NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 8. do 15. Septembra: Nekome VJENČANJE, nekome vijest o POTOMSTVU, a OVAJ znak više neće PATITI i bit će VOLJEN…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 8. do 15. Septembra: Nekome VJENČANJE, nekome vijest o POTOMSTVU, a OVAJ znak više neće PATITI i bit će VOLJEN…

8 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Nemojte se svađati sa svojim partnerom. Provedite vrijeme zajedno i razgovarajte. Planetarni tranziti mogu vašeg partnera učiniti stidljivim i suzdržanim. Izbjegavajte ovaj tjedan da postanete agresivni u svojoj vezi.  Pozivamo vas da izbjegavate ogorčene razgovore i sukobe s partnerom. Ovaj tjedan će vam nedostajati vaš partner zbog posla ili obiteljskih razloga. Mogu se pojaviti problemi u vezi. Neriješene brige mogu dovesti do razvoda. Agresija može povrijediti.

 

BIK

Ako govorite o svom ljubavnom životu, budite jasni da biste mogli voditi prilično otvoren život kada su u pitanju ljubav i privrženost. Poseban prijatelj obojice mogao bi postati uzrok sukoba. Za tu situaciju također se ne može reći da je povoljnija za vaš bračni život. Stoga bi ovaj tjedan mogao biti pomalo stresan za bračni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neočekivani prijedlog mogao bi vas iznenaditi. Dolaze promjene veze na daljinu ili tajne ljubavne veze. Za produbljivanje veza u vezi preporučuje se izbjegavanje pogrešne komunikacije, držanje obaveza i dopuštanje prostora za svoje partnere. Bračni odnosi bi mogli biti normalni. Ljubavnicima se savjetuje da provedu malo kvalitetnog vremena prije nego što se posvete ozbiljnoj vezi. Možda ćete biti zbunjeni zbog svoje veze ovog tjedna.

 

RAK

Ovaj tjedan može biti dobar za uspostavljanje veza sa značajnim ljudima. To može poboljšati vaš društveni položaj. Vaši voljeni bi vjerojatno mogli pozitivno odgovoriti. Potkraj ovog tjedna možda ćete dobiti kontradiktorne prijedloge. Bolje je osloniti se na svoje unutarnje vodstvo ili intuiciju nego na druge. Nekoliko kritičnih razgovora s bliskim osobama može vam pomoći da riješite neke dugotrajne brige ovog vikenda.

 

LAV

Posvetite odgovarajuću pažnju romantičnoj vezi u svom životu. Može doći do određenih nesporazuma, ali morate se usredotočiti na to kako se s njima nositi s najvećom pažnjom i ljubavlju. Budite iskreni i izuzetno pažljivi prema sebi i svom partneru ako tražite dugoročnu sreću. Brakovi bi mogli doći ovog tjedna. Stoga ćete možda morati prisustvovati obiteljskim vjenčanjima sa svojim partnerom.

 

DJEVICA

Kako tjedan odmiče, možda ćete razviti snažnu privlačnost prema nekome koga smatrate fascinantnim. Razdoblje oko sredine ovog tjedna moglo bi vas potaknuti da otkrijete svoj najdublji strah i čežnju za onima koje volite svim srcem. Međutim, možda ćete ostati malo emotivniji nego inače, što bi moglo poremetiti jednadžbu u vašoj vezi. Budite oprezni tijekom tjedna i djelujte strpljivo.

 

VAGA

Ovaj bi vam tjedan mogao pomoći da otkrijete mnoge nove medije u životu. Također biste mogli istraživati ​​nova područja u svom životu, što bi se moglo pokazati osvježavajućim. Važno je uložiti trud u vaš odnos kako biste ga poboljšali. Ako želite da vaša veza funkcionira, morate razumjeti što vaš partner želi, što bi vam moglo pomoći da budete zadovoljni u ovoj vezi.

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan može početi s nekim svađama s vašim partnerom. Planetarni prijelazi ne podržavaju vaš ljubavni život ovog tjedna, pa stoga morate povećati svoju kompatibilnost kako biste održali mir. Preporučljivo je izbjegavati nepotrebne svađe i pokušati se dobro zabaviti jedno s drugim. Vaši prijatelji bi vam također mogli pomoći da to riješite. Samci bi mogli okušati sreću za savršenog.

 

STRIJELAC

Razina kompatibilnosti mogla bi biti na vrhuncu ovog tjedna. Može biti mnogo romantičnih sastanaka i ljubavnika; pitanje bi se moglo pojaviti tijekom večere uz svijeće. Položaj planeta može dobro funkcionirati u očuvanju mira i sklada u odnosima. Obiteljske aktivnosti i okupljanja mogu ublažiti pritisak posjete rodbini u to vrijeme, predviđa vaš tjedni horoskop za ljubav i vezu.

 

JARAC

Pripremite dječju sobu za dijete koje je na putu da postane dio vaše obitelji — ako ga imate, povećat ćete ljubav koju gajite prema svom partneru. Savjetujemo vam da se odmorite i pazite na svoje zdravlje. Možda ćete morati naučiti balansirati između najboljeg iz oba svijeta. Također možete planirati izlazak s obitelji negdje ovaj tjedan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako razmišljate o dugotrajnoj vezi i uzbuđeni ste zbog divlje šetnje, budite spremni na analogije. Oni koji su postojani u vezi i čekaju kimanje roditelja mogli bi ovog tjedna čuti neke dobre vijesti koje ukazuju na vaše planetarne položaje. Vrijeme doista može biti obećavajuće. Za nedavno vjenčane parove postoje šanse za žestoke rasprave. Isprike i popravak prije nego što se pogorša.

 

RIBE

Samci mogu dobiti novu ponudu za vezu. Pojedinci preporučuju dugoročne veze kako bi izbjegli taktike koje ne očekujete. Oni koji su legalno zarobljeni u braku mogu doživjeti stres. Međutim, veza može završiti, ali ako želite paziti svoje zdravlje, budite spremni. Možda ćete vidjeti značaj veze u ljubavnoj vezi. Jedini prijedlog je da prestanete s lažnim obvezivanjem svom partneru.