NEDELJNI HOROSKOP od 09. do 16. Decembra: Za OVA 2 znaka, naredna nedelja će biti APSOLUTNO ČAROBNA i SAVRŠENA, a evo i zašto!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Uživat ćete u blagodatima svog vremena nasamo koje ste ikada poželjeli tijekom ovog tjedna.

To je ono što je bilo potrebno, plus to ljudima u vašem životu daje spoznaju da trebate svoju privatnost i da to nije loše.

Borili ste se za ovo slobodno vrijeme i odlučili ste ga provesti sami, upuštajući se u kreativne radove. Neka vaša zastava visoko vijori ovaj tjedan. Zaslužuješ to.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Postoje trenuci kada vas izmore biti svačiji najbolji prijatelj, a ovaj tjedan je jedan od njih.

Iako uvijek želite održati zabavu, ovog tjedna sigurno ćete naići na nekoliko starih prijatelja koji samo žele sve srušiti.

I kome će se obratiti u svom času očaja? Zašto, ti, naravno. Pripremite se da budete stjerani u kut: priče o jecajima su vam “na putu”.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

U redu, naporan je tjedan i morate donijeti neke ozbiljne odluke. Broj jedan od njih je kako možete zahtijevati poštovanje u poslu, u bliskoj budućnosti.

Ne želite pasti u financijama, ali niste uspjeli dobiti ono što osjećate da želite od svog poslodavca – a čini se da su zaboravili i paket bonusa za godišnji odmor ove godine.

Ovaj tjedan daje vam dovoljno vremena da smislite kako zaraditi više novca.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo je tjedan u kojem ste apsolutno ohrabreni da uđete u svoju rutinu brige o sebi i uživate u svim trenucima mira i opuštanja koje možete dobiti.

Čini se da vam se spremaju neke intenzivne i pozitivne stvari – ovaj tjedan može biti opušten.

Znate da će biti samo bolje, pa zašto ne biste malo smanjili prije nego što počne prava fešta.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan mogao bi biti jedan od onih tjedana donošenja ili prekida u kojima ćete donijeti važnu odluku u svom životu.

Privlače vas dvije stvari: ljubav u vašem životu i vaša karijera. Ljubav ide dobro, ali čini se da vam je karijera zaronila u ponor i ne znate što učiniti da je ponovno pokrenete.

Pa, iskoristite energiju ovog prošlog tjedna kao poticaj za početak planiranja oporavka. Tvoja je karijera važna i ne dopusti da isklizne u prazninu.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Upravo ste spremni prekinuti svoju sadašnju vezu, ali ne znate što učiniti u vezi s tim.

Nešto se mora dati, kako kažu, a istina je da se stvarno osjećate romantično i pomalo nostalgično.

Možda ćete ovog tjedna pogriješiti govoreći o staroj ljubavi svom sadašnjem partneru – loša ideja. Nemojte se brinuti o tome da se netko drugi osjeća loše samo zato što se vi osjećate.

Pazite na sebe i sve će drugo doći na svoje mjesto.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 09. do 16. Decembra: Za OVA 2 znaka, naredna nedelja će biti APSOLUTNO ČAROBNA i SAVRŠENA, a evo i zašto!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top