LJUBAVNI HOROSKOP za 12. August: Jedan znak će dobiti priliku da se ZBLIŽI sa OSOBOM o kojoj već dugo POTAJNO RAZMIŠLJA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. August: Jedan znak će dobiti priliku da se ZBLIŽI sa OSOBOM o kojoj već dugo POTAJNO RAZMIŠLJA!

11 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Romantične prilike danas su svuda oko vas. Međutim, prije nego što odaberete partnera, morate provjeriti vlastite prioritete kako u budućnosti ne bi došlo do problema. Ako ste već u ekskluzivnoj vezi, podići ćete je na sljedeću razinu. Vjerojatno će se vaš partner trenutno osjećati posesivno i intimno. Vaš odgovor će oblikovati vaš odnos u budućnosti.

 

BIK

Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s mnogim ljubavnicima kako biste otkrili najboljeg među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće ne možete baciti čaroliju na druge u ovom trenutku. Kada donesete odluku tada ćete osjećati da ste učinili pravu stvar.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu ste; morate ići zbog ljubavi, a ne vjenčati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu i nalet leptira kroz vaš želudac kad vidite tu osobu će biti pokazatelj toga! Neka vas intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

RAK

Brinite danas o zdravlju starije rodbine. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Promjena, revolucija i strast su vam danas naznačeni. Odbijate više sjediti na ogradi i odbijate dopustiti sudbini da ide svojim tijekom, a da se ne trudite voditi je prema onome što želite. Vaš intenzitet osjećaja može čak ostaviti vašeg partnera pomalo zaslijepljenim. Neka vas instinkti vode u donošenju romantičnih odluka i oni će vaš život odvesti u novom smjeru.

 

DJEVICA

Potrebno je danas procijeniti svoju vezu i uspostaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i nastavlja zahtijevati više. Postavljanje ograničenja na te zahtjeve zapravo će ojačati vašu vezu i pomoći vam da uživate u njoj na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Bili ste više na strastvenoj strani i stoga ne prepoznajete da su veze višestruka vrata. Morate se kretati u krugovima koji su i uzbudljivi i izazovni. Dobit ćete priliku da se zbližite s nekim kome se duboko divite proteklih godina. Bit ćete jako sretni što imate tu osobu u blizini.

 

 

ŠKORPIJA

Pobjeda u svađi uvelike se razlikuje od osvajanja srca. Možda imate sposobnost dokazivanja svoje tvrdnje, ali to će vašeg partnera otuditi. Dajte svojoj ljubavi priliku da pobijedi u svađi. Neka vam ljubav čita misli kada ništa ne kažete. Pomozite svojoj ljubavi poduzimajući nekoliko dodatnih koraka i vaš će partner cijeniti vaše suptilne poteze.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

 

JARAC

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Možda ćete morati donijeti neku tešku odluku u vezi sa svojim ljubavnim životom, a iako vam se to ne sviđa, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti prošlim iskustvima ojačati vašu odlučnost ili potkopati vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

RIBE

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.