NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 09. do 16. Decembra: Nekome VJENČANJE, nekome vijest o POTOMSTVU, a OVAJ znak više neće PATITI i bit će VOLJEN…

OVAN

Nemojte se svađati sa svojim partnerom. Provedite vrijeme zajedno i razgovarajte. Planetarni tranziti mogu vašeg partnera učiniti stidljivim i suzdržanim. Izbjegavajte ovaj tjedan da postanete agresivni u svojoj vezi.  Pozivamo vas da izbjegavate ogorčene razgovore i sukobe s partnerom. Ovaj tjedan će vam nedostajati vaš partner zbog posla ili obiteljskih razloga. Mogu se pojaviti problemi u vezi. Neriješene brige mogu dovesti do razvoda. Agresija može povrijediti.

 

BIK

Ako govorite o svom ljubavnom životu, budite jasni da biste mogli voditi prilično otvoren život kada su u pitanju ljubav i privrženost. Poseban prijatelj obojice mogao bi postati uzrok sukoba. Za tu situaciju također se ne može reći da je povoljnija za vaš bračni život. Stoga bi ovaj tjedan mogao biti pomalo stresan za bračni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neočekivani prijedlog mogao bi vas iznenaditi. Dolaze promjene veze na daljinu ili tajne ljubavne veze. Za produbljivanje veza u vezi preporučuje se izbjegavanje pogrešne komunikacije, držanje obaveza i dopuštanje prostora za svoje partnere. Bračni odnosi bi mogli biti normalni. Ljubavnicima se savjetuje da provedu malo kvalitetnog vremena prije nego što se posvete ozbiljnoj vezi. Možda ćete biti zbunjeni zbog svoje veze ovog tjedna.

 

RAK

Ovaj tjedan može biti dobar za uspostavljanje veza sa značajnim ljudima. To može poboljšati vaš društveni položaj. Vaši voljeni bi vjerojatno mogli pozitivno odgovoriti. Potkraj ovog tjedna možda ćete dobiti kontradiktorne prijedloge. Bolje je osloniti se na svoje unutarnje vodstvo ili intuiciju nego na druge. Nekoliko kritičnih razgovora s bliskim osobama može vam pomoći da riješite neke dugotrajne brige ovog vikenda.

 

LAV

Posvetite odgovarajuću pažnju romantičnoj vezi u svom životu. Može doći do određenih nesporazuma, ali morate se usredotočiti na to kako se s njima nositi s najvećom pažnjom i ljubavlju. Budite iskreni i izuzetno pažljivi prema sebi i svom partneru ako tražite dugoročnu sreću. Brakovi bi mogli doći ovog tjedna. Stoga ćete možda morati prisustvovati obiteljskim vjenčanjima sa svojim partnerom.

 

DJEVICA

Kako tjedan odmiče, možda ćete razviti snažnu privlačnost prema nekome koga smatrate fascinantnim. Razdoblje oko sredine ovog tjedna moglo bi vas potaknuti da otkrijete svoj najdublji strah i čežnju za onima koje volite svim srcem. Međutim, možda ćete ostati malo emotivniji nego inače, što bi moglo poremetiti jednadžbu u vašoj vezi. Budite oprezni tijekom tjedna i djelujte strpljivo.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 09. do 16. Decembra: Nekome VJENČANJE, nekome vijest o POTOMSTVU, a OVAJ znak više neće PATITI i bit će VOLJEN…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top