno na miru i okušati sreću negdje drugdje. Jedini problem je u tome što možda nije tako lako otpustiti se.

 

STRIJELAC

Ovo je vrijeme za planiranje unaprijed što se tiče vaše najvažnije veze, umjesto da se osvrćete na već pokriveno tlo. Današnje planetarno poravnanje ukazuje da je ovo dobra prilika da uđete u raspravu o tome kamo ide odnos i da pogledate sve planove i projekte na kojima biste oboje voljeli raditi.

 

JARAC

Ne možete se držati svog starog načina razmišljanja sada, s trenutnom nebeskom atmosferom. Ako želite maksimalno iskoristiti novu vezu u koju ste se upravo uključili, zaista morate dugo, pažljivo pogledati neke od svojih ideja. Ne radi se o tome da ste dosadni ili preosjetljivi, ali često ste skloni sebe i život shvaćati previše ozbiljno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda nećete morati puno mijenjati kako bi vaš odnos funkcionirao puno bolje – samo nekoliko manjih izmjena koje bi ipak mogle napraviti veliku razliku. Današnji aspekti vas potiču da idete na posao i vidite što se može postići kroz nježan, pun ljubavi i iskren razgovor koji vam omogućuje da svaki procvjeta na svoj način, ali podržava vaše zajedničko postojanje.

 

RIBE

Položaj planeta danas vas potiče da pokušate privući drugu klasu ljubavnih interesa. Možda ćete imati ovu priliku ako prisustvujete nekom skupu ili svečanosti, ili možda nekom tečaju na kojem niste prije upoznali sve prisutne. Možda ćete ući u razgovor s nekim radikalno drugačijim od vaših bivših zaljubljenika, ali će vam ta osoba također biti izuzetno uzbudljiva.