VIKEND HOROSKOP: Bik, Blizanci, i OVAJ znak će imati VIKEND IZ SNOVA, dok OVE znakove čekaju dva TEŠKA DANA!

OVAN

Bizarne vijesti koje vam dolaze izdaleka, moguće putem e-pošte ili interneta, mogle bi se munjevito proširiti među ljudima koje poznajete i izazvati veliko uzbuđenje. Pazite da se ne uzrujate previše, jer je vrlo vjerojatno da je riječ o dezinformacijama koje su neki prilično čudni umovi iskrivili. Smatrajte to zanimljivim, razmislite o tome, ali nemojte to shvaćati ozbiljno osim ako to ne potvrde pouzdani izvori.

 

BIK

Vaš optimizam i entuzijazam danas bi trebali biti vrlo visoki. Poslovanje i partnerstva u posljednje vrijeme pokazuju se i zadovoljavajućim i isplativim, a već danas možete dobiti informacije o novim vratima koja bi vam se mogla neočekivano otvoriti. Dugo ste radili, navodno bez rezultata, a sada vam se čini da se sve događa odjednom. Ovo je vrlo uzbudljivo, ali zapamtite da ako želite zadržati trenutni tempo, morate nastaviti raditi! Kreni!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Naporan rad i dobar poslovni smisao koji ste uložili u svoj posao možda će se konačno isplatiti. Očekujte neke pozitivne promjene na radnom mjestu ovog tjedna. Danas ćete se vjerojatno osjećati posebno energično i odlučiti temeljito očistiti svoju kuću. Međutim, ne pokušavajte to učiniti sami. Morate sačuvati svoju energiju. Pozovite druge članove svog kućanstva da vam pomognu!

 

RAK

Neke prilično uznemirujuće vijesti o trendovima u svjetskoj ekonomiji mogle bi vas i sve oko vas zabrinuti za vašu financijsku budućnost. Imajte vjere. Ono što čujete može biti potpuna dezinformacija. Budućnost će se vjerojatno oblikovati tako da bude daleko drugačija od slike koju crtate iz vijesti. Zapravo, možda ćete otkriti da se vaše osobne financije definitivno okreću na bolje.

 

LAV

Danas je vaša razina mašte i intuicije posebno visoka. Vjerujte svom srcu danas, posebno kada su novi projekti i novac u pitanju. Može se činiti da uvidi kucaju na vrata vašeg svjesnog uma, no možda će biti potrebno malo razmisliti da shvatite njihov značaj. Ne pokušavajte to riješiti kroz logiku; najbolje je pustiti da sve dođe do tebe. Zatim upotrijebite logiku da razmislite što biste trebali učiniti u vezi s tim!

 

DJEVICA

Uvidi koji bi mogli izvirati iz prošlosti mogli bi vam poslužiti na pozitivan način. Možete ih koristiti kao inspiraciju za neku vrstu kreativnog projekta ili ih jednostavno natjerati da rade za vas u vašim svakodnevnim odnosima s drugima. Danas biste se trebali osjećati posebno romantično, a možda biste željeli ići u kupovinu odjeće od mekanih tkanina na dodir. Odnosi s ljubavnicima trebaju biti bliski i strastveni.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND HOROSKOP: Bik, Blizanci, i OVAJ znak će imati VIKEND IZ SNOVA, dok OVE znakove čekaju dva TEŠKA DANA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top