USKORO: Vodolija dolazi do važnih informacija, Bik do financijskog dobitka, Ribi će biti potreban oprez, Vagi stiže sreća, Blizancima novi problemi…

USKORO: Vodolija dolazi do važnih informacija, Bik do financijskog dobitka, Ribi će biti potreban oprez, Vagi stiže sreća, Blizancima novi problemi…

18 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Uskoro: Netko, možda blizak prijatelj ili partner, mogao bi vam  pokloniti mali poklon, možda knjigu. Možda neće biti nikakve posebne prilike osim što je vaš prijatelj mislio da ćete uživati. To može izazvati tople i nježne osjećaje. Htjet ćete provesti dosta vremena s ovom osobom. Možda mislite da je rijetkost pronaći nekoga tako osjetljivog i dobrog.

 

 

BIK

Vaš bi brod mogao doći. Dogodit će se neočekivano i možda će vam trebati neko vrijeme da se prilagodite ovom iznenadnom financijskom dobitku. Ovo su dani velikih promjena, jer možete odlučiti iskoristiti ovaj novac kako biste potpuno promijenili svoj način života. Moguće je da se preselite u drugi dio zemlje ili odlučite promijeniti profesiju. Vjeruj svojim instinktima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni partner bi mogao biti tmuran. Ovo bi mogli biti dani kada bez obzira koliko puta skrenete pozornost svog partnera na “krafnu”, on ili ona i dalje vidi samo “rupu”. Čaša je uvijek poluprazna, nikad polupuna. Vaš će voljeni vjerojatno biti takav nekoliko dana. Ne dopustite da vas izludi. Pokušajte vidjeti humor u tome. To će vam u svakom slučaju pomoći.

 

 

RAK

Vaša bi intuicija trebala biti oštrija nego inače, ali trenutno ste spremni biti više zainteresirani za povijesne ličnosti, možda ljude povezane s duhovnim disciplinama. Knjige o ovim temama mogu biti ne samo zanimljive, već i informativne. Uvidi koje stječete čitajući o tim ljudima pomažu boljem razumijevanju sadašnjosti. Nastavi čitati!

 

 

LAV

Vjerojatno ste svjesni svojih spisateljskih sposobnosti, ali možda niste svjesni opsega svog talenta. Bilo bi vrijedno posvetiti više vremena svom zanatu. Ne možete puno napredovati ako vrijeme za pisanje prekidaju druge obveze. Odvojite malo vremena da proizvedete nešto vrijedno. Zašto ne biste pokušali, čak i na tjedan ili dva, da vidite što možete učiniti?

 

 

DJEVICA

Skloni ste znatiželji, i uvijek pokušavate saznati više o svojim brojnim interesima. Ali ovih dana biste mogli biti željni istraživanja neke teme, ali ne možete pronaći nikakve informacije o njoj bez obzira na to koliko knjižnica ili baza podataka istražujete. Nemoj se zamarati time. Samo ćete biti frustrirani. Gledajte televiziju. Barem ćete se malo nasmijati.

VAGA

Sreća vlada u domu, jer se čini da su svi postigli novo razumijevanje jedni drugih. Također možete doživjeti novi osjećaj mira i tišine. Svi su više koncentrirani na čitanje i rad na vlastitim projektima, a manje na druženje. Ovo bi moglo biti prekrasno vrijeme za vas. Slažete se sa svojom obitelji i kuća je mirna luka. Uživajte!

 

 

ŠKORPIJA

Ovih dana biste mogli prisustvovati virtualnom grupnom događaju neke vrste koji uključuje vaše susjedstvo, po mogućnosti s partnerom. Vi i vaš prijatelj možete aktivno sudjelovati u raspravi o ciljevima grupe. Osjećate snažnu povezanost sa svima – svojim partnerom, članovima grupe, čak i zajednicom. To je topao, mutan osjećaj koji vas može pratiti cijelo vrijeme.

 

 

STRIJELAC

Potreba za obavljanjem poslovnih ili mrežnih obaveza prerušena u zabave mogla bi vas pogoditi. Možda ste u zadnje vrijeme bili prisiljeni prisustvovati previše takvih, a sada ih dolazi još više. Bojite se otići na mjesto na koje ne želite ići, jesti hranu koju mrzite, razgovarati ugodno s ljudima koje ne podnosite. Odbijte ako možete. Život je prekratak.

 

 

JARAC

Taktičnost nije nužno vaša jača strana. Nitko vas ne bi optužio da ste preosjetljivi na tuđe emocije, ali sada okrećete novi list. Ovaj “novi i poboljšani” vi prilagođavate se mislima i osjećajima drugih i reagirate na promišljene, brižne načine. Možda ćete se iznenaditi koliko učinkovit može biti ovaj nježniji dodir.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Držite svoj um otvorenim za sve mogućnosti. Vrlo je vjerojatno da ćete naići na nekoga tko prenosi vrijedne informacije. Možda nećete odmah shvatiti koliko su ove informacije važne, ali mogle bi imati dramatičan utjecaj na vaš život. Budite spremni na sve. Ovo će vjerojatno biti vrlo zanimljivi dani.

 

 

RIBE

Ovo nisu dobri dani za ulaganje u bilo što. Ne trošite puno vremena radeći na spekulativnim projektima, i ne ulaži svoj novac ni u što osim u zlato, zemlju ili vrijedne dionice i obveznice. Vjerojatno ne biste izgubili sve, ali proći će mnogo vremena prije nego što vidite zaradu. Koncentrirajte se na ono za što znate da je sada sigurno. Bit će boljih dana za vožnju i dogovor.